Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Could not load critical file

Could not load critical file

emailnotifikationer
 
 

Jeg har haft problemer det sidste par dage med at komme ind på BBO.

Har andre haft problemet?

 

Svar

Svar

 
 
 

Ja lige til i aftes midr under dynamit så komdet igen

Svar
 

Min makker og jeg var forhindret i at melde os til Dynamite i går.

Senere kunne man godt logge in. 

Svar
 

BBO har desværre haft nogle tekniske problemer de seneste dage i myldretiden om aftenen - uden tvivl på grund af stor belastning. Det har betydet, at nogle spillere har haft svært ved at komme på op til turneringsstart for Danish Dynamite kl. 20, ligesom nogle er blevet smidt af i sidste øjeblik og derfor ikke er kommet med.

BBO fortæller, at problemerne skulle være løst snart. Turneringsindskud for turneringer, som man ikke kommer med i, bliver tilbagebetalt.

Jeg beklager de gener, problemerne medfører.

Med venlig hilsen
Erik Wied/DBf

Svar
 

BBO meddeler, at problemerne skulle være løst nu. Hvis nogen mangler tilbagebetaling af turneringsindskud, kan de skrive til: accounting@bridgebase.com

Svar
 

Jamen det er de så ikke helt - løst. Igen i aften var der problemer af samme slags. Makke kunne ikke komme ind selvom han forsøgte hele tiden siden 1945. Jeg var inde, men kunne se at bbo havde problemer. Fx kunne man ikke se nogle turneringer overhoved - hverken kommende, eller kørende.

Men pengene fra i forgårs er ok - vi er ikke blevet trukket. Regner så heller ikke med at vi bliver trukket for i aften.

Men vi vil naturligvis helst spille.

Eigil Hansen

Svar
 

Ja. Jeg slettede app'en og installerede den igen. Så virkede det

Svar
 

Det ser desværre ud til, at BBO har problemer igen i aften. Danish Dynamite er kommet i gang, men måske er nogle ikke kommet med, eller er blevet smidt af.

Jeg beklager genvordighederne.

Svar
 

Det føles som en gentagelse: Men jeg har fået besked om, at BBO er helt klar over, at der er et problem og gør alt for at løse det. Symptomerne er især, at login kan være langsommelig, og at turneringsoversigten ikke kan vises.

Svar
 

Overskriften dækker igen situationen for mig på pc her kl. 18.15.

Svar
 

BBO har desværre - igen, igen - problemer her til aften på grund af høj belastning. BBO har netop meddelt, at de er klar over problemerne og arbejder på at løse dem.

BBO undskylder - og det gør vi også.

Svar
 

Ja, jeg har været ude for det samme så sent som mandag aften og også tidligere.  Dette er selvfølgelig en fejl hos BBO og man får et forvarsel om at noget er forkert, når man logger ind og ser, at der er lige så mange borde som spillere !  

 

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn