Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Se
 
 

OVERSKRIFTEN skulle være: Se Livebridge på Internettet - men et eller andet gik galt, så derfor er overskriften først her :) ..

 

Jeg vil i aften (onsdag den 27. januar 2021) lave et forsøg med at sende en "LIVE"-transmission på YouTube fra det ene af bordene i landskampen mellem Danmark og Skotland. Kampen starter kl. 21.00, og der spilles 20 spil, og kampen afvikles på RealBridge. Det danske hold består i aften af Mikkel Nøhr - Lars Lund Madsen og Lone Bilde - Helle Rasmussen.

 

Lone og Helle har sagt ja til at agere testspillere - så derfor bliver alle 20 spil fra deres bord transmitteret på YouTube med billede og lyd, så man kan høre forklaringerne på alle alerts, høre alle spillernes kommentarer og se hvad der sker "LIVE" ved bordet stik for stik. 

 

Det er en test - men jeg har lavet nogle "pre-test", så det kommer forhåbentligt til at fungere nogenlunde. 

 

Der sendes altså på YouTube, og jeg vil komme med et link her i denne tråd omkring kl. 20.30 i aften - det er dét link du skal klikke på for at kunne lytte og se med --- husk at tænde for lyden på YouTube, og husk at sætte skærmen op i fuld visning - så kan du se ALT :) 

 

Jeg krydser fingre for, at det kommer til at gå godt - både resultatmæssigt og teknisk - men ingen garanti for hverken det ene eller det andet :)))))

Svar

Svar

 
 
 

Her er linket - jeg håber det kommer til at virke:

https://www.youtube.com/watch?v=M-YZgpst8_4&feature=youtu.be

Svar
 

Fantastisk Jan

 

Det glæder jeg mig til at se og høre :)

 

Fingers crossed.

 

Knus  Sus

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn