Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Konow-Eyde

Konow-Eyde

emailnotifikationer
 
 

Er der nogle der ved, hvornår den kamp bliver spillet? 

Jeg vil i hvert fald stærkt opfordre til, at den bliver spillet inden næste og sidste div-weekend, så vi kender stillingen. Ikke at jeg eller måske nogen overhovdet, ville beskylde nogle af de 2 hold for "matchfixing" - så husker man stadig den fodbold-slutrunde, hvor Danmark og Sverige begge kunne kvalle ved at spille 2-2. På et tidspunkt stod det 2-2, og så skete der ikke et hammerslaw derefter. 

Svar

Svar

 
 
 

Den udsatte kamp mellem Konow og Eyde bliver spillet snarest muligt og i hvert fald inden den sidste divisionsweekend den 5.-6. marts. Kampen var egentlig planlagt til den netop afviklede, korte divisionsweekend, men begge holdkaptajner ønskede at udsætte kampen yderligere, og det har TUK accepteret. De to holdkaptajner er blevet bedt om selv at finde et spilletidspunkt.

 

Svar
 

Hej John

Indledningsvis advarerjeg alle: Mit svar til John har ikke noger med DBF/bridge at gøre - så spring venligst over, hvis I får et "føl på tværs" ved efterfølgende at konstatere dtte

Ja den kamp (DK-Sverige) husker jeg godt, og som stor og ægte fan af Italien siden 1966 (her gik det ikke så godt til VM) var jeg ret sur på den "fælles overenskomst", der åbenbart styrede de senere løjer i den kamp.

Omvendt må jeg jo sige, at hvis det givne turneringsreglement giver holdene mulighed for at spekulere, har man et problem. Tyskland-Østrig uafgjort var - tilsyneladende - et problem, der selvfølgelig blot skulle have været løst ved at spille de afsluttende puljekampe samtidigt - så havde den sag været ude af verden.

Men helt ærligt: Hvis man som turneringsplanlægger har gjort alt, hvad man kunne for at sikre en - såkaldt "sportslig" afvikling, og det alligevel ikke har været muligt at forhindre en situation , hvor hold A og hold B begge går videre med resultatet 0-0, har jeg lidt svært ved at se, at man ikke må acceptereen gang "trillebold", der sikrer, at resultatet  bliver...........ja 0-0.

Venlig hilsen

Frederik Mørk



 

Svar
 

Kære Frederik og John – nu har Frederik jo totalt afsporet den her tråd, så jeg fortsætter ad den vej, og det bliver Frederik, der kommer til at få skylden for det :) :) :)

 

Forrige søndag aften var en meget stor Pittsburgh Steelers fan glad, da kun ét resultat af grundspillets sidste kamp i NFL kunne forhindre Steelers i at komme med i slutspillet. Den sidste kamp var mellem Los Angeles Chargers og Las Vegas Raiders, og den startede nogle timer efter Steelers havde vundet. Både Chargers og Raiders kunne med uafgjort gå videre til slutspillet på bekostning af Steelers.

 

Efter ordinær kamp stod det uafgjort 29-29 og med 4 minutter og 30 sekunder tilbage af overtiden stod det 32-32. Begge hold ville gå videre med uafgjort. Den amerikanske mentalitet var så åbenbart ikke til bare at lade den stå der – næhhh nej, Raiders gik benhårdt efter sejren, og de tog chancer i stedet for bare at fedtspille. De endte med 2 sekunder før tid at sparke et field goal, og vandt kampen.
Dét er da sportsmanship – i højeste potens. Der er åbenbart forskel på mentaliteten i forhold til fodboldspillere fra Tyskland, Østrig, Sverige og Danmark. At Steelers så i aftes blev smadret af Chiefs, dét må jeg forsøge at komme over :)

 

Godt vi har DBf, der jo netop sørger for, at alle kampe i divisionernes sidste weekend spilles på samme tid.

 

Svar
 

Kære John, Jeg er meget glad for du ikke mistænker nogen af os for at ville snyde, men jeg vil alligevel sige dig stor tak for at nævne ordet "Matchfixing" jeg havde aldrig lige selv tænkt i "matchfixing-baner," men ved nærmere eftertanke har du sået et frø, og jo mere jeg tygger på ordet, des mere synes jeg, det ligger lige til højrebenet. Tænker faktisk, at det er oplagt at vi fixer en uafgjort kamp, så hverken Konow eller vi kommer i slutspillet. Subsidiært kunne vi selvfølgelig også lade dem vinde, så vi er chanceløse i den sammenhæng. Det koster selvfølgeligt et tårnhøjt beløb, som de skal indsætte på Cayman med det "vons". Alternativt skal vi betale de "etiske" gutter fra Team Konow et ublu beløb, for at vi vinder kampen. Men da vi desværre er mindre bemidlede på team Eyde, er jeg ikke sikker på vi når at skillinge sammen til det..... Så i sidste ende, ender det nok med, at vi må spille kampen, som i "De gode gamle dage" inden Covid19 gav mulighed for matchfixing.

 

 

 

Svar
 

Hej Mads. Der er vist ikke nogen der kunne tænkes at beskylde jer for matchfixing - men der er flere aspekter i det. Det hører også med til turneringsformen at de andre hold ved hvad man går ind til før sidste halveg. Skal der spilles junior eller seniorbridge i de sidste 20?

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn