Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Forbundsturneringer - igen

Forbundsturneringer - igen

emailnotifikationer
 
 

Hej HB / TUK

Hvornår forventer I at melde ud om forbundsturneringer i indeværende sæson?
Planlægger I evt. at afholde online?

 

For mig har det betydning, fordi der er planlagt damedivision i marts, hvor der nu muligvis afholdes noget online dametræning.

 

Venlig hilsen
Charlotte Koch-Palmund

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Jeg forstår ikke hvorfor aflysningen af dettee års turnering kan tage så lang tid. Med et forsamlingsforbud på 5 personer frem til 28. februar kan vi vist godt skyde en hvid pind efter 4. runde af Divisionsturneringen.

 

Principielt kunne man måske godt afvikle den on-line. Personligt bruger jeg 45 timer foran en computer mandag-fredag, så jeg har på ingen måde lyst til at bruge 2x9 timer yderligere i en weekend - og med to børn på 6 og 8, der til tider vil være forstyrrende elementer. Og til hvilken nytte? Der mangler stadig at blive afviklet 5 kampe, hvornår har man tænkt sig at finde weekender til dem?

 

Rent sportsligt er værdien vel også ret lille, nogle har spillet en del, andre en smule og andre igen stort set ikke. Og med alle de snyde historier, der florerer lige nu ... puha jeg har slet ikke lyst til at tænke tanken til ende.

 

Økonomien i Divisionsturneringen skal hvile i sig selv, så er det ikke forholdvist simpelt? Tilbagebetal Indskud minus udgifter til første weekend minus "Corona tiltag" ... eventuel minus et ekstraordinært bidrag til DBF. Og lad os så komme videre.

 

Og flyt så fokus til næste års divisionsturnering:

- Er det business as usual?

- Skal man forsøge at vælge weeekenderne lidt mere taktisk (tidligt efterår og sen vinter)?

- En plan B, hvis der igen indføres forsamlingsforbud på 50 mennesker

- En frivillig divionsturnering på Real Bridge med meget kortere weekender?

- Osv. osv.

 

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn