Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Mix-hold i bededagsferien

Mix-hold i bededagsferien

emailnotifikationer
 
 

D. 25 marts blev den fysiske version af mix-hold aflyst, men der var stadig mulighed for at der ville blive afholdt en online version. Er der noget nyt om denne?

Svar

Svar

 
 
 

Sekretariatet er lige på trapperne med en online turnering ved jeg.

Svar
 

Tilmelding til DM for mixed hold er nu åben: https://www2.bridge.dk/Default.aspx?ID=25433

Bortset fra at turneringen foregår virtuelt på RealBridge, er alt stort set, som det plejer. Og vi håber, at mange har lyst til at gå til nettet.

Svar
 

Hej

Jeg syntes det er en meget høj pris(som altid). Der kan ikke være mange udgifter for DBf vrd at afholde denne turnering.

 

Jeg kan henvise til BKnords hjemmeside som netop nu indbyder til en billig holdturnering d. 24-25 april. Mix hold tilladt :)

 

Kim Nielsen 

Svar
 

Til Kim!

Stop nu det med, at det er for dyrt
Kender ikke programmet, men hvis du spiller ca. 100 spil, er det kr. 2,50 pr. spil.

Synes, at det er træls, at kvalitets barometret er analogt med, hvor billigt det er.

Mvh

Christian Reinholdt 

Svar
 

DBf tjener ikke noget på DM for mixed hold, som skal hvile i sig selv. Vi har udgifter til turneringsledere og til at spille på RealBridge samt administrationsomkostninger i forbindelse med tilmelding, turneringsoprettelse, registrering af handicapregulering med videre.

Svar
 

Hej Erik

Lyder helt vildt at det skulle koste 250kr pr spiller. Af de omkostninger du nævner kan jeg kun se en væsentlig som er turneringslederudgiften. 

 

Kim Nielsen 

Svar
 

Stop nu med at brokke over prisen! Hvis det er for dyrt, så lad være at være med. Der ligger meget mere arbejde bag, end man lige kan se - så tak i stedet DBF for det arbejde - eller find på noget andet at lave. 

 

Svar
 

Om noget er dyrt eller billigt, er det nok svært at opnå enighed om, og folk stemmer jo med fødderne (eller musen i vore dage ;-))

 
Men det er da interessant nok, om turneringsgebyret alene skal dække de direkte henførbare omkostninger, eller om det også skal omfatte dækningsbidrag til citat: "administrationsomkostninger i forbindelse med tilmelding, turneringsoprettelse, registrering af handicapregulering med videre".
 
Der kunne jo godt tænkes at være medlemmer, som har en opfattelse af, at disse omkostninger ikke er marginale, men allerede er betalt via DBF-kontingentet.
 

I den aktuelle undtagelsestilstand har vi jo efterhånden vænnet os til, at der kan klippes mange hellige hæle og tæer i sundhedens tegn, men på længere sigt vil det da være fint med klare linier.

bh

Johan Hammelev

 
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn