Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Turneringsmoduler til BC

Turneringsmoduler til BC

emailnotifikationer
 
 

Er der nogen der ved hvordan det går med udviklingen af de nye turneringsmoduler til BC?

jeg synes det er lang tid siden at et nyt holdmodul var på vej, men det er ikke dukket op endnu. Hvis der er nyt, kan man så samtidigt løfte sløret for hvilke forbedringer og nyheder der er på vej?

mvh 

Rico

Svar

Svar

 
 
 

Kære Rico

 

Som jeg har afsløret i svaret til Leise i en anden tråd for lidt siden, bliver de nye turneringsmoduler i BridgeCentral ikke fuldt ud klar til udrulning i alle klubber til den kommende sæsonstart. Der kommer nærmere information ud, når vi har en mere sikker tidsplan end den, vi har lige nu. Det ligger dog rimelig fast, at det både er holdturneringsmodulet og parturneringsmodulet, der kommer ud samtidig. Et tredje modul, nemlig for enkeltmandsturneringer, kommer senere.

 

Da vi for 2½ år siden bad om input til kravspecifikationen her på siden, havde vi allerede oplistet nogle af de forbedringer, der skulle være en del af holdturneringsmodulet (se oplistning på http://www2.bridge.dk/Default.aspx?ID=17874&PID=23033&ThreadID=398&DWPagingPageNum=1). Der er kommet flere til, som jeg ikke vil gå i detaljer med her og nu, men blot nævne, at der bliver mulighed for at indtaste alle de scoreændringer, turneringsledere og appelkomiteer kan finde på at beslutte sig for. Der kommer automatisk tildeling af mesterpoint i mange flere sølv- og guldturneringer. Der kommer decimaler på guld- og sølvpointene. Og der kommer en ny hjemmeside-editor.

 

Der kommer mere specificeret information ud om, hvad man som bruger kan forvente i den nye BridgeCentral, når vi kommer tættere på lanceringen.

 

Mvh

Flemming Bøgh-Sørensen

Generalsekretær

Svar
 

Hej Flemming 

Tak for svaret. Hvis der er taget højde for de ting der er nævnt i den gamle tråd skal det nok blive godt :)

Mvh

Rico

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn