Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Turnering til støtte for krigens ofre

RE: Turnering til støtte for krigens ofre

emailnotifikationer
 
 

Til DBF:

 

I denne svære tid med krig i et europæisk land, vil jeg foreslå DBF at arrangerer en landsdækkende bridgeturnering til støtte for krigens ofre i Ukraine. Indskuddet for turneringen kunne gå direkte til en af de store hjælpeorganisationer som Røde Kors, Red Barnet eller lignende. Deltagerne i turneringen skulle så derudover have mulighed for at indbetale mere end indskuddet, hvis man ønskede at støtte med mere.

Jeg skriver det her indlæg på debatsiden for at flere kan komme med inputs, da der sikkert er andre der har gode forslag til hvordan man kunne lave en bridgeturnering, der kan støtte krigens ofre, og få så mange spillere i bridgesamfundet som muligt med.

Svar

Svar

 
 
 

Godt initiativ. Det må være muligt for DBf at gennemføre en turnering over en uge med ret kort varsel efter model fra Klubsølv eller Prins Henrik Memorial. De der har lyst til at spille flere gange i løbet af Ukraine-ugen kan gøre det på Cyberbridge.dk, hvor jeg er sikker på at man gerne sætter sådan en turnering op hver dag i ugen. 

 

Svar
 

Helt perfekt ville det da være hvis man samtidig kunne udtrykke afstandtagen fra World Bridge Federations vattede holdning til russiske bridgespilleres deltagelse i internationale turneringer. Andre sportsforbund har været anderledes faste i kødet!

Svar
 

Super initiativ Kim  :-)

Svar
 

God idé! Se nyhed om BRIDGE FOR UKRAINE her på siden.

Svar
 

Hej igen,

Stor ros til jer hos DBF for at stable en støtteturnering på benene så hurtigt.

Jeg er gift med en kvinde fra Ukraine, og har derfor familie som er en i meget vanskelig situatiom både humanitært og sikkerhedsmæssigt. Jeg kan på min families og alle andre ukraineres vegne, allerede nu sende en STOR og varm tak til alle de danske bridgespillere der er med til at give et bidrag. Alle bidrag betyder virkeligt noget.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn