Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Besparelser kontra kontingentforhøjelse

Besparelser kontra kontingentforhøjelse

emailnotifikationer
 
 
Som jeg har forstået det,er der i DBF budget for sæsonen 2016 foreslået en kontingetforhøjelse på 20 pr, medlem.

Jeg vil foreslå,at man dropper udsendelse af Dansk Bridge med følgende begrundelse:

Flere og flere har adgang til internettet,så hvis man vil læse Dansk Bridge,er det en mulighed.Jeg kan huske ,at der for et par år siden var en medlemsundersøgelse, via vores mailadresse, om Dansk Bridge,men om der også var spørgsmål, om vi 
ville tilfredse med at læse bladet på nettet,kan jeg ikke huske.
Men en sådan undersøgelse kan jo laves.og der er sikkert endnu flere,der har fået en mailadresse siden sidste undersøgelse.
DBF sparer på den måde det,det koster at sende bladet ud til os medlemmer,og det er da sikkert mere end de 20 kroner,man mangler pr medlem.
Jeg ved godt,det er en hellig ko,jeg fører til slagterbænken,men er det ikke bedre,end den dør langsom af sult???

En ide til Dansk Bridge, er at hvis det lægges ud på nettet, kan der jo vedhæftes videoer fra nogle spændende og sjove oplevelser fra klubberne,som f.eks.den flotte ,der er lagt ud på Bridge.dk fra Junior Bridge Camp i Svendborg sommeren 2015.

I henhold til Nis Rasmussens præsentation af sundhedsrapporten fremgår det ret tydeligt, at bridgespillere er velfungerende og derfor også bruger de sociale medier.
 
Hilsen og godt nytår 
Ole Randrup
Svar

Svar

 
 
 

Jeg foretrækker langt en papirversion. Jeg endda ret sikker på, at jeg aldrig ville få læst bladet hvis det blev digitalt. (Selv om jeg ofte er inde på hjemmesiden.)

Som jeg ser det er det en af de bedste anvendelser af kontingentet at udsende bladet på papir.

Og jeg er absolut ikke træt af artiklerne. Personligt kunne jeg godt tænke mig en udvidelse af turneringsreferater (hvorfor bruger man kun 4-5 sider på et europamesterskab) og "Meld med eksperterne". Jeg vil gerne betale for flere sider så man undgår at kannibalisere begynderstoffet.

 

 

Svar
 

Måske den sidste rundsendelse fra DBF ang portostigninger kræver en ny tråd. Der er ikke lagt op til OM vi skal vælge papirudgave contra webudgave. Men OM hvordan bladet skal distribueres fremadrettet. Aih hvor ville det klæde os medlemmer at holde os til debatten fremfor at overtage dagsordenen med yderligere diskussioner. Jeg bliver så træt. 

Mvh Lilli Hougaard

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn