Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » ERFA-møde i Realbridge d. 14. marts kl 13

ERFA-møde i Realbridge d. 14. marts kl 13

emailnotifikationer
 
 

Hej

 

Interessen for ERFA-mødet er stort og vi har begrænset kurset til 30 deltagere, for at alle kan komme til orde og føle sig trygge :)

Det er i skrivende stund kun 1 plads tilbage, men Jan og jeg er blevet enige om, at vi laver et hold mere d. 14, som så starter kl 15 eller 15.30, hvad vi lige bliver enige om.

Dvs, at de, der fra nu kommer på venteliste, vil få tilbudt at komme med på hold 2.

Hvis der så kommer mange flere dér også, så kommer vi nok til at vente med hold 3. Det kommer helt an på hvad Jan har tid til. For det er frivilligt arbejde og vi trækker store veksler på Jans fritid. Personligt er jeg mega glad for både Jans facon og at han både kan og vil bruge sine weekender på skærmen.

 

Hvis du vil med enten på ERFA-møde eller på RB-kursus, så send en mail til mig: sus.vang@gmail.com med dit navn, din mailadresse og dit medlemsnummer. Hvis du tilmelder flere, så husk deres navne,  mailadresser og medlemsnumre også.

 

Pas godt på jer selv og hav en dejlig dag.

 

Mvh  Sus

Svar

Svar

 
 
 

Vi er vist begge frivillige i den her fælles sag om at få RealBridge gjort tilgængelig for alle Sus :)

 

Jeg synes det er meget fint at holde holdene på 30 - og kommer der 300, så laver vi 10 hold - for vi skal virkeligt huske, at vi får samlet erfaringer op, så vi kan lære af hinanden og ikke selv skal knokle med at løse alle problemerne selv. Så jeg håber vi bliver rigtigt mange til sådan et erfaringsudvekslingsmøde.

 

Meld jer trygt til, det gør med garanti ikke ondt :)

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn