Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Mere uha!
 
 

Den forrige tråd blev lidt lang, så jeg fortsætter i en ny.

Lidt tanker om BBO

 

Jeg værdsætter - som nok de fleste der følger med her på debatsiden - HBs bestræbelser på at få gang i noget bridge på trods af Corona'en. BBO omtales ofte som en vidunderløsning, men dér må jeg melde pas. Jeg synes at BBO er rodet, lidt vanskelig at finde resultater i - og så er det et usædvanlig grimt design!

Vi er stadig en del danskere der holder ved Swan Games, selv om den side ikke er så stor som den har været. Jeg spiller flere gange om ugen en af de otte daglige turneringer dér og møder både danske spillere og spillere fra resten af verden, hvilket jeg synes er spændende. Jeg får hverken bronzepoint eller handicapregulering, men det lever jeg fint med.

For en del år siden lavede DBf egne turneringer på Swan, det kunne man formentlig let genoptage. Hvorfor har DBf kastet al sin kærlighed på BBO?

En pris på 7-8 kr for at spille en parturnering på BBO tror jeg også er til hinder for større udbredelse blandt DBf's almindelige medlemmer. Jeg betaler vist et par kroner for at spille en 15-spils turnering på Swan.

Mange venlige hilsener

Jens

Svar

Svar

 
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn