Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Festival 2021

Festival 2021

emailnotifikationer
 
 

Hej

 

Sakset fra nyhedsbrev.

Dansk Bridgefestival i Svendborg • Større forsamlinger og arrangementer – herunder forsamlingsforbuddet afventer en vurdering fra regeringens ekspertgruppe, som skal forhandles nærmere mellem regeringen og forligspartierne. Dette forventes at ske medio april. Vi vender derfor tilbage vedr. afholdelse af bridgefestival. Klubbridge for voksne Der er lagt op til, at indendørsidræt for voksne over 18 år kan genoptages fra den 6. maj 2021 med coronapas. Der afventes dog konkrete bud fra myndighederne om hvilke sportsgrene, der er tale om. D. 21. maj 2021 åbnes - med coronapas – resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, som ikke er åbnet i de tidligere faser.

 

Sakset fra seneste HB referat 

Det aftaltes, at afvente genåbningsplanen og tage bestik af denne ift. både DM for Begyndere, DM MIX hold samt festival herunder DM-parmesterskaber og Begynderfestival. Det aftaltes endvidere, at endelig stillingtagen til afholdelse af bridgefestival - af hensyn til planlægningen - skal ske senest den 1. maj 2021 – herunder at forsamlingsforbuddet skal fastsættes til minimum 1000 personer.

 

sakset fra Dansk Bridge april nummer.

Vi håber stadig at kunne afholde festival i uge 28, men under alle omstændigheder bliver arrangementet anderledes end normalt. Vi kan derfor ikke p.t. offentliggøre et festivalprogram, men håber at kunne gøre det i maj-nummeret Dansk Bridge. Sekretariatet er klar til at planlægge festivalen med kort varsel, og vi har allerede mange frivillige, der trofast har takket ja til at være med. Måske bliver festivalen i 2021 for en del den første lejlighed til at spille fysisk bridge i mange måneder. Og lykkes det, er der meget at se frem til. Blandt andet planlægger vi tre daglige bronzeturneringer i programmet, som allerede var tænkt som en nyskabelse i 2020. Endnu er intet dog sikkert, for på et samråd.

 

Når man læser ovenstående fremgår det, at man særdeles gerne vil genneføre festivalen 2021. Det der springer i øjene er den tidlige beslutningsdato(1.maj). Jeg mener at den burde hedde 1.juni især når der åbenbart er planlagt møder sidst i maj som kan have stor indflydelse på hvilken beslutning man kan tage.  Sekretariatet er klar til at planlægge festivalen med kort varsel skrives der i Dansk Bridge så burde det ikke være nødvendigt at beslutte det mere end 2 mdr før. Det er klart at jo senere man sætter beslutnings dato kan man være nødsaget til, at gå på kompromi med den praktiske afvikling af festivalen eksv. omkring forplejning, evt. plexiplast skærme på bordene, antal deltagere, coronapas m.m. men så er det sådan i år.

 

Jeg kan se at DBf igen har modtaget en dejlig donation fra Nysted, denne kunne bruges som sikkerhedsnet for festivalen hvis der kom store udgifter ved en sen aflysning.

 

Kim Nielsen

Svar

Svar

 
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn