Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: At finde Debatforum

RE: At finde Debatforum

emailnotifikationer
 
 

Nu var jeg ikke lige på forsiden af DBfs hjemmeside da jeg skulle finde Debatforum, men det er sandelig godt gemt. Var igennem alle menupunkter først og måtte så bruge søgefunktionen. Burde Debatforum ikke være et menupunkt under enten DBf eller Medlemsinfo eller et andet logisk sted?

Mvh

Jens U Kromann

Svar

Svar

 
 
 

Hej Jens

Det med at finde Debatforum var nemmere da den nye Hjemmeside så dagens lys , der stod der netop på forsiden Debatforum og ikke som nu Debatten,så det er bare at webmaster retter det.

Jens jeg har også haft svært i starten at finde rundt i hjemmesiden ,men det er faktisk meget let hvis du bruger den øverste linie på hjemmesiden hvor der står søg her og skrive det man søger,så  kommer du rigtig langt 

hilsen 

Ole R

Svar
 

Hej Jens
Jeg har haft det samme problem, men jeg har fundet ud af at hvis man er et eller andet sted og man trykker på DBf logo ryger man altid tilbage på forsiden

lige nu forsøger jeg at finde ud af hvad indskuddet er for hold i div. turneringen, jeg kan ikke finde det på hjemmesiden. Jeg har også sendt en mail til sekr., og håber ad denne vej at få et svar.

kim nielsen
klarup

Svar
 

Hej Kim

Ja den mulighed har jeg selvfølgelig også set. Der er bare det ved det at når der er hele to menu-linjer øverst i billedet, så forventer man jo at kunne finde indgangen til debatforum dér. Det er præcis meningen med en gennemgående menu. Og når man er på siden Debatforum er der jo også en "Menu" øverst til venstre med underpunkterne Debatforum, Vejledning og Opslagstavlen. Den "Menu" burde rettelig stå under "DBf" eller "Klubinfo" eller "Medlemsinfo" i den gennemgående menu. Det var de tre steder jeg først kiggede for at finde Debatforum.

Mvh

Jens

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn