Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Send Dansk Bridge ud i postkasserne

Send Dansk Bridge ud i postkasserne

emailnotifikationer
 
 

Danmarks Bridgeforbund står over for en demografisk krise. Medlemmerne er generelt gamle og falder væk i stærkt bekymrende antal de kommende år. Her er der brug for en proaktiv indsats på flere planer. De gamle er ikke så online-vilde, som nogen måske tror.
Et MEGET vigtigt element er medlemsbladet Dansk Bridge. Det knytter medlemmerne til forbundet og skaber fællesskab og merværdi. Derfor er det afgørende vigtigt at prioritere bladet.
Lad kontingentet stige 25 kroner om året og find resten af udgifterne (kun et begrænset beløb) i budgettet, så alle igen får bladet leveret i postkassen. Sørg samtidig for, at bladet vender tilbage til at handle om bridge i stedet for at være en bridgeudgave af Familiejournalen. Jeg savner Ib Lundby. Der skal være mindst et spil brdge per side og gerne flere. Det er her ekstremt vigtigt, at indholdet matcher både bredden og eliten. Uden elite ingen bredde og omvendt.
Dansk Bridge er i bestyrelse og ledelse et desværre stærkt undervurderet bidrag til at sikre vores fælles interesse for fremtiden. :)
Kom så HB,f ormand og generalsekretær og se lyset  - styrk bridgebladet i postkassen! :)
MVH Peter Skafte

 

Svar

Svar

 
 
 

Kære Peter,

Godt brølt. Jeg er ganske enig med dig.

Men snart mange års diskussioner af emnet viser, at du desværre taler for døve ører hos forbundets højere organer.

Havde det ikke været for BC3, er der desværre nu om dage kun ganske få ting, der holder os sammen om at betale kontingent til forbundet.

PS. Jeg er på den gale side af 80, men er dog ganske onlne-vild. Dog orker jeg ikke at læse større artikler og diagrammer på nettet. Bridgebladet skal ligge på natbordet eller andre steder, som man frekventerer ofte i hjemmet. - Eller for den arbejdende befolknings vedkommende: også kunne tages med i toget.

Svar
 

Hej Peter

 

Jeg melder mig også ind i koret af medlemmer, der gerne vil have bladet tilsendt med posten. Som ny bridgespiller læste jeg bridgebladet fra ende til anden, og gerne 2-3 gange. De sidste fem år har jeg ikke haft fast tilhørselsforhold til klub og kun været passiv medlem. Så ordningen med, at bladet kan hentes i klubben er ganske ubrugelig for mig, da jeg ikke har min daglige gang i klubber. 

 

Jeg prøvede for sjov at skimme 2-3 blade igennem fra 2004, hvor jeg var ny bridgespiller. Jeg kunne genkende det meste. Jeg prøvede derefter at gøre det samme for 2-3 blade i 2018, og der var intet genkendeligt. Jeg har ikke læst bladene, da de er online. Så selvom jeg stadig kun er halvvejs mod 80 er online ikke løsningen for mig. Mon dog den er for de mange, der er væsentlig ældre end mig.

 

Mvh

Martin

Svar
 

Jeg vil også gerne have bladet tilsendt, og jeg vil gerne betale for det. Computere har jeg arbejdet med siden begymndelsen af 80'erne, og kom på internettet næsten så tidligt det kunne lade sig gøre. Og jeg får ikke læst bladet online selv om jeg sidder mange timer hver dag ved computeren og har en hurtig netopkobling.

Da jeg fik bladet på papir, læste jeg det mindst to gange og gennemgik alle de spil der blev omtalt.

 

Svar
 

Jeg har tilbudt tre bekendte, der har samme holdning som de ærede skribenter herover, at de var meget velkomne til at aflevere en stak adresserede, frankerede konvolutter til mig. Det er en uendelig lille ulejlighed for mig at putte et blad i en konvolut en gang om måneden og smide i bakken til udgående post.

 

Om det er træls at skrive navn og adresse på en stak konvolutter eller om man - på trods af sit officielle udsagn om at man gerne vil betale for det - ikke vil betale portoen, ved jeg faktisk ikke. Ingen har taget imod tilbuddet.

Svar
 

Jeg melder mig også i koret.

Til Leif: Det er jo en fin service, du dér tilbyder. Men man kan næppe pålægge alle formænd/pakkemodtagere at yde den samme service. Desuden er det vist den dyreste løsning man kan finde på. Jeg vejede et tilfældigt blad: 101 gram. Der skal derfor porto på for breve op til 250 gram. 40 kr pr blad!

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn