Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Der er forskel på folk!

RE: Der er forskel på folk!

emailnotifikationer
 
 

Efter en hyggelig Mellemrække weekend i Odense er det tid til dagen derpå at gøre lidt status. Jeg havde naturligvis forventet, at vi i lighed med divisionsholdene skulle spille med plastskærme. Hvorledes DBF og Kreds 4 har besluttet, at det ikke ville være nødvendigt, venter jeg spændt på at få en forklaring på. Kvalifikationsrække Nord spillede med skærme i Aalborg, Kvalifikations række Syd spillede i Esbjerg uden skærme. Mellemrækken på Sjælland har indtil videre aflyst 1. spillerunde. Konklusionen må jo så være den, at man mener divisionsspillernes liv og helbred skal skærmes bedre, end det er tilfældet for vi andre. Mere grotesk bliver det ved at erfare, at Vejle (H.C. Nielsen) generøst tilbød at Kreds 4 kunne låne skærme, vederlagsfrit, mod blot at betale for transporten! Kolding Bridge Center og Haderslev Bridgecenter har lukket ned grundet positive Corona-tests. Andre klubber landet over har helt naturligt rettet ind efter regeringens påbud om maksimalt 50 personers deltagelse i et arrangement. Det er mere end naivt at tro, at man ved at anbringe 50 personer i hvert sit lokale kan betragte dette som selvstændige arrangementer!

Glad hilsen.

Georg Aatorp - Akademisk Bridgeklub.

 

Svar

Svar

 
 
 

Kære Georg.

Selvfølgelig er der forskel på folk. Godt vi ikke alle sammen er ens da.

 

Du vælger så at tage en ny debat her på siden omkring beslutninger og sikkerhed, og det er jo dit valg.

 

Divisionsturneringen spilles som du sikkert ved i forbundsregi og Jysk-Fynsk holdturnering samt IMP-par i Kreds 4 regi. Det er muligt det var bedre at spille alle distrikts- og kredsturneringer i forbundsregi, men det er nu engang ikke sådan det er bygget op!

 

Myndigheder og regering beslutter minimumsforanstaltningerne i forbindelse med Covid 19, mens de turneringsansvarlige for turneringerne bestemmer hvad der evt. skal gøres af ekstra tiltag.

 

Her vil jeg så svare lidt på, hvad der blandt andet skete op til sidste weekends kreds 4 kampe. vi havde ved planlægningen af vore stævner denne gang valgt kun at have 10 hold hvert sted netop af hensyn til smittefare. Dengang vidste vi ikke at der ville blive et forbud mod forsamlinger på over 50, så vi var lidt heldige her.

 

Kreds 4 er et turneringsudvalg og ikke en forening, hvor bestyrelsen som sådan er valgt. Dem der er demokratisk valgt er de fem distrikters bestyrelse. Hvert distrikt udpeger så et medlem til turneringsudvalget. Du har som meldem i Østjylland altså mulighed for indflydelse på hvem der bliver valgt til bestyrelsen i Østjylland og dermed indirekte på hvem de udpeger til udvalget, men du har for eksempel ikke indflydelse på hvem Vestjylland sætter ind i udvalget.

 

Jeg kan garantere dig for at det udvalg har brugt meget tid på at diskutere om weekenden skulle gennemføres og om der skulle gøres ekstra tiltag. Skulle der gøres ekstra tiltag ville det være en forøget omkostning for spillerne og deltagerbegyret var jo forlængst bestemt. Vi kunne så have valgt at bruge af formuen, men det ville stadig være deltagernes penge og betyde en stigning i holdindskuddet tidligere end det ellers ville blive.

 

Vores beslutning blev at vi overholdt myndighdernes retningslinjer, og det skrev vi en sang om på hjemmesiden allerede en uge før stævnet. Du var selv deltager i et kredsarrangemet 14 dage før og her var der heller ikke samme foranstaltninger som til divisonen, så det burde måske ikke komme som den helt store overraskelse at der heller ikke var 14 dage senere?

 

Om vi fem medlemmer i Kredsbestyrelsen har truffet den rigtige beslutning for netop dig kan jeg ikke vide, men noget tyder på, at det mener du ikke vi har! Har vi truffet en afgørelse som flertallet af spillere synes er den rigtige? Ja det ved vi ikke, men det håber vi at vi har.

 

Så kommer du med et udsagn om lån af skærme. Kredsbestyrelsen har ikke fået en henvendelse om lån af skærme til de to spillesteder der var uden skærme, men jeg har personligt i en mail fra en TU-leder fået en tilkendegivelse af at vedkommende mente det var muligt at låne til det ene spillested mod at kredsen betalte fragten. Skulle vi så betale fragt det ene sted og ikke spille med skærme de andre steder? Det valgte vi ikke at gøre og jeg var personligt ikke bekendt med at der ville blive spillet skærme i Ålborg. Hvilket jeg personligt bestemt ikke brød mig om at spille med, men min personlige mening er her helt uden betydning.

 

Som du sikkert har set har der været heftig debat i andre tråde på debatten og jeg kan garantere dig for det ikke gør opgaven med at være frivillig i foreningsregi attraktiv, så jeg håber virkelig at I som medlemmer vælger andre til at varetage opgaverne næste år og dermed får truffet det som nogle af jer synes er de rigtige beslutninger.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn