Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: BridgeCentral

RE: BridgeCentral

emailnotifikationer
 
 

BridgeCentral er efter min mening et fantastisk redskab til oprettelse og afvikling af turneringer, men kors! hvor er det blevet langsomt. Og det er også undertiden helt utroligt omstændeligt. Jeg skulle rette en turnering på et enkelt punkt hvor et medlem skulle spille med substitut B istedet for substitut A. Først fjerne parret via Tilmeldinger->Ret tilmeldinger; så fjerne substitut A og finde medlemmet igen og vælge ham som den ene halvdel af parret; så finde substitut B og vælge ham som anden halvdel af parret. Så ind i Vedligehold Startliste og indsætte det således rettede par i startlisten. Den lille operation tog henved 4 minutter, hvoraf det meste var tid til at gemme rettelserne. Altså programtid eller servertid. Kan det ikke gøres bedre?

Mvh

Jens U Kromann

Svar

Svar

 
 
 

Hej Jens

Det med at bridgecentral er bleven langsom kan skyldes din egen fejl hvis du kører Windows 9 eller 10 .

man må ikke i de versioner bare slukke ved at bruge den fysiske tænd/sluk knap, da maskinen kun går i dvale og de dynamiske memory ikke bliver renset ud men ophober sig i stedet og derved sløves din pc.

Det man skal gøre er at trykke på windows symbolet (flaget) som normalt ligger som første symbol på proceslinien.

Der går man ind og finder sluk pc og trykker på sluk,først nu er din maskine slukket og dine memory bliver renset og Bridgecentral bliver igen hurtig.

hilsen

Ole R.

Svar
 

Hej Ole

Jeg har Win10 som vel de fleste efterhånden, og det du beskriver er virkelig ikke problemet fsva BridgeCentral. Det er noget iboende i programmeringen af BridgeCentral, og det ses bla.a af at programmet meget hyppigt øverst i et vindue viser teksten "Svarer ikke" i lang tid, inden der så sker noget. Det gælder også den omstændelige procedure hvor et turneringsresultat skal sendes til hjemmesiden: Først skal hjemmesiden opbygges, vente-vente, og så kommer teksten "Svarer ikke" og så endelig kommer vinduet hvor man faktisk kan sende resultatet til hjemmesiden, og så gentager det sig minsandten: Vente-vente-vente, "Svarer ikke", og så endelig: Hurra, det bliver sendt til hjemmesiden! Forestil dig et computerspil hvor man skal nedkæmpe en hær af aliens med en maskinpistol der skyder med den hastighed! Det er der ikke meget salg i.

Mvh

Jens

Svar
 

Hej Jens 

Det er lige som du beskriver det  at bridgecentral virker når man ikke lukker sin pc rigtigt.

vær nu venlig at prøve som jeg siger, og du vil opleve en hurtigt Bridgecentral. Hvis mod forventning det ikke hjælper så er det dit antivirus program der skal kikkes efter i sømmene.Jeg gir en fadøl på bridgefestivalen hvis mine råd ikke har virket på din pc.

Ole R

Svar
 

Hej Ole

Jeg er skam ikke uimodtagelig for gode råd der virker. Så for en sikkerheds skyld afprøvede jeg din anvisning inden jeg svarede før, og BC var uforandret langsommelig med de angivne procedurer. Hvis det var min lukkeprocedure eller mit antivirusprogram det var galt med ville jeg vel også have et langsommelighedsproblem i andre programmer, og det har jeg ikke. Så jeg glæder mig til en fadøl ved lejlighed.

Mvh

Jens

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn