Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Bridge med Søndag

Bridge med Søndag

emailnotifikationer
 
 

Det burde være meget glædeligt for bridgespillere i Danmark - men da bestemt også for vores forbund - at ugebladet Søndag er villige til at med-arrangere en landsdækkende turnering. Det har man vist ikke set siden Jyllands-Posten var en ordentlig avis, og det var før jeg begyndte at spille bridge.

Så meget desto mere kan det undre at man hos DBF ikke sætter alle tilrådighedværende sejl til for at promovere denne turnering for at få så mange deltagere som muligt med for at gøre arrangementet til en succes. Jeg har adskillige gange på det seneste nævnt arrangementet over for  andre bridgespillere, som blot har kikket undrende og spurgt "hvad for en turnering?"

 

DBF er næppe ansvarlige for at der i eks. Østjylland kun afholdes 2 turneringer - jeg må formode at det handler om de lokale klubbers engagement, ressourcer og villighed. De klubber der har villet og kunnet taget udfordringen op, skal derfor have stor tak.

Men derimod kan det undre at man fra DBF's side ikke gør LANGT mere ud af dette arrangement på hjemmesiden, i bladet, såvel som i direkte kommunikation til distrikter og klubber for at nå så langt ud som muligt. Som et irritationsmomnet kan jeg f.eks. undre mig over at turneringerne nogle steder afholdes som lokale turneringer, kun for spillere tilknyttet arrangør-klubben eller klubbens distrikt, men at dette ikke fremgår af programmet.

 

Man kan få en ubehagelig fornemmelse af, at det igen skyldes at turneringen henvender sig til den grå masse (i DBF-sprog kaldet "Bredden"  - efterfulgt af et langvarigt gab), og ikke til de absolutte fokusgrupper: elite, juniorer og begyndere. der suverænt dominerer overskrifterne.

Efter min mening har DBF fået en stor gave forærende, men det virker næsten som om man har fået et par hjemmestrikkede vanter fra Tante Olga, hvor man i stedet havde ønsket sig en ny PlayStation.

Jeg synes ærligt talt ikke DBF har råd til at have den holdning, med den længe efterlyste chance for PR og medlemstilgang der her bliver serveret på et sølvfad. Måske man for en kort periode kunne have anvendt sine medarbejderressourcer LIDT bedre, i stedet for at gøre som man plejer.

Svar

Svar

 
 
 

Jeg synes ingen medlemmer skal afholde sig fra at komme med konstruktiv kritik og gode råd, når anledningen byder sig. Til gengæld skal man heller ikke afholde sig fra at komme med ros når det er på sin plads.

Og det er på sin plads efter afholdelsen af finalen i Prins Henrik's Grand Prix i lørdags. Jeg var selv med som passiv adjudant for 2 unge damer, og kan kun sige at det var et virkeligt flot arrangement, der forløb gnidningsløst og til alles store tilfredshed - det må jeg hvert fald gå ud fra. Introduktionskurset til bridge, der blev afholdt samtidigt, så også ud til at være en succes.

Det har krævet et rigtigt godt forarbejde fra både DBF, Aller og andre implicerede - herunder en lang række gavmilde sponsorer.

Jeg håber dette kan blive en tilbagevendende begivenhed, og kan i så fald kun opfordre så mange som muligt til at deltage i kvalifikationsturneringerne fremover. Der er faktisk noget at komme efter, og spillere på alle niveauer har chancen for at blive vindere for en dag.

 

Svar
 

Tak for det, Trine Binderkrantz 

Mvh Lilli

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn