Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Uha
 
 

Forsamlingsforbuddet, der lige nu har en grænse på 50 personer, er et af de områder, regeringen forventes at stramme ind.

Svar

Svar

 
 
 

Ja, det bliver grimt, tror sæsonen er slut før den rigtig kom igang

Svar
 

Ja desværre, men forventeligt. Det var vist den sæson.

 

Måske man skulle til at kigge efter nogle weekender i sommer halvåret. Det må alt andet lige være mere realistisk at skulle afholde bridge aftener i maj - september.

 

Måske noget "Monrad Divsion" med fri tilmelding efterfulgt af et slutspil?

Svar
 

God ide, Richardt.

Da man jo itv. gerne må være 8 spillere i vinter, er der måske basis for en form for åben monrad-holdbridge allerede nu ?

Svar
 

Fin ide med åben Monrad.

Syntes dog vi skal fortsætte med divisionen som er påbegyndt.

Kampene weekenden 14/15-2020 afvikles privat

Hjemmeholdet er værter med mindre andet aftales mellem de implicerede hold.

Der spilles med skærme og corunaskærme hvis pladsforholdene tillader det. Evt med mundbind. Man kan evt låne et bridgehus

Alle deltagere fremviser en coruna test der er lavet tidligst onsdagen inden 

DBF sender plomberede kort ud til de enkelte spillesteder og der spilles dermed med duplikere kort som sædvanligt. Et læg til hvert bord. Der kan evt laves opsamligssteder hvis det er en billigere løsning. Der står skærme rundt omkring i landet. De sendes til spillestederne/afhentes af spillerne

Der bruges bridgemate og server på hvert spillested. DBF sender forklaring til en udvalgt spiller .Alternativt sendes privatregnskaber ind til en person der indtaster manuelt i BC3.

Der spilles en kamp lørdag kl 12:00 og en søndag kl 12:00

Der kan evt byttes rundt således at det er de 2 kampe fra den korte weekend der spilles

Der tilknyttes tu-leder pr telefon.

Forbundet holdes udgiftsneutralt, da divisionsturneringen hviler i sig selv.

Der beregnes km penge for udeholdet, som derefter udlignes efter den sædvanlige ordning.

De sparende penge til tu-leder, spillesteder m.m regnes med i de samlede omkostninger for hele turneringen

Syntes det er bedrøveligt hvis farcen fra foråret/sommeren vedr 1. division skal gentages, pga at beslutninger bliver udskudt gang på gang.

Lad os komme i gang og få det planlagt i en fart.

 

God weekend

 

Svar
 
Hej Mon ikke divisionen er det mindste problem lige nu? DBf financieres af bredden og det må absolut være den almindelige bridgespiller vores fokus skal være på. I det hele taget er det næsten umuligt. Vi skal finde op til 10 personer, som er vores omgangskreds. Heldigvis har jeg ikke selv så mange venner. Mit bedste bud er en massiv indsats på at lære alle medlemmer at spille på nettet, samt at vi holder god tone til dem der er nye på den platform. God weekend trods alt. Super_Ø
Svar
 

Kære Sune

Fantastisk godt indlæg.

Du har fuldstændigt ret - i denne tid skal primær fokus være på klubberne og deres muligheder f eks mht at spille digitalt, altså på BBO.

Og ja, så skal vi alle være med til at hjælpe nye spillere ind i BBO og have tålmodighed med dem, så de finder sig godt tilrette.

Mvh  Sus

Svar
 

Hej Sus 

Da du synes det indlæg fra Sune er et fantastisk godt indlæg,synes jeg lige du skal læse mit indlæg her på debatten den 22,maj om en plan B og så komme tilbage med et svar om der ligger en plan B klar så hvis den findes er det bare om at få flere medlemmer oplært i at spille på BBO uden at skulle blive kørt over af nogle der spiller meget bedre ind dem selv og derved miste interessen for at spille online næste før de er kommet igang.

Den lille klub jer er tilknyttet er vi 2 der stiller sig til rådighed fredag eftermiddag, hvor nye BBO spillere kan komme og få hjælp ( kun 8 personer pr fredag ) og kun ved tilmelding, så må man bare håbe at de medlemmer som får hjælp,mener de får for noget for deres kontingent 😇 som jo er til debat i en anden tråd.

Hilsen 

Ole R

 

 

 

Svar
 

Kære Ole

 

Jeg beklager at jeg ikke d. 22. maj har været inde og skrive, at jeg synes dit indlæg var godt.

Vi kigger naturligvis i HB på hvordan vi kan forbedre tingene, også BBO og turneringerne dér og også i forhold til hcp.

Giv tid Ole.

 

Mvh  Sus

Svar
 

Kære Sus og alle I andre

Bridge er i organiseret form to ting. Turneringer hvor høj bridgemæssig kunnen og faglighed er i højsædet og små lokale foreninger, hvor et trygt socialt samvær og naturligvis bridgespillet betyder det meste.

Med det som udgangspunkt synes jeg, at HB skulle optage en dialog med de ansvarlige myndigheder og politikkerne for at få dem til at indse, at 10 personer til bridge simpelthen ikke dur. Kunne man få hævet antallet til 16 personer var der i det mindste mulighed for en 4-bords og hvis klubben har flere lokaler kunne man måske spille i 3 lokaler. Op til 48 personer som de fleste mindre klubber vil kunne klare sig med. Der må argumenteres for at det drejer sig om midaldrende og ældre borgere, som ikke har behov for alkoholindtagelse på klubaftener og eller heller er indstillet på dans eller andett festligt.

Vi må i høj grad tænke på vores mange medlemmer, som kommer for at spille bridge og hygge sig. Livet skal leves og det nytter ikke at vi isolerer mange mennesker fra gode sociale aktiviteter, hvor smitterisikoen er minimal. Selvfølgelig skal INGEN kunne møde frem med det mindste tegn på smitte.

Dette skriver jeg, fordi jeg tror, at den gruppe af medlemmer jeg taler om, også er de som ikke er interesseret i bridge på nettet.

Trods covid mange digitale knus

Niels Fensbo        

Svar
 

Hørt Niels! 
I forvejen er der gjort rigtigt meget i klubberne for at forebygge smittespredning, så derfor virker det vildt, hvis 10 personers restriktionen kommer til at gælde her.

I Fitnesscentre må man gerne komme mere end 10 og træne uden mundbind, når man har iklædt sig træningstøj. Restauranter må have rigtigt mange gæster, bare der ikke er mere end 10 personer ved hvert bord. 

Det samme gælder kirker, skoler osv. hvor der godt må være mere end 10. 

Men lad os nu se, hvad meldingen bliver på mandag. Risikoen for at blive alvorligt syg og dø pga ensomhed er meget højere end risikoen ved at dø af Covid og et eller andet sted må der altså være balance i tingene.

 

 

Svar
 

Har lige hørt Joy Mogensen sige, at kulturlivet inklusive idrætsforeninger forbliver åbent. Det gælder måske også os.

Svar
 

Hej Lone

 

Nedenstående link beskriver de nye retningslinjer (fra Joy Mogensen):

 

https://www.altinget.dk/artikel/overblik-her-er-de-nye-restriktioner-for-kulturlivet

 

Jeg bemærker:

 

1) Idræts- og Foreningsaktiviteter for børn og unge under 21 år vil fortsat kunne afholdes med et forsamlingsforbud på 50 personer. Idræts- og foreningsaktiviteter for alle over 21 år kan fortsat afvikles med maksimalt 10 personer til stede.

 

3) Der anbefales at man holder sig i en social "boble" på max 10 personer udover de personer, man bor sammen med, arbejder eller studerer med, eller går på hold sammen med i foreningslivet.

 

Jeg har personligt en "mandeklub", hvor jeg løbende ses med seks drenge og en "madklub", hvor jeg ses med fire andre. Dermed er jeg sådan rimelig max'et ud på min sociale "boble" ud over arbejde og forældre til mine ungers lege kammerater. Jeg tænker, at jeg næppe er den eneste med det problem.

 

Det virker som om man har prioriteret at holde skoler, uddannelser og børne aktiviteter åbne - og så må vi andre desværre holde for, hvilket selvfølgelig er rimelig ufedt. Men hvis man kigger ud på Europa og de restriktioner, der er i England, Tjekkiet, Spanien, Frankring, Belgien osv., så tænker jeg, at vi måske skulle slappe lidt af med vores brokkerier 😊.

 

P.S. Jeg er generelt enig i dine betragtninger om balance, men jeg synes personligt, der er en farlig vej at gå, hvis vi hver for sig "vurderer", at netop vores foretrukne aktivitet godt kan lade sig gøre på trods af restriktionerne. For i sidste ende kan alle jo argumentere som os, og så er der lige pludselig ingen, der overholder restriktionerne 😊. 

 

Find dog i stedet en 2-3-4 weekender i sommer halvåret (jeg er med på, at man så kommer til at konkurrere med andre aktiviteter) og lav en frivillig tilmelding, så kan vi da med rimelig sandsynlighed komme til at spille en eller anden form for division - inden vi forhåbentlig til næste sæson, eller måske først næste sæson igen, kan komme tilbage til "business as usual".

Svar
 

Hej alle bridgespillere,

jeg er ikke selv coronaekspert, men der er nu nogle eksperter, bl.a. professor i global sundhed Christine Stabell Benn, der taler for, vi har for skrappe restriktioner. Vi kaster alt ind på ikke at få flere smittet med Corrona, der er tale om en kollektiv angst - jeg ved noget om angst som psykolog, angst er til forskel fra frygt irrationel. Og som der bliver påpeget, den måde at lukke ned på har store konsekvenser ikke bare økonomisk men også sundhedsmæssigt. Det giver ensomhed og andre følelesesmæssige og sociale problemer, at vi ikke får lov til at spille bridge (bortset fra 8 personer ad gangen). Og der er altid blevet prioriteret i sundhedsvæsenet - nu bliver Corona prioriteret op, der er masser af andre sygdomme, vi i år og fremover ikke kan behandle fordi, vi har prioriteret Corona højt. Dødeligheden har aldrig været lavere i Danmark end nu, det er farligt at bevæge sig ud i trafikken, det er farligt at være hjemme, der sker masser af ulykker, det er farligt at ryge og drikke og have sex, men det er også farligt (og kedeligt) ikke at leve.

Jeg håber forbundet forsøger at overbevise myndighederne om, det er farligere at lade være med at spille bridge, end det er at mødes 50 mennesker (eller 100 for den sags skyld).

mvh Steven Basnov

Svar
 

👍

Svar
 

Super indlæg Steven

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn