Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Halvering af kontingent ?

Halvering af kontingent ?

emailnotifikationer
 
 

Når nu vi havde nedlukning i foråret og skal gøre det igen, ville jeg ønske at I som forbund vil halvere kontingentet fra os, så vi kan halvere det for medlemmerne. Jeg ser begyndende afgang af medllemer, men har fået overtalt nogle til at blive som passivt medlem. Helt konkret har vi mistet 6 nye medlemmer + 8 elever.

Hvis vi kan tilbyde ½ kontingent for alle, samt at vi vil prøve med klubturneringer online (her vil der helt klart være en del som ikke kan/vil deltage) så mener jeg det er et pænt tilbud samt helt klart en fastholdelse af medlemmer.

Forbund, er det noget I vil overveje?

Venlig hilsen

Sonja Hornsyld

 

Svar

Svar

 
 
 

Ja. Eller vi kan da helt fjerne kontingentet til forbundet. Så slipper vi for alle de hårdtarbejdende og forvirrede mennesker i sekretariat mv.
Og hvis vi så også nedlægger hovedbestyrelsen og distrikter og kredse, kan vi helt undgå indblanden udefra og kun dyrke vores hobby på klubplan. Så slipper vi også for alt det idioti med Danmarksmesterskaber og landshold og medlemsblade osv.

Kære Sonja Hornsyld. Jeg gætter på, at dit forslag er fremsat i god vilje. Men det er altså temmelig tåbeligt (if you pardon my french).
Forbund og sekretariat har travlt som aldrig før (naturligvis også pga. nedskæringen af antal medarbejdere, men det er en anden historie).
Hvis vi endelig skal ændre på kontingentet til DBf må løsningen være at forhøje det (fx fordoble det - for nu at blive i din tankegang) .
Det er bestemt ikke FÆRRE midler foreningen har brug for for tiden.

kh en glad kontingentbetaler aka Bio 

<3

Svar
 

Hej Sonja

Jeg synes, at du principielt har fat i noget, men Bio har på sin sædvanlige kærlige måde forklaret, hvorfor der ikke skal skæres i indbetalingen til forbundet.

Derimod må der være noget af den øvrige del af kontingentet, der kan føres tilbage til medlemmerne. Det vil selvfølgelig være individuelt fra klub til klub pga. de forskellige forhold, men det kunne være at klubben sparer udgifter til
- leje af lokale
- kortlægning
- vinpræmier
- kaffe/te og brød/kage
- juleafslutning
etc.

Mvh. Eddie

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn