Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Kort over klubbernes spillesteder med link

Kort over klubbernes spillesteder med link

emailnotifikationer
 
 

En bekendt har engang spillet bridge og vil nu igang med det igen. Hun snakkede med mig om det, og - naiv som jeg jo er - lovede jeg hende at finde en klub i hendes område. Hun angav et område med en håndfuld forstæder i København i den nordlige del. Piece of cake at hjælpe hende, mente jeg.

Jeg regnede ud, at jeg skulle ind på Klubinfo. Der er så et menupunkt, der hedder Klubber i Danmark. Så måtte jeg løbe samtlige Klubber i København og Klubber i Nordsjælland igennem for at finde hvad der var i hendes angivne område - nogle med bistand af map.krak.dk.

Tænk hvis der havde været sådden et Danmarkskort (som ret nemt kan laves med Google Maps), hvor alle klubspillesteder er plottet ind og når man klikker på Googles velkendte røde stedmarkering, så har man linket til klubben.

Der er mangfoldige situationer, hvor folk kunne have glæde af at orientere sig om, hvad der er af bridgeklubber i et andet område. Eller alternative bridgeklubber i samme område. Det ville være en god service.

Svar

Svar

 
 
 

Distrikt Nordjylland har  selvfølgelig fixet dette

se på www.larsmejlholm.dk/aalborg-kommune/

 

jeg kan ikke finde ud af at ligge et link direkte på siden sry

 

kim

 

Svar
 

Prøv at åbne GoogleMaps i en browser og skriv så "bridgeklubber" i søgefeltet.

Big Brother is really watching you ...

Svar
 

Hej Kim,

 

Når man går ind på dit link, får man et overblik over 7 klubber Ålborg og omegn, men da der er 23 klubber i distrikt Nordjylland er det vel ikke rigtigt fixet?

Svar
 
Hej kim Jeg valgte at vise klubberne i Aalborg. Hvis man går ind på distriktets hjemmeside under klubber kan man vælge mellem alle kommuner i distriktet. Kim
Svar
 

God idé med et sådant kort. 

Bertel, Google maps er ret upålidelig i denne sammenhæng (viser udgåede klubber, formandens adresse o.s.v.). 

Svar
 

Hej Kim Nielsen. Fint kort fra Aalborg kommune. Smart, hvis der ikke kun kom klubnavn og adresse op, når man klikker på pilen, men også link til klubbens hjemmeside. Det kan nemt laves. :-)

Svar
 

Hej Leif

Det er faktisk lavet, men skal nok lige have en opdatering af visse links.

Vh.

Erik

 

 

 

Svar
 

Et sådant kort findes faktisk allerede her på hjemmesiden: DBF :: Klubber i DK (bridge.dk)

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn