Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Bronzepoint på BBO

Bronzepoint på BBO

emailnotifikationer
 
 

HB har valgt at nedsætte hvor mange bronze point man kan få tildet på online bridge.

Jeg kan godt forstå man regulerer bronzepoint for optjening i Dynamit. Det er jo helt galt at man tildeler så mange her, med kun 15 spil og tilfældigt hvem man møder.

Man burde jo regulere for antal spil, men i stedet rammer man vores klubturneringer, hvor jeg synes det er lidt synd, at der reduceres her, hvor vi spiller fulde turneringer, hvor alle møder alle.

Det er trods et af de trækplastre, jeg kan bruge for at tiltrække spillere og begrunde, hvorfor man skal spille i DBF regi.

Det er jo meget få point vi taler om, men det er virkelig nogen specielt C og B række spillere sætter pris på, og det er noget som ikke koster hverken os eller DBF noget.

Man får ikke rettet ordentlig op på skævheden  i Dynamit turneringerne, men tager noget af argumentet ud for at forblive i DBF for at spille med i klubturneringerne.

Lad TUK om at finde rimelige løsninger på den slags teknikaliteter og lad HB om de store problemer, som der vel er nok af lige i øjeblikket.

Ejgil Sjøgaard

Greve Strands Bridgeklub

 

Svar

Svar

 
 
 

Kære Eigil

 

Det er ganske fornuftige argumenter, du fremfører. Og ting vi også har vendt i HB de gange vi har drøftet TUKs pålæg til ændring i tildeling af MP i onlineturneringer.

Vi har valgt at følge TUKs anbefaling desangående. Og vi beklager naturligvis, at det rammer klubturneringerne. Vi er på ingen måde interesseret i at fratage nogen lysten til at spille bridge.

Vi håber dog at dine medlemmer fortsat ønsker at forblive medlemmer i Greve Strands BK og dermed i DBf.

Med venlig hilsen

Sus Vang

Svar
 

Jeg synes, Ejgil Sjøgaard har en vigtig pointe. Vi er nogle klubformænd, hvor det er lidt op ad bakke, at overbevise medlemmerne om, hvad de får for deres kontingentpenge i øjeblikket. Det koster ikke DBf (der har medlemsflugt) en disse at uddele bronzepoint. Hvorfor i alverden lægge dette benspænd ud for os og dermed for sig selv??

Svar
 

Hej Eigil (og Leif)

 

Jeg beklager, jeg forivrede mig.

Vi har strammet den anbefaling som TUK kom med. De havde lagt op til tildeling efter reglementet i forhold til antal spil og vi vedtog at halvere dette på BBO-delen.

Jeg burde nok have overvejet at det ville få konsekvenser for klubturneringer, inden jeg kastede min stemme på det forslag som blev vedtaget. Det kan jeg kun beklage at jeg ikke gjorde.

 

Når det så er skrevet, så mener jeg stadigvæk at bridge ved et bord bør vægte tungere end ved en pc. Og ikke fordi jeg på nogen måde tror dine/jeres medlemmer kan finde på at skyde genvej til topplaceringer, så forekommer det mig, at det er for let i netop BBO-turneringer, desværre. Så jeg står ved den beslutning, som jeg stemte for for, at BBO-turneringer skal vægtes med 50%

 

Jeg ønsker jer alle en rigtig god jul og et forhåbentligt rigtigt godt nyt år.

 

Sus Vang

Svar
 

Til Ejgil

Som Sus så fint beskriver det bliver der taget hensyn til antal spil. Der bliver bare kun tilskrevet halvdelen i forhold til rigtig bridge.

Hilsen Jørgen Nielsen

Svar
 

Hej

Tak for tilbagemeldinger. Jeg er ikke enig i at BBO turneringer, arrangeret som en virtuel klubaften, skal vægtes mindre end spil ved bordet.

I Greve Strand Bridgeklub spiller vi hver mandag aften med 3 styrke opdelte rækker med 80 % af klubbens medlemmer. Så jeg vil fastholde min kritik af at HB træffer nogle hurtige beslutninger, hvor man burde lade det op til dem, som er nærmere på problematikken og kan tage sig tiden til at kigge på de forskellige aspekter, udfærdige bestemmelserne.

At det skulle være et problem, at man uddeler lidt bronze point til almindelige klubmedlemmer, samtidig med at man er meget large med at uddele guld point i f.eks. pokalturneringen kan jeg ikke rigtig forstå.

Glæden hos et nystartet medlem over at modtage et grønt kort, tror jeg er mange gange større og mere motiverende end at stæbe efter en ny titel for os "gamle" bridgespillere.

Hilsen

Ejgil Sjøgaard

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn