Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Forkert nummer

RE: Forkert nummer

emailnotifikationer
 
 

Jeg har kvajet mig. Det sker tit, men det hører til sjældenhederne, at jeg tilstår det. Men nej, det er ikke en fadæse i form af forkerte meldinger eller do. farvebehandling, som jeg har gjort mig skyldig i. Øvrigheden har slået sin klo i mig og det må jeg acceptere. Gældende regler blev overtrådt og mit hold i 2. div. blev fradømt 1 KP. Turneringsleder Lars Andersen fulgte naturligvis lovens bogstav.

Jamen hvori bestod da fadæsen, vil læseren spørge, hvis der overhovedet er nogen, som hænger på endnu. Sagen er ret enkel - jeg spillede, mens min mobiltelefon var sat på lydløs. Den skulle have været slukket, men jeg og flere af dem, jeg drøftede det passerede med, blev meget overraskede over, at loven var sådan. Men det er den - og det er det, jeg gerne vil debattere.

En spiller henledte min opmærksomhed på, at hans forældre er 85 hhv. 90 år - og han må ikke have sin telefon tændt og selvfølgelig sat på lydløs.

Lad mig forklare det meget enkelt. Det, man frygter jeg ville lave af ulovligheder med mobilen på lydløs, det kan jeg da sagtens lave, hvis den er slukket. Så måske skulle man i hver halvleg inddrage samtlige mobilusser. Så ville man være på den sikre side - og vores forældre kunne i mere end én forstand dø i stilhed...

Hvad er det, jeg har overset - eller er det ganske enkelt paranoia...?

Svar

Svar

 
 
 

Vil hjælpe Jan med at få tråden tilbage på sporet fra de vildfarende sproglige projektiler - smiley

 

Otto skrev: 

"Der er i den grad brug for helt håndgribelige og explicitte regler, når det nu viser sig, at vi spillere bliver udsat for overgreb af en nidkær TU-leder. Og at der er nogen, der mener, at en gummiparagraf kan vi ikke selv administrere som voksne mennesker"

 

De seneste års afsløringer har jo desværre vist, at der er et ganske betydeligt antal spillere, der er faldet for de digitale fristelser til omgå reglerne.

 

Så en helt håndgribelig regel ville være at forbyde mobiltelefoner i spillelokalet, som man gør internationalt. Så må andre apparater komme hen ad vejen. Mobiltelefoner anno 2021 kan noget mere end de første Nokiaer.

 

bh

Johan

Svar
 

Fuld kredit til Johan for et helt fejlfrit og korrekt indlæg - såvel sprogligt som indholdsmæssigt :-)

Venlig hilsen

Frederik Mørk

PS: Ja, I har fuldstændig ret. Jeg kan ikke finde ud af at aktivere "Indsæt symbol". Så I må finde jer i :-)

Svar
 

Upssedasse basse , Jeg lavede vist en Hans i weekenden   , my bad , 

Nu spillede vi mod 2 haedersmaend ,  Kasper Jakobsen -  Henrik Frydenlund  , saa det skete der ikke noget med 

 

mvh  Kello , pt i London,   derfor lidt sprogvanskeligheder

PS: min makker snakker ogsae hele tiden, saa ingen hoerte det alligevel 

 

18.10  London time 

 

Svar
 

Er du indvandrer (det tyder sproget på) ?.

Så tag hjem hvor du kommer fra.

Venlig hilsen

Frederik Mørk

Svar
 

@ Frederik 01.20

Dit seneste indlæg tyder på, at du har taget fejl af kanalerne og/eller kigget for dybt i glasset. Eller også mangler der en del smileys. Selv om der skal være højt til loftet, må jeg give Rico ret i, at retorikken kan synke for lavt.
/Johan
Svar
 

Hej Johan

Du tager fejl. Det handler simpelthen om, at Kello og jeg har for vane at skrive i ret så bramfrie vendinger til hinanden, hvilket - i andre sammenhænge - kan skyldes, at Kello er "ræverød", og jeg er (temmelig) "ultrablå". Og det er vel primært Kellos reaktion ( i en mail stilet direkte til ham), som det handler om, jf. dine egne tidligere bemærkninger om, at du føler dig på sikker grund i f.t. evt. at udnytte muligheden for at skose HW og mig - en mulighed du også gerne vil udnytte (og det skal du være velkommen til:-))

Jeg indrømmer dog gerne, at jeg - ikke mindst i forhold til de politisk korrekte tråddeltagere (hertil regner jeg bestemt ikke dig) - burde have indsat et par smileys (som jeg dog stadigvæk ikke har fundet ud af at aktivere:-)).

VH

Frederik 

 

 

Svar
 

Hej Frederik

Det er meget godt for dig og Kjeld at I har en indbyrdes forståelse, men det ved man ikke som udenforstående og da slet ikke som nytilkommen læser der vil gøre sig bekendt med tonen i debatten - og derefter hastigt lukker ned for den for aldrig at vende tilbage.

Hvorfor er det så svært at skrive i et neutralt sprog på nettet? Det har jeg praktiseret i ca. 31 år nu, og jeg har aldrig holdt min mening tilbage.

Svar
 

Hej Bertel 

Jeg kan fortælle dig (og øvrige tråddeltagere), at Kello her i eftermiddag på Messenger på egen foranledning har skrevet følgende til mig fra under overskriften "Selvfølgelig min ven":
Kære Frederik , hermed tilladelse ( samtykke ) til at du kan skrive alt om mig og mine indlæg, og jeg kan godt skille skidt fra kanel.

Der er jo så entydigt tale om et - helt kort -indlæg stilet fra mig direkte til Kello (og de manglende smileys har jeg undskyldt for). Hvis du virkelig mener, at sådanne to linjer kan bevirke, at nye tråddeltagere "hastigt lukker ned for aldrig at vende tilbage", så vil jeg blot sige, at så er det deres problem.
De fleste her på denne side har deres egen stil.  Jeg anerkender fuldt ud dit "neutrale sprog", som du deler med f.eks. Jacob Duschek, Jens Brix, Ib Axelsen m.fl., og I (alle her nævnt) skriver tillige et meget formfuldendt og korrekt dansk, som det er en fornøjelse at læse.
Så er der andre - eksempelvis BIO, HW, JUF m.fl., som giver den lidt mere "gas" (langer lidt mere ud efter andre i et - også korrekt -sprog kombineret med mange uforlignelige sprogblomster). Deres indlæg vil jeg heller ikke være foruden.

Så er der Jan Nielsens superfornuftige indlæg, Otto Dahl, der er lidt fornærmet p.t., Erik Brok, der trøster ham lidt , Rico, der revser os lidt, nogle meget præcise indlæg fra SUS og Nis angående håndteringen af mulige snydesager på nettet o.s.v., o.s.v.

Jeg har svært ved at forstå, at der overhovedet er et problem her.

VH

Frederik Mørk

PS: Helt overordnet vil jeg fastslå, at det (som Rico også skriver) er helt utilgiveligt at komme med hånende og nedværdigende kommentarer overfor nye debattører, der bringer måske utroligt simple emner til torvs.
Men jeg vil også have lov til at anføre, at det seneste TU-spørgsmål, der blev bragt til torvs her, indeholdt i alt fem eller seks forkerte/mangelfulde oplysninger. Hvis man ikke må kommentere et sådant indlæg, hvor sløseri i et vist omfang er årsagen til uklarhederne, med en lidt syrlig kommentar, er "hensynssygen" sgu gået over gevind.

 

 

Svar
 

Hej Frederik 

Bertel skrev det: Hvis Hr. og Fru Jensen tror, at de kan risikere, at de bliver ramt af dine verbale udfald, holder de sig væk.
 
Er ikke bekymret for Kellos velbefindende. De ræverøde har jo altid holdt ud trods knippelsuppe fra de blå - stor winking smiley.
 
bh
Johan
Svar
 

Det er ubehageligt, at Hans Werge skriver: »Jeg listede mobilen 4,5-5 cm fri af bukselommen og konstaterede, at "Olga" nu igen havde ringet - og kylede mobilen på plads. Min skærmside-kollega og tu-lederen, begge tydeligvis ganske nidkære, gik til angreb.«

Jeg tror det er en god ting for alle, at turneringslederne ikke genopfinder bridgereglerne i den enkelte situation. Hvis en spiller - nidkær eller ej - tilkalder TL, har denne ikke andre muligheder end en afgørelse, der svarer til bridgelovene.

Don't Shoot Me, I'm Only The Piano Player

Svar
1 2 3
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn