Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Roy og Sabine trækker sig fra europæiske mesterskab

Roy og Sabine trækker sig fra europæiske mesterskab

emailnotifikationer
 
 

 

Man kan følge debatten hos bridgewinners 

 

Bad news for bridge (bridgewinners.com)

 

Det er vel tid for det danske landshold / DBF at udtale sig ?!

Vil man spille mod Fantoni der er dømt og så meget har snydt i bridge , eller skal 

vi trække vores hold.     Jeg er ikke i tvivl om at Sabine og Roy har gjort det rigtige. 

Spændende hvad der sker, men det er på tide at sige nej til at spille mod folk der snyder i bridge.

Stor respekt til Roy og Sabine der trækker sig for det tyske landshold. 

 

mvh Kello 

 

Ps:  Håber de andre nordiske landshold gør det samme ,  Keep it clean 

Svar

Svar

 
 
 

Så fremt Fantoni har udstået sin straf, så skal han selvfølgelig have lov til at spille på det Italienske lands hold.  
 

Alt andet er folkedomstol af værste skuffe.

 

 

J.

 

 

Svar
 

Var det ham med de roterende udspil?

 
Det bliver svært at reproducere digitalt. Men så er der sikkert andre mutationer. Håber WBF finder nogle kompetente kontrollanter til de steder, hvor problemerne kan opstå.
 
Hvis han stiller op i mixed-rækken (hvor jeg er med), så vil jeg med med stor fornøjelse spørge, om hans udspil er lodret eller vandret - big smiley
 
Men lad os nu komme videre. Nogle få snydere skal vel ikke ødelægge fornøjelsen for resten.  Og i den rette tro kan selv de værste syndere jo rehabiliteres.
 

Men godt nok underligt, at det italienske forbund ikke har mere konduite.

bh

Johan

Svar
 

Det er da ligesom at løslade Peter Madsen pga god opførsel. Fantoni back in business, efter han har snydt sig til millioner.

Snyderi betaler sig åbenbart.

 

Svar
 

Enig med Jesper. Man kan være uenig i straffen, men man må bare følge reglerne.

Jeg syntes også at COVID restriktionerne var vildt overdrevne, men jeg fulgte reglerne.

Og jeg synes også at reglerne for at skifte landshold i bridge er for bløde, men tager det til efterretning.

Så jeg er altså totalt uenig med Kello i at Roy og Sabine gør ret i  sætte sig op på den høje hest.

Og jeg synes heller ikke at det danske bridgeforbund skal blande sig. Det er en sag for det italienske forbund og WBF.

 

Svar
 

Jeg er lidt chokeret over at nogle folk modsætter sig uskadelige demonstrationer.
Men det er - mindre overraskende - formentlig den borgerlige fraktion, der ikke vil have at 'folket' protesterer mod VORES LOVE. (Jf. "Man skal bare følge reglerne" BASTA - INGEN BROK!)

Ja, de dømte italienere har udstået deres straf.
Ja, det italenske forbund har fuldt ud RET til at udtage de spillere til deres landshold - uden at EBL eller WBF skal blande sig.
Men (sateme) da også: Ja, enhver - inkl. topstjerner som Sabine og Roy - har deres frie RET til at protestere mod størrelsen og omfanget af den straf der blev givet. Især når protesten mest skader dem selv. Det kaldes freedom of speech.

Dette srevet helt uden at forholde mig til skyldspørgsmål, straflængde osv. 

kh Bio

Err. Jeg ser nu at tilhængerne af ekstrastraf er spredt ud over det politiske spektrum. Jeg beklager derfor (for denne ene gangs skyld) det ensidige udfald mod den egoistiske borgerlige fløj - I stand corrected.

Bio

Svar
 

Endring av Norges lag i åpen klasse

 Norsk Bridgeforbund (NBF) har mottatt forfall fra Boye Brogeland – Espen Lindqvist til online kvalifiseringen for sone Europa til VM nasjonslag på RealBridge. Forfallet har gyldig grunn iht. reglement for mesterskap/kvalifisering og er meldt inn til EBLs sekretariat.

Endring av Norges lag i åpen klasse

 NBF har i stedet for Brogeland – Lindqvist tatt ut Christian Bakke – Tor Eivind Grude, som i utgangspunktet var tatt ut som fjerde par (reservepar), til kvalifiseringen. Det er selvsagt synd at Boye og Espen ikke kan stille for Norge, men Bakke – Grude viste meget gode takter under den Norske Bridgefestivalen på Lillehammer sist uke, med seire i både NM monrad par og NM monrad lag, og vil helt sikkert gjøre en god figur for Norge.

Svar
 

Ser du, Ib, nogen grund til at uploade den meddelelse i denne tråd?

Har du NOGEN SOM HELST insideviden om, at Boye og Espens afbud har noget med italienernes deltagelse at gøre.
Eller er du bare en troll, der opfinder og spreder myter?

GW / Bio 

Svar
 

Jeg har ikke opfundet myten, men spreder den herfra:

https://bridgewinners.com/article/view/bad-news-for-bridge/

Det burde jeg ikke have gjort.

Svar
 

Efter læsning af hele debatten på Bridgewisser kan man ikke være i tvivl om, at afbuddet fra Boye og Espen ligesom fra Roy og Sabine er begrundet i Fantonis nu officielt godkendte deltagelse på det italienske hold. Jeg kan kun udtrykke min store beundring for det offer, som disse 2 par hermed har ydet i bestræbelserne på at få bekæmpet snyderi indenfor bridge.

Om det så har eller vil få nogen effekt kan kun tiden vise, selvom der på Bridgewisser er anbefalet flere andre tiltag. Udover muligheden for at flere par eventuelt personligt melder fra, foreslås det, at hver enkelt nations hold ved selve turneringen kan nægte at stille op i den specifikke kamp imod det italienske hold i åben række.

Fælles for de ovennævnte "reaktionsmuligheder" er, at de kun har en symbolsk demonstrativ karakter, bl. a. også fordi "afbudsparrene" jo hidtil omgående af blevet erstattet med et nyt reservepar udpeget af deres eget nationale forbund. Det, som de mest kritiske skribenter efterlyser, er, at en af de anmeldte nationer på forhånd melder hele sit hold fra !

Fristen for dette sidstnævnte tiltag er vist netop udløbet, så vores hjemlige DBF i så henseende kan ånde lettet op. For ellers må man nok kunne sige, at med Sabine og Roy som "halvdanskere" og vores norske frontkæmpere i snyderibekæmpelse på banen, ville netop Danmark være en nærliggende kandidat til at gå i deres fodspor. Alt naturligvis, hvis man er enig i og aktivt vil medvirke til at realisere målsætningen om at bekæmpe/straffe snyderi bedst muligt.

De enkelte spillere/par kan vist stadig indtil den 20-8 melde fra, men det er efter min mening ikke et skridt, som man med rimelighed kan forvente af amatørspillere (jeg stopper her, så det ikke bliver for langt).

 

Svar
 

En overstået straf (altså her karantæne) og så er man klar igen. Sådan fungerer det ikke i den "rigtige" verden. Har du forgrebet dig på børn og overstået din straf, kan du stadig ikke få ansættelse i f.eks en børnehave. Har du begået underslæb, kan du ikke arbejde som revisor. Det kræver nemlig en ren straffeattest. Men i bridge har man altså valgt, at selvom man har snydt, så kan man repræsentere sit land. Underligt. 

Svar
 

Nej reglerne, lovene, straffene, sanktionerne etc. er ikke perfekte og bliver det nok aldrig - hverken inden for bridgen eller andre udskejelser.

 

Men så må man jo gøre noget for at forbedre dem eller affinde sig med dem, i stedet for at sætte sig hen i et hjørne og surmule.
 
 
Ser frem til at åben række bider sig ekstra godt fat i bordkanten i kampen mod Italien.
 
bh
Johan Hammelev
 
 
Svar
 

Ganske enig Maja Ipsen 
Lad gå med at de kan spille i almindelighed, men i landskampe NEJ 

 

Svar
 

Findes der en anden sportsgren hvor folk som er blevet taget i snyd, er blevet udelukket fra at stille op igen?

 

Svar
 

Dejligt at der findes spiller , der siger fra , til at spille mod den slags udskud , desværre bare alt for få .

Svar
 

Ad Bertels spørgsmål: Der er da masser af eksempler på sportsfolk der bliver taget i doping. Bjarne Riis er bare et af dem. Mig bekendt kører mange lystigt videre efter en karantæneperiode.

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn