Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Tilmeldte bridgefestival

Tilmeldte bridgefestival

emailnotifikationer
 
 

Hej Morten eller hvem der er ansvarlige for tilmeldingslisterne til festivalen

Vil det være for meget forlangt, at de tilmeldte på listerne er nummerede, så man kan se hvor mange, der er tilmeldt so far? Så vidt jeg kan tælle, er der for nuværende præcis 1 plads tilbage til bridge/golfen. Det var noget nemmere at se, hvis der var nummer på.

Og i Vinoble er der, så vidt jeg tæller allerede 43 hold tilmeldt her 4 måneder før start. Vi må håbe, at It-holdet bag festivalen i år har styr på, at der nemt kan blive et ligeså stort antal tilmeldte hold som sidste år. Måske endda flere. Så der ikke sker nedbrud som sidste år.

mvh

Otto

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Otto

 

Vi er helt enige i, at tilmeldingslisterne var uoverskuelige, eftersom de ikke var nummererede. Tilmeldingssystemet, hvor man med det samme kan se sin tilmelding på nettet, er nyt. Det er efter vores opfattelse en klar forbedring, at listerne opdateres øjeblikkelig, og vi forsøger at gøre det så brugervenligt som muligt. Nu er nummereringen af de tilmeldt par/hold i hvert fald på plads.

 

Mht. din bekymring for, om DBf er forberedt på, at der igen i pr kommer mange hold til Vinoble kan jeg svare: Ja, det er vi. Vores IT-hold har forberedt sig grundigt på baggrund af sidste års dårlige oplevelse, og de er helt klar til at løfte opgaven. Vi glæder os til at afvikle en rigtig god turnering.

Vi ses i Svendborg!

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn