Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Bridgebladet

RE: Bridgebladet

emailnotifikationer
 
 

Jeg modtog i går en pakke med ca 100 blade DANSK BRIDGE. Når alt er nedlukket, sandsynligvis til efter påske (JP i dag), efterlyser jeg hvad andre gør med alle disse blade.

Jeg har mulighed for at lægge et antal i golfklubben, men sidst var der ikke den helt store afsætning. Jeg vil 1 første omgang gemme dem, og lægge dem frem når der igen bliver spillet i klubben.

Såfremt der ikke er gode ideer, vil jeg foreslå at de trykte blade indstilles til i hvertfald 1. april.

Hvad gør I ??

MVH

Niels Andreasen

Viborg ny Bridgeklub

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Niels

 

Måske kunne de medlemmer, der er int. betale et beløb til spejderne og så få bladet hjem til sig selv på den måde? Så bliver spejderne glade og dine medlemmer ligeså :)

Det skal jo så organiseres, altså kontakt til spejderne, kontakt til medlemmerne og så en aftale om, hvordan man gør med betalingen, med det gør man vel også gerne som formand, så medlemmerne føler de får noget :)

 

Mvh Sus

Svar
 

Hej,

bl.a, har vores formand skrevet til os medlemmer, at vi kan hente bladet på lokalcenter, hvor vi normalt spiller. Jeg har læst, at en klub har meddelt sine medlemme4, at bladet kunne afhentes i carport hos vedkomne, der har modtaget bladene .

Blot tips.

Svar
 

Hej med jer

Den klub jeg hjælper med sponsorater og meget andet, er det bestyrelsen der har fordelt arbejdet med at afleverer bladet i medlemmernes postkasse, så medlemmerne dog får noget for deres kontingent og så håbe på at de bliver som medlem til næste sæson ( hvis der intet gøres hvad så ) selvfølgelig skal det så meget omtalte klubblad gennem de sidste par år da stadig trykkes.

NB: jeg er af den overbevisning at de klubber som kun afholder klubturneringer i sæsonen, har råd til at betale til lidt brændstof, da de jo i denne sæson ikke har udgifter til fortæring og  præmier samt bordafgift 

hilsen 

Ole Randrup

Svar
 

I vores klub bliver de stillet i et hjørne i carporten og der sættes en meddelelse på hjemmesiden lige så snart de er landet.

Svar
 

Hvis du ikke har behov for så mange blade så husk at rette antallet i BC3.

Gå i hovedklubnede til venstre i menuen og derfra ret hovedklub oppe til højre og skriv det antal du har brug for.

Der er jo ingen grund til at sende flere end du har brug for.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn