Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Hvor længe skal man vente?

Hvor længe skal man vente?

emailnotifikationer
 
 

Distrikt Sydjylland afviklede den 16. maj 2022 den årlige generalforsamling (som jeg desværre var forhindret i at deltage i).

En uges tid efter efterlyste jeg et referat, hvor jeg blev belært om, at samtlige bestyrelsesmedlemmer + dirigenten skulle have lejlighed til at godkende referatet, før det kunne offentliggøres - fair nok.

Syv uger efter generalforsamligen tillod jeg mig at betvivle, at lixtallet skulle være så højt eller referatet så langt (sædvanligvis ca. 3 A4-sider), så det kunne være en gangbar forklaring på, at referatet ikke forelå endnu. Min henvendelse blev ikke besvaret. Undervejs fik jeg lige hos WEB-master bekræftet, at der endnu ikke forelå et referat (hjemmesider er ikke altid nemme at finde rundt i)

Nu nærmer vi os dagen, hvor det er tre måneder siden, generalforsamlingen blev afviklet, og en fornyet "efterlysning" af referatet sendt for en god uges tid siden er ej heller blevet besvaret.

Hvor længe er det rimeligt, at man skal vente på et referat fra en generalforsamling?

Venlig hilsen

Frederik Mørk
 

Svar

Svar

 
 
 

Kære Frederik,

du bør fare med lempe - en ventetid på 2-3 uger er absolut acceptabel(t)...

Svar
 

Kære Hans

Der er håb endnu.

Referat fra generalforsamlingen den 16. maj 2022 foreligger ganske vist endnu ikke, men efter mit indlæg her kom på er der nu i al hast på distriktets hjemmeside publiceret et referat af et afviklet formøde.

Men det er gået lidt for stærkt med det referat, idet det fremgår, at formødet blev afviklet den 17- maj 2022!!!

Afventer i spænding referatet fra selve generalforsamlingen - ikke mindst dateringen.

 



 

Svar
 
Svar
 

Så skete der endelig noget her i løbet af weekenden.
Referatet fra det formøde, der ifølge dateringen blev afviklet den 17. maj - altså dagen EFTER selve generalforsamlingen, blev fjernet fra Distrikt Sydjyllands hjemmeside og erstattet af et referat fra selve generalforsamlingen den 16. maj.

Det vil nok virke lidt underligt at påstå, at referatets udformning bærer præg af det gamle mundheld: "Hastværk er lastværk" i betragtning af, at vi har ventet to måneder og 22 dage på referatet, men det er et noget sjusket og temmelig uforståeligt referat, der er kommet ud af referentens "udskejelser", og man har da også allernådigst ydet referenten navnebeskyttelse

Som et eksempel fra referatet bringes her teksten for dagsordenens punkt 6 - meddelelsr fra DBF

6. Meddelelser fra DBF. Bo Ulrich Munk repræsenterer HB i dag. Han fortalte om… Jørn Jeppesen – du nævnte Distrikternes Rolle – hvor ser HB distrikterne henne? Er der lige så mange distrikter, eller evt. flere? Bo – vi vil gerne have en debat blandt medlemmerne om de funktioner, som distrikterne skal varetage. Menige medlemmer kan godt opleve fysisk distance som værende overvældende, og derfor kan det være svært med sammenlægning. JJ: Mht online undervisning, hvor mange har deltaget, og hvor mange spillere får vi ud af det? 112 deltagere…. JJ, godt supplement også til klubbens undervisning, fordi klubberne ikke altid kan stille undervisere, eller ikke altid kan undervise på den pågældende dag som begynderen kan… Men fortsæt endelig, altid godt med initiativer, der kan skaffe flere medlemmer? SP – har I i den debat, I har haft kontakt med andre foreninger, for at høre, hvad de gør for at hindre medlems nedgang? Nej, ikke endnu. JJ – de møder med Kurt og Nis, er der stadigvæk gang i det? Mette – lige nu venter vi, fordi der desværre kun var 4 deltagere på sidste møde…. Men der er bestemt planer om at genoptage… Husk Bridgens Dag 28. august – landsdækkende kampagne. Hvis alle klubber afholder den dag, hvor vi også går på div medier, kunne vi måske få flere medlemmer. SP – mere udvikling, i den trykte presse har det været svært at få aviserne til at trykke noget bridge. Kan vi i fællesskab lægge lidt pres på dér? Mette – hvis du har en lokal kendis, så brug dem, for det vil give pressedækning. 

Klart og letforståeligt....eller

Venlig hilsen

Frederik Mørk

 

 
Svar
 

Kære Frederik Mørk

 

Beklageligvis blev opslaget med referatet forsinket lidt pga sommerferie.

 

Mvh  Sus Vang

Svar
 
Tak for tilbagemeldingen
Det undrer mig selvfølgelig, at en ferieperiode på næsten tre måneder skulle forhindre folk, der har påtaget sig et tillidshverv, i at ofre et kvarter på at gennemlæse referatet, men det får nu være

Jeg noterer mig formuleringen "forsinket lidt" (= knap tre måneder), idet jeg ikke håber, at vi nogensinde - slet og ret - oplever scenariet "forsinket"., idet vi så knapt nok vil kunne forvente referatet inden jul..
Svar
 
Kære alle

 

Har fuld forståelse for at ovenstående indlæg har forundret- og formentlig irriteret - mange læsere.

 

Forklaring følger her:
 
Utallige ignorerede henvendelser angående det manglende referat samt spørgsmål (også ignoreret) angående en noget lemfældig håndtering af kvalifikationsturneringer i Åben Par og Mixed Par til DM-finalerne bevirkede, at jeg så mig nødsaget til at bringe et opslag her for i det mindste at få det endelige referat fra generalforsamlingen (hvor jeg så kunne se, hvorledes bestyrelsen elegant havde snoet sig uden om og bortforklaret dets mangelfulde håndtering af kvalifikationerne til Mixed-par og Åben-par) inden jeg kommenterer disse forhold yderligere.

Det lykkedes så efter knap tre måneder og vil nu resultere i et nyt opslag, hvor jeg håber, at  "nøglepersoner" i de andre distrikter (og i DBF) vil tage stilling til håndteringen.
 
Venlig hilsen
Frederik Mørk
Svar
 

Kære Frederik

Hvis vi allesammen gik lige over vejen, talte høfligt til ældre mennesker og undlod at støtte religiøse fagforeninger ville vi givetvis få et bedre og tryggere samfund.
Men før vi når dertil er der mange store og små kampe som skal kæmpes, og jeg tror man skal være omhyggelig med, hvilken kampplads man vælger sig.
A. Nogle kampe deltager man i, fordi man tror/fornemmer man kan gøre en forskel (som det så smukt hedder).
B. Og andre kampe vælger man for at kunne høre sig selv, puste sig op (trolle, som dét så smukt hedder).

Jeg fornemmer klart at denne ""debat"" er kreeret med formål B som sigte.

-------------------------------------------

On topic.: At tro man kan forbedre/forandre arbejdsgange i en interesseforening er dybt naivt.
Selv Sysifos ville ikke skifte job og gå i den fælde.
Bestyrelser i interesseforeninger som DBf er så tilfældigt og indirekte valgt, at selv hierarkiet i det hedengangne Sovjet var et mønsterdemokrati i sammenligning (jeg ved du vil juble over den analogi). 

Hvis du virkelig i den anledning "føler dig nødsaget til at bringe et opslag her", tror jeg (min helt personlige synsning), du skulle få lægen til at ændre din medicinering. ...[hvor er nu de smiley-knapper, når man har brug for dem?]

Jeg ønsker dig det bedste held med kampen. Husk blot at vindmøller er på mode og ikke sådan at få ned med nakken (- eller vingerne eller hvordan man nu desarmerer den slags).

kh din ven, Bio   

 

Svar
Stemmer på dette indlæg1
 
Svar
 

Kære BIO

Jeg kan sagtens forstå, at de mener, at vi befinder os på kampplads B (men det gør vi ikke).

Sagen er imidlertid, at jeg - i min irritation over at alle mine henvendelser til bestyrelsen forblev ubesvarede - valgte at lægge et indlæg her på hjemmesiden (hvor det vel ret best overhovedet ikke hørte hjemme). Da svar her på siden også lod vente på sig, blev det - desværre - til en lidt længere tråd, inden der endelig skete noget.

Det var jeg alt i alt lidt træt af, og vendingen "følte mig nødsaget til at bringe et opslag her" var jo simpelthen udtryk for en undskyldning/beklagelse over, at jeg havde brugt spalteplads på sagen (omkring det manglende referat m.v.)- altså faktisk udtryk for det modsatte af, hvad du skriver (ønske om at puste sig op/trolle o.s.v.) - ret og slet en beklagelse. Fangede du forskellen.

Mit egentlige budskab vil være at bede øvrige distriktsbetyrelser/DBF 0g andre interesserede om at tage stilling til det egentlige problem omkring håndtering af kvalifikation til DM-finalen i Mixed-par i Distrikt Sydjylland, og her regner jeg bestemt også med, at du giver dit besyv med.

VH Frederik (som bestemt også regner dig for en ven)


PS: Foreløbig "gyder jeg olie på vandene" med et par meldeproblemer - altså uforfalsket og "ren" bridge - senere vender jeg tilbage til ovennævnte problematik.

Svar
 
Hej Frederik Efter den lange postgang her på debatten kunne det være på sin plads at vi uoplyste fik at vide hvad der er sket i distrikt syd omkring Mix kval
Svar
Stemmer på dette indlæg1
 

Hej Kim

Enig - men lettere "manipulerende tilbøjeligheder" er så årsagen til, at jeg ønskede at se generalforsamlingsreferatet, inden jeg videreformidlede problemstillingen. Det varede så små tre måneder, men den seneste "forsinkelse" på et par uger, må jeg tage på mig.

Der kommer et indlæg en af de nærmeste dage - glæder mig til at høre dine kommentarer!

VH

Frederik Mørk

 

Svar
 

Kære Frede
Du har ret. Det tilkommer ikke mig eller andre at anfægte din ret til at komme med indlæg her.
Jeg blev blot lidt skuffet over at se dig virke som en vrængende knægt i sandkassen:
"Jeg er sur. Nej, jeg vil ikke hjælpes. Gå din vej!"

Hvordan f.... synes du, vi kan kommentere på/hjælpe dig i din håbløse situation, hvis du ikke siger andet end "Læ'ren er DUM"?

Og hvis du ikke beder om hjælp, synes jeg du misbruger dette forum.
Hvis formålet alene er at råbe Sydjyllands distriktsbestyrelse op, burde du, IMHO, henvende dig til HB og ikke spamme et debatforum (jf gerne orddelen 'debat').

For øvrigt er der da vist ikke noget, der hedder "kvalifikationsturneringer til DM".
Distrikterne afholder DISTRIKTSMESTERSKABER, og så kan distriktsbestyrelsen anvende resultatet af dem til at udvælge, hvem der skal repræsentere landsdelen ved DM. Men indrømmet, det er en strid om ord.


SUMMA: Fortæl os, hvad substansen i dit "problem" er, eller fri os fra din jamren, pls.

kh Bio  

Svar
 

Kære BIO

Jeg synes, at du er ganske uforskammet, når du skriver:

Jeg blev blot lidt skuffet over at se dig virke som en vrængende knægt i sandkassen:
"Jeg er sur. Nej, jeg vil ikke hjælpes. Gå din vej!"


Hvordan f.... synes du, vi kan kommentere på/hjælpe dig i din håbløse situation, hvis du ikke siger andet end "Læ'ren er DUM"?

Jeg synes ikke, at din uforskammede kommentar har nogen relevans overhovedet til det, som jeg har skrevet

Jeg synes, at jeg - helt uforbeholdent - har givet "Debatforum" en undskyldning for "unødig trætte", og jeg har også forklaret, at det skyldtes manglende svar på utallige indlæg på Sydjyllands hjemmeside. Bortset fra det er der er slet ingen jammer herfra (som du antyder).

Du kunne måske tage stilling til det, jeg ønsker debatteret (det er du jo sådan se allerede begyndt på:uden overhovedet at vide, hvad mit ærinde er: "For øvrigt er der da vist ikke noget, der hedder "kvalifikationsturneringer til DM".
Distrikterne afholder DISTRIKTSMESTERSKABER, og så kan distriktsbestyrelsen anvende resultatet af dem til at udvælge, hvem der skal repræsentere landsdelen ved DM. Men indrømmet, det er en strid om ord".)

Slap nu lidt af - og giv mig din ærlige mening om de problemstillinger, som jeg har rejst.

VH

Frederik

PS: Og du må også meget gerne give dit besyv med i f.t. de meldeproblemer, som jeg har slået op (men det interesserer dig måske ikke)

Svar
 

Jamen dog, her gik jeg og troede du kunne håndtere angreb i dét sprog, du selv plejer at føre.
My bad. I stand corrected. 
Reglen er altså: Du må svine os andre, men vi skal være forsigtige med at såre dig. Er det sådan, det er?

Nuvel. På en måde har du da ret. Jeg kan jo ikke på en gang påstå, at din tråd handler om noget agurketidsagigt uinteressant, minimalistisk nonsens, og så samtidig klage over, at vi ikke har fået at vide, hvad tråden handler om.
Det er ikke logisk. 

Hvis du vil have svar på din klage, må du forklare, hvad problemet er. Altså udover, at referatet fra en generalforsamling er blevet syltet et par måneder. 

Du mener der har været (og vi citerer) "en lemfældig håndtering af kvalifikationsturneringer".
Aha. Jamen det skal da nok passe. Det må vi jo (allesammen)
  hurtigst muligt debattere og finde en løsning på - gerne så nogle bliver straffet.
Men øhhh. Kunne du så ikke lige indvi os i problemets detaljer? Fx HVAD der var galt, og HVORFOR du fandt dig (og vi citerer) "nødsaget til at bringe et opslag" desangående. 

Det er altså særdeles svært at forholde sig til "noget", man intet ved om.


kh Bio

PS. Ja, jeg kan godt se, mit/mine indlæg er/var en anelse nedladende. 
Det er naturligvis ikke værdigt. Jeg gætter på årsagen er, at jeg synes dit brok/jammer/klynkeri er særdeles ynkeligt ( - og så fandt jeg mig nødsaget til at bringe et indlæg .... øhhh). 
Men det burde jeg nok have holdt for mig selv. Der er jo ingen grund til at publicere noget, der ikke kan have andres interesse, vel?  ..... VEL?

PS. PS. Jeg skal gerne se på dit meldeproblem og 'vurdere på' (grusomt udtryk), om jeg har noget relevant at skrive desangående (som du nok ved, er der konsensus blandt de ca. 300 divisionsspillere om, at vi forbundsturneringsledere absolut ingen forstand har på bridge - CU).

/Bio




 

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn