Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Eventyret i Italien kan følges på BBO

Eventyret i Italien kan følges på BBO

emailnotifikationer
 
 

I dag den 5 april kl. 10.00 kan du se Danmark - Polen i damerækken.

GO DANMARK :)

Svar

Svar

 
 
 
Svar
 

Det danske hold i åben række er på BBO netop nu. Følg Dennis Bilde - Emil Jepsen og H.C. Graversen - Henrik Caspersen kæmpe for en kvartfinale til Danmark.

Svar
 

Danske damer på BBO i dag den 5. april kl. 10.00

Polen fører 95-92 efter de første 48 spil, men der er 48 spil i dag, så jeg tror vi vinder :)

Svar
 

Oplever i skrivende stund, at der er "play suspended" i Italien.

Ved nogen hvorfor?

Jeg håber, der ikke er sket noget alvorligt.

Mvh. Kenneth

Svar
 

En spiller er testet positiv (Corona) hvorfor dagens første runde er udsat 1 time (indtil videre).

Bh Georg.

Svar
 

"Indtil videre" betyder resten af dagen.

Svar
 

Det er nu bekræftet, at alt spil ved VM er aflyst i dag, tirsdag den 5. april, på grund af coronatilfælde. Alle spillere, kaptajner, coaches og officials skal have en negativ test for at få adgang til spilleområdet i morgen.

Det forventes, at arrangørerne vil forsøge at spille VM færdigt med de tre resterende runder i kvartfinalerne onsdag og herefter klemme semifinaler og finaler sammen, så VM stadig kan afsluttes lørdag. Situationen er dog endnu ikke afklaret. 

Svar
 

I følge sædvanligvis pålidelig kilde (den BBO ansvarlige ved VM australieren Traian Chira), så vil VM blive genoptaget onsdag med de sidste tre sektioner af kvartfinalerne (48 spil) og så også slutte dagen med første sektion af semifinalerne (16 spil).

MEN det er stadig uklart hvor mange coronatilfælde der reelt er kommet i løbet af dagen, hvor alle spillere er blevet testet - desværre er de danske seniorer ramt af to positive - og uofficielt forlyder det, at der indtil videre i turneringen har været 23 positive tilfælde af corona før i dag.

Samtidigt har f.eks. Letland i mix-rækken kommet med et oplæg til World Bridge Federation, hvori de påpeger det urimelige i, at et hold kan hive diverse substitutter ind fra andre hold, der også har deltaget i turneringen. Italien har haft noget lettere ved blot at hente to spillere direkte ind på deres åben række hold, der også er ramt af corona (fordele ved at være hjemmehold).

Det er meget svært at være sikker på, hvad der sker i morgen tidlig kl 10.00 når spillet efter planen skal genoptages. Men jeg håber det bliver en god sportslig afgørelse af dette års VM, selvom nogle spillere fra forskellige lande i løbet af dagen har givet udtryk for, at de synes VM skal stoppes.

Svar
 

Spillet ved VM i Italien er nu genoptaget i alle rækker. De danske damer kan netop nu følges på BBO.

Svar
 

Som håbet ER de danske seniorer på BBO. Følg Jørgen Hansen - Steen Schou samt Dorthe og Peter Schaltz kæmpe for en finaleplads til Danmark netop nu.

Svar
 
Svar
 

Vi takker for rigtig god underrholdning af alle hold. - Ikke alle kan jo vinde.

En storeslem meldt og vundet på en kvis af Dorthe og Peter i den sidste semifinalesektion, skal have ros -  selvom det ikke var nok i slutspurten :)

 

 

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn