Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Ukraine støtteturnering

RE: Ukraine støtteturnering

emailnotifikationer
 
 

Al mulig ros til DBf for hurtigt at have sat denne turnering op. Men det er ærlig talt lidt sørgeligt at se, hvordan den er markedsført. To klubbet har gennemført en f2f-turnering og ellers kun den RealBridge-turnering med vel 40-50 par, som DBf selv stod for. 

Jeg er alvorligt bange for at kun en brøkdel af DBf's medlemmer har været opmærksomme på den turnering. Derfor den sløje tilslutning.

Og at den så blev gennemført som en gemen bronzeturnering er efter min mening bare med til at understrege at DBf ikke gik helhjertet ind i sagen. Hvorfor kunne man dog ikke annoncere den vidt og bredt gennem klubberne som en sølvturnering, sådan som man jo gør med klubsølv? Slapt!

Mvh Jens

Svar

Svar

 
 
 

Hej Jens

Delvist enig

Det havde været rart med større tilslutning, og muligt at sølvpoint eller guldpoint havde øget tilslutningen. 

Mht markedsføringen så var man nok underlagt et lidt presset tidsprogram. Det er jo muligt, at man bevidst har valgt samme dag, som de offentlige tv stationer havde lagt deres landsindsamlinger. Og ja, jeg vidste ikke det løb af stablen i går. Så det først da jeg tændte for tv'et i går aftes. Når det skal gå stærkt, når man ikke alle

 

Mvh

 

Lars Peter

Svar
 

Der er nok ingen tvivl om at markedsføringen kunne være mere intens og der kunne være flere spillere tilmeldt. Måske glemmer man lidt at konkurrencen var enorm. Lokale turneringer, foregik samtidig og der var kulturelle støttearrangementer alle steder i Danmark. Og selvom man ikke spillede kunne man sagtens donere 100 kr, hvilket var det primære mål. Måske skal vi bare sørge for at sprede arrangementer så de ikke tæppebomber det samme tidspunkt. Det kunne da givetvis have øget tilslutningen.

mvh Leif Øgaard

Svar
 

Jeg deltog i den ene af de to "f2f"-turneringer, nemlig den i Roskilde, hvor alle Roskilde-klubber var gået sammen om at arrangere turneringen. Alle præmier i turneringen, samt fortæring, var doneret/sponsoreret, så hele omsætningen gik ubeskåret til Ukraine-hjælp. At det lykkedes arrangørerne at få samlet 37 par på så kort tid er ganske imponerende. Det genererede i sidste ende en donation til Ukraine-hjælp på over kr. 20.000,-. En stor tak til arrangørerne for en god oplevelse, og for deres fantastiske arbejde. Tænk hvis alle større byer i Danmark kunne have stablet et lignende arrangement på benene, hvad kunne det så ikke været blevet til...

Svar
 

Vi valgte en helt anden model:

Vi samlede ind blandt klubbens medlemmer hele ugen og sluttede af med en allerede planlagt Bridge Bajer og Biksemad. Vi nåede op på 22.450 kr, som går til læger uden grænser.

Medlemmerne gav meget forskellige beløb,og det var interessant at se, at dem som ikke deltog i arrangementet, gav de største beløb, så for os var det en fin måde at gøre det på.

Jytte Skjærbæk

Svendborg Bridgeklub

Svar
 

Godt gået Svendborg, super resultat!!

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn