Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Korrekt stilling i 3 div. vest

Korrekt stilling i 3 div. vest

emailnotifikationer
 
 

Hejsa

Ved ikke hvem, der er ansvarlig for, at stillingen i divisionerne er korrekte. Nu er der gået 2 døgn siden sidste spil i weekenden og 

Tegtmeiers hold i 3 div.vest er stadig krediteret for 6 strafpoints for den famøse mobilskandale. Og Marquarts hold er noteret for 4 KP i straf. Måske er disse sidste rigtige nok, hvem ved.

Jeg fatter ikke, hvordan fejlen i første omgang er opstået. Det burde vel ikke være svært, at indtaste 1 KP i straf ud for et kampresultat. Måske man skulle gå mere op i en slags ting, end prøve på at straffe mobil-kikning, som efter min mening overhovedet ikke bør være en TU-opgave med mindre det forstyrrer selve turneringsafviklingen. En rigtig god dommer/turneringsleder er jo klart en, som man efter kampen/turneringen slet ikke havde set eller bemærket. Hvis bare tu-ledere i den danske divisionsturnering havde det for øje, så vil meget være nået.

Til sidst blot en den bemærkning, at hvis spilllerne på et hold vil snyde, så kan det aldrig forhindres. Med de trådløse forhold, der eksisterer i dag, kan man altid sms/maile til sine holdkammerater. Et perfekt scenarie kunne være, at det ene par var færdig ca 1/2 time før det andet, og så sad i bilen eller et andet sted og sendte et billede af sin holdseddel til sine holdpaller. Den besked kan holdpalllerne kigge på, selvom mobilen er lydløs. Eller på sin smartwatch eller lignende.

I Odense i weekenden sad der flere par i et lokale 15-30 minutter før spilletids ophør og havde mobilen tændt og brugte den. De var færdige med halvlegen, og forespurgt, om dette var lovligt fik jeg af TU-lederen at vide, at det var det. Hvis reglerne skulle følges fuldstændig, og de er lavet, fordi man tror nogen vil snyde, så må man overhovedet ikke bruge sin mobil før spilletiden er udløbet. Eller hvad? Og det vil kræve et helt hold af observatører. 

Mit forslag til Jakob Duchek eller hvem, det måtte berøre. Der skal kun stå i reglerne, at man ikke må forstyrre med sin mobil eller lignende i spillelokalet. 

Alt andet må være op til de voksne mennesker, som dyrker vor sport. 

Kom dog til fornuft

mvh

Otto

Svar

Svar

 
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn