Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » pokal og guldpoint

pokal og guldpoint

emailnotifikationer
 
 

Svar

Svar

 
 
 
Hej
Hvorfor får man ikke guldpoint hvis modstanderne ikke kan/vil spille.
Der står ikke noget om dette på pokal hjemmesiden. Jeg har talt med et Nordjysk hold som i år har været udsat for at modstandere ikke stillede op og vandt deres kamp på denne måde uden at få guldpoint. Sidste år var de oversidder pga. ulige antal og der fik de heller ikke guldpoint. De har betalt for at deltage og mener de har krav på deres guldpoint, især når der ikke er nævnt nogen steder at man ikke vil få disse point grundet oversidning eller modstanderne trækker sig. Der står på DBf hjemmesiden at der spilles om guldpoint i ALLE kampe

Hvor står det hvilke præmier der spilles om, og om der igen i år vil være 4000kr som ekstra præmie til et hold i 4 runde(sådan var det vist sidste år, men det kan heller ikke findes nogen steder).

kim nielsen
klarup

Svar
 
Du skal se i Regler om danske mesterpoint (sidst ændret 1. oktober 2014), afsnit 2.1.2.0, hvorfra jeg citerer:

I cupturneringer, hvor det tabende hold forlader turneringen, regnes det vindende hold også i mesterpointmæssig henseende som vinder af kampen uanset sejrens størrelse. Der uddeles ikke point for walk-over, oversidderrunde eller vundet kamp uden kamp, fx som følge af modstanderholdets udeblivelse eller benyttelse af ulovlig spiller.
Svar
 
Hej Jens
Tak for svaret, ikke nemt at finde for menigmand :). Det burde måske ændres, da man vel kan/er være uden skyld i aflysningen.
Under alle omstændigheder burde der være en komplet beskrivelse af regler, præmier m.m. omkring pokal turneringen på hjemmesiderne.

PS
Måske det bliver som svineproducenterne, at vi modtager efterbetaling. Betalingen på de 500kr må jo inkluderer udgifter til alle guldpoint :)

Kim Nielsen

Svar
 
Jeg ved at der er tanker fremme om at integrere mesterpointreglerne i turneringsreglementet. De almene regler ville så få paragrafnumre af typen § 4xx, mens de regler der er specifikke for de enkelte forbundsturneringer, ville komme ind under propositionerne i § 3xx.

Hvis den plan føres ud i livet, ville vi vel være et godt stykke ad vejen. I mellemtiden er der ikke noget i vejen for at pokal.bridge.dk indeholdt et link til mesterpointreglerne på samme måde som der allerede er et link til propositionerne.

Jeg opfatter i øvrigt mesterpoint som noget man gør sig fortjent til ved at spille bridge, ikke ved at betale et turneringsindskud, så for mig ville det være absurd hvis man kunne tjene mesterpoint ved ikke at spille overhovedet.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn