Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Kom nu og gør det rigtige

Kom nu og gør det rigtige

emailnotifikationer
 
 

I denne trælse coronatid er klubbberne lukket, og bridgen i Danmark er i knæ. Det betyder, at betalingen til forbundet ryger direkte i skraldespanden og skaber en situation, hvor vores kontingent er uden værdi for medlemmerne.
Nu er det tid til, at forbundet giver noget tilbage. Dansk Bridge i postkassen er et plaster på såret. Om det så er en vigtig del af relationen mellem medlemmer og forbund i fremtiden, må  I spørge de betalende kortspillere om senere.

Lige nu er Danmarks Bridgeforbund i en situation, hvor al service er ligegyldig

.  Ved hjælp af levering af bridgebladet i medlemmernes postkasse får forbundet dog en værdi i coronakrisen. KOM NU!

Svar

Svar

 
 
 

Hørt - hørt !

Svar
 

Helt ærligt, vores HB og sekretariat knokler en vis legemsdel ud af bukserne for at finde svar, informere og organisere, så de kan tilfredsstille "alle" og samtidig overholde myndighedernes krav og restriktioner! Samtidig arrangerer de 2 online turneringer dagligt! Hvordan kan I snakke om manglende værdi og at "forbundet må give noget tilbage"?? I ævler løs om et blad, som I kan finde elektronisk og så selv printe. Er der ikke problemer nok i verden pt., uden at I skal lave et problem ud af dette også?  Kom nu - "TAK, DBF, for jeres store arbejde i denne svære tid", nyd bladet online eller print det ud.

mvh. Helle Rasmussen 

Svar
 

Hørt - hørt Helle !

Svar
 

Jamen det ændrer jo ikke på, at et stort flertal af medlemmerne ikke se bladet og turneringsarrangementer online. Alle opfordringer om at sende bladet med post - måske med en ubetydelig kontingentforhøjelse - bliver aldrig  kommenteret fra HB!  At printe bladet koster vist en halv blækpatron.

mvh

Jørgen Kromann

 

Svar
 

Lad os nu bruge resurserne fornuftigt.

Med den lille %-del af medlemmerne der under normale omstændigheder tager et blad med hjem, kan der ikke være det store afsagn at undvære et nummere eller to. De interesserede skal nok finde en digital vej til bladet.

Så at bruge penge til trykning og ikke mindst forsendelse vil væsentligst være erhvervsstøtte til trykkeri og omdeler.

Det der er brug for nu, er at "holde skuden igang" og sikre resurser til en forstærket indsats for nye bridgespillere når vi igen kan mødes i klubberne under normale forhold.

Hold humøret oppe, og lad os holde fornuften.

 

Med venlig hilsen 

Visti Christensen 

 

Svar
 

Hørt Helle - helt enig :)

 

Svar
 

Kære Peter m fl

 

Jeg har stor sympati for jeres ønske om at få bridgebladet i hånden, sendt hjem på matriklen og lagt direkte i postkassen, især nu, hvor vi ikke har vores daglige/ugentlige gang i bridgeklubben. Men, økonomien tillader det ikke.

DBf skal spare og i HB har vi svunget kniven kraftigt over landsholdsaktiviteter, vi har valgt at spare i sekretariatet samtidig med at vi leder efter steder, hvor vi kan øge indtægterne.

Skulle vi sende et fysisk nummer ud til samtlige medlemmers hjemmeadresse, så koster det på den forkerte side af 100 000 kr inkl trtykkeri- hvilket er temmeligt mange penge.

Så altså intet blad i postkassen, men til gengæld kommer der et fysisk blad. Og jeg håber, I vil hjælpe hinanden med at få det rundt, også til dem, der måske ikke kan hente selv af den ene eller anden grund.

 

Pas nu godt på jer selv og jeres kære.

 

Mvh  Sus, medlem af HB

Svar
 

Kære Sus,

Jeg har altid beundret din begejstring - også denne gang.

Men vi taler jo ikke om, at alle skal have bladet i postkassen omkostningsfrit. - Vi er nogle, der bare gerne vil vide, om vi kan få bladet tilsendt og dermed også gerne vil vide, hvad dette vil koste den enkelte modtager. Der er jo ikke tale om at sende bladet ud til alle medlemmer.

Mht. den elektroniske udgave mål det da virkeligt være et spild af penge, hvis denne kun læses af en minoritet. - Men ingen har jo itv. kunnet berige os med en statistik over den elektroniske læserkreds (selvom dette vist turde være en ganske enkel operation).

Jeg har selv igennem mange år abonneret på et fortrinligt engelsk bridgemagasin. Dette blad gik for nogle år siden over til en elektronisk udgave, der var helt uovertruffen i sin udførelse. - Ikke desto mindre har jeg lidt efter lidt totalt mistet interessen. Det er bare ikke det samme som at have et blad i hånden. - Og ja, jeg er jo lidt oppe i årene, men dem er vi dog vist stadivæk en hel del af i Danmarks Bridgeforbund.

PS. Når f.eks.tidskriftet SKALK fortsat kan fabrikeres til en rimelig penge inkl forsendelse bør vores blad (godt nok større) også kunne udsendes til "privaten" uden, at det vælter den enkeltes budget.

 

 

 

 

 

Svar
 

Kære Peter.

 

Tak for din kommentar - den varmer :)

 

Mht at lave et elektronisk magasin, så ved jeg, fordi jeg sidder og laver Distrikt Sydjyllands medlemsblad, at det at lægge bladet op elektronisk er et spørgsmål om nogle klik/ lidt tid ved computeren. Selve udformningen, opsætningen mv af bladet til at blive trykkeklart, er det  der tager tid og trækker tænder...

Vi er desværre også i den situation i Syd, at vores lille blad denne gang, som forrige nummer, kun bliver elektronisk. Vi brændte inde med et oplag ved trykkeriet først i marts..... Og det var rigtigt ærgerlige penge at brænde af.....

 

Mht at sende bladet ud til "nogle få" - det kan vi jo ikke. Så vil resten af BridgeDK jo undre sig over, at de ikke er "lige så vigtige", at de kan få bladet tilsendt.

 

Sidst, men ikke mindst, så er det altså længe siden jeg har læst bladet i papirformat, læser det altid på nettet og altid indenfor ganske få dage efter det er kommet op. Men sådan er vi jo forskellige, som oftest heldigvis da ;)

Med venlig hilsen

Sus

Svar
 

Hej Sus -

Det er vel ikke overraskende at de relativt få mennesker, der som du, kaster en masse energi ind i administration af bridge, snildt kan finde ud af/nyder at læse bladet elektronisk.

Jeg gør ikke. Jeg har gjort det af og til, men det er røvsygt.

Og jeg er ked af at sige det, men langt de fleste i min bridgeomgangskreds har det lige sådan.  Vi får ikke læst bladet.  Jeg er ikke ung længere, men mine forældres generation er stadig medlemmer af vores forening - de læser heller ikke bladet mere.

JUF

Svar
 

Jeg er ikke tilhænger af at bladet skal distribueres med posten, men måske kan man imødese begge synspunkter ved at være lidt serviceorienteret og fremsynet. 

 

Brug flexbillet til at tilbyde folk distributionen af Bridgebladet. Find en pris på hvad det koster at få det sendt til postkassen.

8 blade a X kroner, det giver YYY kroner. det bør være en let opgave trække en liste ud af Flexbillet, printe "konvolutter" der så kan sendes, indeholdende bridgebladet. (Fra liste til konvolut er en 5 minutters opgave i Officepakken)

 

Ordningen bør naturligvis være omkostningsneutral for forbundet..

 

Hvis opgaven er for tung, så hyr enten et distrikt ind til at varetage den, eller lav en aftale med lokale juniorer om klare opgaven.

 

Muligt der kun kommer to kunder til ordningen,(Peter skafte og Peter Møller Nielsen). Omvendt hvis det viser sig at 90% af medlemmerne gerne vil ha det fremsendt, så er der selvfølgelig noget at snakke om i HB.

 

Jesper.

Svar
 

Jeg er enig med Jesper. Det drejer sig ikke om at nogle få får privilegier. Alle der vil betale for det, kan få bladet tilsendt med posten. Hvis det kræver at der ansættes folk til at lave det ekstra arbejde, så skal den udgift naturligvis også deles ud på dem der tilslutter sig ordningen.

 

Svar
 

Kære JUF, Jesper og Bertel.

Jens Ulrik, hvorfor læser du og dine forældre ikke bladet længere? I har jo da til nu, hvor vi er coronalukkede, haft mulighed for at have bladet i hænderne fysisk, så jeg forstår ikke helt, hvor du vil hen med dit indlæg?

 

Jesper og Bertel, rigtigt godt forslag, som jeg lader gå videre til resten af HB. Og så kigger vi på, om det er vejen frem :) Super god vinkel, som jeg i hvert fald ikke har haft med i mine overvejelser. Om det tidligere har været oppe og vende i HB, det ved jeg naturligvis ikke. Men tak for ideen :)

 

Mvh  Sus

Svar
 

Vi vil ikke betale for at få medlemsbladet tilsendt
https://www2.bridge.dk/Default.aspx?ID=17874&PID=23033&ThreadID=11298
Vi vil enormt gerne have bladet tilsendt - men det må ikke koste os selv noget.

 

Ulempen med at etablere Jespers foreslåede ordning er vel mest, at forslaget derved definitivt aflives, og Peter Skafte derfor må finde på noget andet at starte en månedlig debattråd om. :-)

 

Jeg er egentlig heller ikke vild med at læse bladet elektronisk, men det er OK i sommertiden (og i coronatiden). Faktisk er løsningen med at sende en stak ud til klubberne i spilletiden (og sideløbende have den elektronisk på hjemmesiden) temmelig genial.

Svar
 

Til Leif J. Madsen

Jeg skrev et indlæg i den tråd du linker til. Det begynder således:

    "Jeg vil også gerne have bladet tilsendt, og jeg vil gerne betale for det."

Du kan ikke gå ud fra at det første indlæg i en tråd udtrykker alle medlemmernes mening. Det turde være indlysende.

 

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn