Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Vanderbilt

Vanderbilt

emailnotifikationer
 
 

Et hold med Morten-Bilde - Emil Jepsen har lige slået et hold med Geir Helgemo - Tor Helness.

Svar

Svar

 
 
 

Nu familieopgør:

Gupta med Morten Bilde imod Lebowitz med Dennis Bilde.

 

Svar
 

Jeg synes lige, vi skal nævne, at Andreas Plejdrup Meister også var med på holdet, og at han har spillet helt forrygende !

MVH

MVR

Svar
 

Totalt enig Mikael - Andreas skal absolut ikke glemmes, og han har igen vist, at han kan blive en af fremtidens endnu større profiler end han allerede er i dag. Tænk sig, at vi har danskere, der kan tage til USA og dominere i Vanderbilt på dén måde. Det er helt viiiildt, og man kan jo ikke lade være med at glæde sig til at følge Danmark ved VM i Italien, der starter den 28. marts.

Svar
 

Undskyld Andreas!

Svar
 

Mit problem var, at jeg ved, hvem Andreas Plejdrup er.

På BBO tænkte jeg ikke over, hvem Andreas Meister er.

 

Svar
 

Kært barn kan have mange navne Ib :)

Svar
 

??? Hvordan havner dette indlæg i debatten ?

KAN i IKKE BRUGE FACEBOOK TIL DISSE SELVPROMEVERENDE INDLÆG ?

Nu mister jeg enhver respekt for dette debatforum !!!

Svar
 
Svar
 

Hvor er det dog interresserant for den "almindelige" Bridgespiller at skulle kommentere sådan en oplysning !

Kære Ib Axelsen - prøv at se lidt på overskriften - DEBATFORUM - hvordan/hvorfor skal de deltagendende debattører forholde sig til dit indlæg ?  

Svar
 

Hej Jens Kristian

 

Nu prøver jeg at motivtolke lidt på Ibs vegne, og så tænker jeg, at Ib retter mig, hvis jeg er på afveje.

 

 

Ib har ikke noget med de to hold at gøre ud over, at han er dansk bridgespiller, lige som en spiller på Lebowitz' hold og tre spillere på Guptas hold. De to hold og dermed de danske spillere har klaret sig godt i en af de største åbne turneringer der findes. Det har glædet Ib meget; faktisk så meget at han gerne ville dele det med os andre her på debatten.

Jeg ser ikke nogen selvpromovering fra Ibs side i hans indlæg.

 

Hvis ikke den "almindelige" bridgespiller er interesseret i hvordan danskerne klarer sig i udlandet, så kan han/hun da bare springe indlægget over.

 

Nu hedder det jo godt nok debatforum, men nogle indlæg har mere informativ karakter. Dette indlæg et et eksempel, og et andet eksempel er turneringslederen i damedivisionen, der informerede om, at han havde lidt problemer med at få resultater på nettet efter weekendens spil.

Det er således ikke alle indlæg, der nødvendigvis lægger op til debat.

 

Jeg har det personligt fint med at debatforum også kan bruges på den måde.

 

Torsten

Svar
 

Er der én, der kan levere en kort biografi over Andreas Plejdrup Meister. Men vægt på det bridgemæssige, forstås.


mvh

Gert

Svar
 

Hej Gert
Der er helt sikkert nogen, som kan give en mere præcis og detaljeret biografi over Andreas end jeg kan, men her er der lidt i korte træk. Andreas er vokset op med kort i hånden, spillede i flere år i Studenterforeningen i Kbh. Andreas har i flere år været en fast del af vores dytgtige juniorer og vundet internationale junior mesterskaber. En ung mand, som dog ikke er junior mere, med et kæmpe talent efter min overbevisning. Jeg glæder mig til at følge Andreas ved brigebordet i mange år ud i fremtiden.
Mvh
Nell   

Svar
 

Jeg har ikke kommenteret på dette før end nu, da jeg egentlig ikke mente, at jeg var specielt autoritativ på området - men her er en ekstra oplysning samt min personlige historie med Andreas:

Andreas er ud af en bridgefamilie; moderen var Trille Meister og faderen var Henryk Hospitalnik (som desværre begge døde alt for tidligt).

Jeg har endvidere haft den fornøjelse at spille med Andreas et par gange. Første gang har Andreas vel været 12-13 år gammel (han må korrekse mig med hans alder her, hvis han ellers ka' huske. hvornår det var bedre end mig 😏). det var til - det på daværende tidspunkt tilbagevendede arrangement på Frederiksberg Alle 10 vi kaldte for Whiskey-bridge (og det har været ca. i 2008). Hvor Kirsten Stamer en fredag i hver måned arrrangerede en hyggelig social turnering med en flaske Whiskey som gevinst, som derefter straks blev åbnet og anvendt til Irish Coffee. (Og - Nej, andreas fik ikke noget Whiskey).

/Mikael

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn