Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Udsættelse af forbundsturneringer

Udsættelse af forbundsturneringer

emailnotifikationer
 
 

Fra min holdkaptajn til Seniorhold har jeg i dag fået oplyst, at Seniorhold er udsat.

Det undrer mig at der ikke på DBF's hjemmeside er en offentliggørelse af det !!

Jeg går også ud fra at Pokalturneringen udsættes - hvor længe skal vi afvente at høre om det?

Hilsen

Carsten Lysdahl

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Carsten

Hvorfor i alverden skulle der være udsættelse af pokal???

Her er jo ikke over 10 samlet.!

Du har jo netop hørt om seniorhold, men ikke pokal. Så indtil videre er det jo ikke udsat!

Mvh Poul Bo

 

Svar
 

Hej Carsten

 

Jeg tænker faktisk at netop pokal bør spilles og måske endda "rykkes frem" i tid. Der er jo kun få andre turneringer som er mulige.

Lad os hurtigt få divisionsholdene ind i pokalen :-)  

Nu kan man jo ikke købe hverken øl eller vin for mesterpoint, men det er nu lidt ufatteligt at den vigtigste kamp for mig i år, klubholdkampen mod BK Nord, hvor taberen var ude af DM og vinderen ofte i medaljer gav hele 0,10 mesterpoint for en kneben sejr, mens første runde af pokal gav 3 guldpoint. Er det ikke 30 gange så meget? I klubholdfinalen gav en kneben sejr dog hele 0,19.

Klubhold er alt for dårligt "betalt" i forhold til ifx ndledende pokalkampe og mixedhold. Det er ikke spor FUN.

 

 

Bedste hilsner Mads

 

 

Svar
 

Hej Carsten

Jeg deler din forundring. Det der lige p.t. interesserer turneringsspillerne mest er vel, hvad der sker med de forskellige holdturneringer her i resten af 2020.

Din videreformidling af beskeden vedrørende seniorhold fremgår stadig ikke af "programsiden" der vedrører senoirholdturneringen.

Et andet sted loves en afklaring "primo uge 44". Her onsdag aften må man vel sige, at det er interessant, hvor meget elastik der viser sig at være i ordet "primo".

PS: En meget tænkelig tilbagemelding er, at det skyldes besværlige forhandlinger, der kræver yderligere drøftelser eller måske krav om en mere detaljeret handlingsplan fra DBF´s side elller.......noget helt tredje. Men så fortæl os det dog og hold os underrettet.

Venlig hilsen

Frederik Mørk

 

Svar
 

Kære alle

 

Informationerne kommer, men vi afventer lige nu en forespørgsel i Kulturministeriet.

Please, be patient.

 

Mvh  Sus

Svar
 

Hej Carsten og Frederik

 

Synes faktisk at DBF har gjort rigtigt meget godt her i denne svære tid, hvor vi næsten alle har fået meget mere bøvl og administration. Giv tid.

 

Det jeg skrev om at pokalturneringen skulle rykkes frem kunne måste misforstås, jeg mener at den skal afvikles hurtigere og gerne mens vi ikke kan spille andre turneringer. "Rykkes frem eller tilbage" er lige så svært som det med sommer/vintertid, debiet/kredit og D contra 5Hj :-) 

 

 

 

Bedste hilsner Mads

Svar
 

Så vidt jeg har forstået anmodes alle om max. at have nær kontakt til 10 personer - primært familiemedlemmer!!!

En pokalkamp over 40 spil tror jeg vil falde ind under denne "nærheds-regel". Jeg vil derfor fraråde, at man holder gang i pokalturneringen under det nugældende regelsæt vedr. Corona.

Tilsvarende vil jeg mene, at alle forbundsturneringer bør aflyses i år - alternativt udsættes indtil mere lempeplige regler ser dagens lys. Vi må nøjes med at konkurrere via BBO indtil videre.

Mange bridgehilsner

Knud-Aage

Svar
 
Svar
 

Kære Sus

"Please be patient" er lettest at efterleve, hvis vi løbende bliver informeret.

Nu kom du så med en forklaring (Informationerne kommer, men vi afventer lige nu en forespørgsel i Kulturministeriet.), men det var vel ikke sket, hvis ikke vi havde efterspurgt den her.

I øvrigt enig med Mads f.s.v. angår den indsats DBF generelt yder m.h.p. at få det bedst mulige ud af situationen.

Venlig hilsen

Frederik Mørk

Svar
 

Jeg er enig med Knud-Aage Boesgaard.

 

En ting er at følge reglerne, noget andet er at følge ånden i anbefalinger og opfordringer. Som Forbund mener jeg, man bør gør forrest, og efterleve alt tænkeligt muligt - med sundhed på tanke, frem for økonomi m.v.

 

Jeg vil meget gerne spille pokalturneringen her i næste weekend - men jeg ville også være helt okay med, hvis den blev udsat/aflyst med baggrund i denne såkaldte "nærhedsregel", som Knud-Aage henviser til. 

 

Jeg vil til enhver tid foretrække, at ved et smitteudbrud i bridge sammenhæng, vil alle involverede kunne stille sig op foran spejlet, se sig selv i øjnene og sige, de ikke kunne have gjort mere, for at undgå eller forbrygge det - det sig værende de pågældende spillere eller arrangør.

 

Venlig hilsen

- Martin

Svar
 

Fra DBF er meldt ud, at udsættelse/aflysning af forbundsturneringer skulle afgøres tirsdag d. 27. og at de involeverede spillere vil blive informeret onsdag d. 28. Dette er efter min opfattelse ikke sket - jeg har nu hver dag ved morgenbordet over for min familie siden forsamlingsrestriktionerne til max. 10 personer skulle forsvare DBF's sendrægtighed - får vi snart en udmelding angående weekendens seniorhold?

Tonny Hessel

Svar
 

Kære Tonny

 

Din holdkaptajn skulle have fået en mail igår om, at Seniorhold er udsat

MVH

Kurt Als

 

Svar
 

Kære Kurt Als

Enig med Tonny.

Nu har denne tråd - med beklagelse over mangelfuld orientering - kørt i næsten et døgn. Første runde i seniorhold er programsat til start om helt præcist to døgn.

Synes du ikke, at det ville være på sin plads at offentliggøre udsættelsen på hjemmesiden? Det er vel helt naturligt der folk forsøger at holde sig orienteret.

Venlig hilsen

Frederik Mørk

Svar
 

Helt enig med Knud-Aage Boesgaard og Martin Kolling

Det handler ikke om at få reglerne bøjet, så man kan spille, men at følge intentionen og ånden i anbefalingerne.

Hvis det lykkes ved fælles hjælp at få smittetallet ned i de 4 uger, kan forsamlingsbegrænsningen måske lempes, så vi kan komme i gang med en mere "normal" bridgeverden.

Med venlig hilsen

Carsten Lysdahl

Svar
 

Jeg stemmer i med Carsten, Knud-Aage og Martin

 

Der er jo ingen tvivl om hvad hensigten med reglerne er: Begræns den sociale kontakt mest muligt, specielt med folk du ikke ser til hverdag. Og jeg forstår simpelthen ikke, at forbundet (i min optik) spilder andres tid med at bede om dispensation. Hvis ikke forsamlingfobuddet skulle gælde for bridgespillere med en gennemsnitsalder på noget over 25 😊, hvem så? Det er jo netop personer i de høje aldersgrupper, der er de allermest udsatte i forhold til et alvorligt forløb med CoVid19.

 

Prøv at kigge ud i Europa og se på de tiltag, der bliver lavet i Tyskland, Frankrig, Tjekkiet, Spanien osv. Vi har alle sammen et ansvar for, at vi ikke ender samme sted her i Danmark. Og det gør vi altså ikke ved at bøje reglerne og forsøge at slippe udenom. Der er så få restriktioner her i Danmark, kunne vi i det mindste ikke bare overholde dem?

 

Tendensen for smitten går desværre kun en vej lige nu - og det er op. Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke bare tager konsekvensen en gang for alle. Få nu aflyst sæsonen, senior hold, divsion osv. og se på nogle alternativer i de "gode" måneder fra maj og frem, hvor man kan have en forhåbning om et markant mindre smittetryk. På den måde kan vi også begynde at planlægge efter en sommersæson i stedet for.

 

Så må vi leve med BBO for nu ... og det er gudhjælpemig ellers ikke min kop the!

Svar
 

100% enig med Knud-Aage!
Alle forbundsturneringer bør aflyses, indtil mere lempelige regler ser dagens lys.
Jeg ser ingen grund til at et lille forbund som vores, skal forsøge at omgå ånden og hensigten i de regler, som nu er udstukket fra regeringens side,

BBO er dermed eneste mulighed for reel turneringsaktivitet, STOR ros til de turneringsansvarlige for at tilbyde udvidede muligheder for at spille netop der! Og måske (ikke så vigtigt) der kan bygges på, i fht handicap, MP osv? Ingen ved jo hvor længe denne pandemi varer ved?!?

Mvh Claus

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn