Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Corona og forbundsturneringer

RE: Corona og forbundsturneringer

emailnotifikationer
 
 

Kære alle.

 

I håb om at dæmme lidt op for spekulationerne herinde vil jeg gerne sige:

Vi arbejder pt i HB på at afklare, hvordan DBf skal agere i forhold til alle vore forbundsturneringer - lige fra Pokalen til div. Holdturneringer.

Ingen i HB er interesseret i at være regelbrydere, ej heller udnytte reglerne til max eller derhen hvor de ikke er tiltænkt.

Der er heller ingen i HB der har interesse i at stramme reglerne mere end de er/end de er tiltænkt.

Og vi er også bevidste om begrebet Samfundssind.

Samtidig kigger vi også på klublivet, kigger på det fatale i den manglende sociale kontakt mellem mennesker.

Ovenstående for at belyse de forskellige indfaldsvinkler vi arbejder under og udfra......Samt for at fortælle, at vi også nu i aften diskuterer hvad vi skal gøre, hvad der skal meldes ud, hvornår og hvordan.

 

 

Vi har en ongoing kontakt med Kulturministeriet, for at få en uddybende forklaring på de regler, der er udstukket i forbindelse med den seneste udmelding om forsamlingsloftet på 10 personer.

Vi har et sekretariat, der gerne vil være sikre på, at det de skriver er i overenstemmelse med reglerne og fortolkninger af disse.

Og det er derfor, der ikke kommer officielle udmeldinger derfra endnu.

Men det betyder saftsusemig ikke, at der ikke bliver arbejdet på tingene. I må forstå, at vi ikke har fuld bemanding på i sekretariatet, idet vi har valgt ikke at genbesætte Redaktørstillingen, ikke lige nu, hvor vi ser ind i besparelser for at kunne holde sammen på tingene på den lange bane. Så samtidig med at der er 1 person mindre på arbejde, er informationsmændgen fra det officielle DK steget, hvilket medfører at alle regler skal granskes, også hjælpepakkerne, for at kunne vejlede alle, lige fra enkelt personer til klubber der ringer og skriver.

Der kommer ingen beklagelser fra vores sekretariat, til gengæld kommer der oplæg/fortolkninger/forslag mv både tidligt om morgenen, sent om aftenen, hverdag og weekends.

Så endnu engang beder jeg om tålmodighed. Vi vil informere så snart vi har nyt. Og så hurtigt som vi kan.

Med venlig hilsen

Sus Vang, HB-medlem.

Svar

Svar

 
 
 

Det er lidt sjovt at Kulturministeriet giver tilladelse til, at kor på 50+ personer godt må synge (dog siddende med afstand og ansigt vendt mod dirigent), hvis vi ikke må. Vi sidder ganske vist med front mod hinanden, men bag plexiglas skærme.. 

 

Lone

Svar
 

Jeg vil godt udtrykke min uforbeholdende støtte til det arbejde, der pt. udføres mellem hovedbestyrelsen og sekretariatet for at diskutere hvilke muligheder vi har for at spille bridge. Jeg ved det er komplekst, men jeg tror at det kun er denne kombination, der kan finde vej. Tak fordi I giver det en skalle. 

Svar
 

Hej Sus

 

Stor ros (selv om jeg er uenig med jer) for, at du er aktiv i debatten og kommer med udmeldinger. Der er sikkert 1.000 ting jeg/man ikke er opmærksom på, når man ikke sidder i beslutningsforummet, sådan er det nu engang. Det klæder virkelig HB at være aktiv herinde.

 

Lone hvis du kigger på nedenstående link vil du se, at korsang også er underlagt det nye forsamlingsforbud på 10. Eneste undtagelse er for børn og unge under 21 år.

 

http://www.fuk.dk/kor-og-corona/

Svar
 

Hej Richardt.

 

I forhold til kor skal du have fat i en nyere beskrivelse, men indrømmet - det går nogle gang stærkt:

 

Amatørkor- og orkestre kan fortsat beslutte at øve og afholde koncerter med flere end 10 personer uafhængig af deltagernes alder, forudsat at alle sidder ned med nødvendig afstand og i samme retning.
Og: Ved stående aktivitet er man underlagt forsamlingsforbuddet på maksimalt 10 personer.

 

https://kor72.dk/covid-19-i-gang-igen-med-korprover

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn