Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Hvorfor spiller vi ikke division på realbridge ?

Hvorfor spiller vi ikke division på realbridge ?

emailnotifikationer
 
 

Tjhaaa jeg behøver vel ikke at argumenter

Hvis det enligt er kan man vel bare ligge et krav om at man mødes (fysisk) med en fra modstander holdet

Svar

Svar

 
 
 

Jeg synes, at division på Realbridge er en gllimrende ide.

 

Hvad siger turneringsudvalget?

 

Thomas Berg

Svar
 

Hej Lars og Thomas,

 

Tuk holder møde sammen med Sus Vang og mig onsdag eftermiddag.

 

Der vil vi drøfte situationen og sidenhen melde ud, formentlig først fredag.

 

Bedste hilsner,

Nis Rasmussen

Formand DBf

Svar
 

Jeg tænker ligesom Thomas at realbridge til division er fint. Men måske er det alligevel bedre med bbo som folk kender bedre. Hvis der skal sidde en fra hvert hold sammen er der så vidt jeg kan se ikke noget argument for brug af kamera. 

/Beckham

Svar
 

Jeg synes, det stadig er et for stort skridt at tage. Måske vi kan arrangere nogle træningskampe mellem divisionshold for at komme i gang?

Lige nu er der mange ting, som gør det lidt svært at få det til at ligne rigtig bridge: man skal lære og vænne sig til platformen, ustabile internetforbindelser, larm og forstyrrelser i baggrunden, hvis man ikke lige har et sted at sidde i fred for sin familie etc.

BBO er lidt lettere at spille, men vil vel for evigt være for forbundet med mistanker om snyd.

Lars

 

 

Svar
 

Jeg er helt på linie med Lars . Deltog i weekenden i et stævne på Real Bridge . Det fungerer , men der er mange hvad hvis nu 'er ! 
Hilsen Klaus Adamsen

Svar
 

Jeg synes at Realbridge er et fint alternativ til at spille live - særligt fordi man kan bruge skærme på de enkelte borde - og derfor kan bruge samme principper for alert og forklaringer som live. Det kan man ikke via BBO.

Jeg syntes det er lidt pudsigt at man er bekymret for familien i baggrunden - når man spiller divisionsbridge har man nomalt afsat weekenden til at spille bridge - og for de fleste må det kunne lade sig gøre at finde et sted hvor man kan sidde i fred. Om det så er på arbejdspladsen, i et sommerhus eller et helt tredie sted må være op til den enkelte.

Internet kan være en udfordring, men de fleste har flere muligheder enten via Wifi eller via internetdeling på mobilen.

Situationen kræver at vi tænker ud af boksen - og tør at tage nye muligheder i brug. 

Kim Bensby

Svar
 

Jeg synes vi skal holde momentum i divisionsbridgen og afvikle næste weekend på RB. Det er ikke det samme som Real-Life, men en udmærket erstatning, og så skal man ikke helt så tidligt op om søndagen. Vi kan ikke sidde og vente på at Corona er overstået eller befolkningen er gennem vaccineret. Corona er desværre formentlig kommet for at blive, så vi kan lige så godt indrette os efter det og fortsætte vores liv på bedste vis. Det gælder også bridgen som dør hvis vi ikke tilpasser os situationen. Jeg håber dog på live-bridge til sommer, fx til Bridgefestivalen. 
 

Vh Lone


 

 

Svar
 

Enig med bensby, 100%

Hvis støj er et problem så kan et headset af en vis kvalitet med noise reduction købes for relativt få penge.

 

@MichaelBech : Din model holder kun til første runde, hvad med runde 2 og 3 , hvordan havde du forestillet de de skulle afvikles ?

 

BBO er Matadors svar på Damernes magasin - under afvikling. Jeg vil dog sige at for publikum - der er BBO stadig at foretrække! 

 

Med hensyn til nedbrud på internet forbindelsen er jeg faktisk mest bange for at min makker simulere et nedbrud fordi han ikke gider at se på det skrammel jeg sidder og laver :)

 

J.

Svar
 

Jeg er enig med Lars og Klaus.

Er nu heller ikke sikker på at alle har grejet til det. De som er vante brugere vil have stor fordel. 

 

Jeg vil faktisk hellere en 1, div med "kun" grundspil afviklet ved almindelige bridgeborde end en 1. div med grundspil og slutspil på RealBridge/BBO, hvor kæresten pludselig skal se Bonderøven eller Netflix, hunden gør eller det ringer på døren.

 

Mon ikke april og maj giver mulighed for bridge...i sidste sæson nåede vi det endda helt henne i august.

 

Bedste hilsner Mads

Svar
 

Dem der mener, at de der har prøvet Realbridge før har en fordel, skriver kun dette fordi de ikke har prøvet det. For normalt begavede mennesker, tager det 20 sekunder at lære at bruge platformen, Mon ikke man laver et par prøvespil, for dem der føler sig usikker.

Hvis man lever under forhold, der gør det umuligt at spille i et rum hvor der ikke er larmende børn, Netflix, støvsuger eller andet, må man jo sidde over, besøge en ven,alternativt tage på hotel. Men mon vi ikke alle kender en der gerne vil stille et lokale til rådighed.

Problemet er at der skal ændres i lovene, for at det kan fungerer, uden at man skal beskyldes for snyd.

Jeg mener, at vi er nød til at tillade, at man kigger i sin egen systembeskrivelse. 

Det er en fordel for dem som ikke kan deres system, og en ulempe for dem som kan det

Der er sikkert andre problemer, men de kan vel løses

Vi skal i gang så hurtigt som muligt, vi lever i en anden verden, og vi kender ikke fremtiden, og kan ikke planlægge efter at vi kommer tilbage til normalen. 

 

Lars Peter

 

Svar
 

Endelig et fornuftigt indlæg, Lars Peter.

 

Nu er divisionen af en eller anden grund fremhævet i trådoverskriften. Men mulighederne/udfordringerne er præcis de samme for turneringer på distrikts- og/eller kredsniveau.

 

Ang. spørgsmålet om at kigge i sine systemnoter: Nogle steder har man valgt at tillade det. Men et par, der gør brug af muligheden, skal påtage sig evt. tidsstraffe.

 

Gert VIllumsen

Svar
 

Jeg er enig med LLM, Klaus og Mads

 

For os der sidder 40-45 timer foran en skærm mandag - fredag vil det være dræbende ud over alle grænser at skulle bruge yderligere 2 x 9 timer foran en skærm i en weekend.

 

Jeg har også meget svært ved at se den sportslige værdi, når man tager i betragning, at mange har spillet lidt eller slet ikke det sidste års tid. Læg dertil de forstyrrende elementer som LLM pointerer. At skulle tage på hotel for at sidde og spille på en mikroskopisk bærbar, nej ellers tak ... og så har vi stadig mere end svært ved at nå at indhente de manglende fem kampe.

 

Jeg tænker det er på tide at få fokus på næste års divison. Hvis det eksempelvis skal fungere med RealBridge som alternativ, så kræver det i min optik, at weekenderne splittes, så man spiller absolut maksimum én kamp pr. weekend ... men jeg så allerhelst, at man forsøgte at placerere divisions weekenderne tidligt i efteråret og desuden prøve at undgå vintermånederne, hvor en ny (mindre) lockdown muligvis kan kommer på tale, hvem ved?

Svar
 

Helt enig Richardt.

Mvh
Peter

Svar
 

Mange af indlæggene tyder på, at en del ser mange begrænsninger ved fortsat at spille seriøs bridge (eller bridge i det hele taget), så længe Corona er på spil.

Det syntes jeg personligt er ærgeligt - vi bliver i mine øjne nødt til at afsøge muligheder for at spille seriøs bridge - og hermed også divisionsbridge.

Og jeg kan nævne, at vi i Young Sharks, der er en mindre bridgeklub i København (nogen vil sige at vi ikke spiller seriøst :)) har gennemført næsten alle vores klubaftener i denne sæson.

Og efter vi gik over til virtuel bridge først på BBO og efterfølgende på Realbridge har vi afviklet vores turneringer som planlagt. Alle par er mødt frem til alle klubaftener og vi har efter overgangen til det virtuelle brugt substittuter i mindre omfang end normalt.

Kim 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn