Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: corona

RE: corona

emailnotifikationer
 
 
Hej alle I fantastiske bridgespillere. Jeg hører fra min formand at vi igen kan spille bridge på tirsdag iført ansigtsskærm eller -maske. Lækkert skulle man mene, men der er et men. Jeg er blevet smittet. Viste det ikke for jeg havde ingen symptomer da jeg blev testet. Man kan altså sagtens være smittet uden at vide det og dermed smitte andre. Jeg fik de første symptomer 20 timer efter jeg blev testet, og det er ikke et rart forløb. Jeg vil gerne opfordre til at man kun tager i klubben og spiller når man har fået en kviktest. Så vidt jeg har forstået kan den kun sjællent være falsk negativ, så den giver en god sikkerhed for, at vi ikke smitter hinanden. Jeg kommer igennem det, er jeg sikker på, men det er måske ikke tilfældet for alle. I bedste hensigt Anette
Svar

Svar

 
 
 

Det er vist ikke rigtigt at kviktest kun sjældent er falsk negativ. I en artikel på sundhed.dk står der bl.a.:

    Man kan være smittet og have positiv PCR-test,

    men negativ antigentest i den første del af infektion med

    SARS-CoV-2 virus

Bortset fra det er det nok ikke en god idé at for mange meninger om faktiske forhold distribueres. Lad hellere eksperterne om at udtale sig, og henvis så til dem.

 

Svar
 

Jeg har ingen ide om, hvor mange antigetests der er forkerte. Jeg&Merete har aldrig fået taget en coronatest med mindre et eller andet krævede det 100%, som f.eks rejse til USA. Men jeg kan da fortælle en lille historie: Vi skulle 3 uger til USA i november 2021. På vej til lufthavnen tog vi vores rutinetest. Jeg kørte bilen, og Merete så at mit svar kom ind: Negativ.
Så gik der 5min og Meretes svar kom ind: Positiv. Shit. 3 ugers ferie i USA+cruise til Caribbien på vej ned i toilettet. Hvordan kunne det lige være rigtigt når vi altid er sammen? - vi stoler ikke så meget på autoriteter, slet ikke når det gælder corona der jo mest er politisk og ikke en skid med folkesundhed at gøre, så vi kørte ind et nyt sted tættere på lufthavnen.

Ny test, og denne gang negativ. Så afsted på flyet :)
I guder for et cirkus.

Svar
 

Allerede for knap et år siden lavede Serum en undersøgelse, hvor de tog 5000 personer, som var testet positive via en pcr test, og gav dem en kviktest, kun godt 2600 var her positive😳😳😳altså en betydelig fejlmargin

Svar
 

Spørgsmålet om Johns test er vist: "Hvilken var korrekt og hvilken forkert?"

 

 

Svar
 

Fejlmargin eller ej - jeg synes Anettes opfordring giver god mening.

 

Mvh

Lars

Svar
 

Spørgsmålet om Johns test er vist: "Hvilken var korrekt og hvilken forkert?"

Begge er komplet latterlige. Hvis den positive var rigtig, var der i hvert fald ingen symptomer af nogen art på noget tidspunkt, hverken før eller efter testen. 

Hvad i alverden skal vi bruge milliarder hver måned (de tests koster pt. 2 milliarder hver måned) for at teste for noget man ikke aner man har, og ikke bliver særlig syg af. Vi har et sundhedsvæsen der for de penge kunne få et giga-løft i langt vigtigere områder.

Svar
 

John kunne du ikke kigge dig om efter et andet forum at udgyde din galde i, så vi i dette forum bliver fri for corona indlæg, der egentlig ikke har noget som helst med bridge at gøre. Det er ikke den slags indlæg, spaltepladsen her er beregnet til. Tak på forhånd.

Svar
 

Hvor F..... er Danmarks Bridge forbund i forbindelse med åbningen. Rigtig mange spiller i forsamlingshuse som ikke åbnes.

Men forbundet er måske kun for de store klubber der selv har klub huse.?

Svar
 

Hej Gert

I skal bare omdøbe jeres forsamlingshus, så det i stedet hedder "konferencecenter", "borgerhus","kulturhus", "selskabslokaler" eller noget i den retning.

"Konferencecenter" er nok det sikreste kort. Det er vist standarden her på egnen.

Skal undlade at skrive, hvad jeg mener om ovenstående retstilstand, men det er ikke noget, man kan bebrejde DBF.

Bh

Johan Hammelev

PS Husk udluftning

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn