Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Hvor længe skal man vente?

Hvor længe skal man vente?

emailnotifikationer
 
 

Distrikt Sydjylland afviklede den 16. maj 2022 den årlige generalforsamling (som jeg desværre var forhindret i at deltage i).

En uges tid efter efterlyste jeg et referat, hvor jeg blev belært om, at samtlige bestyrelsesmedlemmer + dirigenten skulle have lejlighed til at godkende referatet, før det kunne offentliggøres - fair nok.

Syv uger efter generalforsamligen tillod jeg mig at betvivle, at lixtallet skulle være så højt eller referatet så langt (sædvanligvis ca. 3 A4-sider), så det kunne være en gangbar forklaring på, at referatet ikke forelå endnu. Min henvendelse blev ikke besvaret. Undervejs fik jeg lige hos WEB-master bekræftet, at der endnu ikke forelå et referat (hjemmesider er ikke altid nemme at finde rundt i)

Nu nærmer vi os dagen, hvor det er tre måneder siden, generalforsamlingen blev afviklet, og en fornyet "efterlysning" af referatet sendt for en god uges tid siden er ej heller blevet besvaret.

Hvor længe er det rimeligt, at man skal vente på et referat fra en generalforsamling?

Venlig hilsen

Frederik Mørk
 

Svar

Svar

 
 
 

Ups. Jeg kan se, at der er startet en anden tråd her om kvalikation til DM.
Hvis der er mere substans i dén, end i nærværende, fjerner det unægtelig en stor del af mine  brokkerier.
/Bio

Svar
 

Kære BIO

For en 3-4 dage siden afsluttede jeg denne tråd med en "undskyldning" til læserne her på siden + en oplysning om, at de egentlige problemer ville blive belyst i en anden tråd. Dette indlæg (der skulle være letforståeligt), så således ud:

Kære alle

 

Har fuld forståelse for at ovenstående indlæg har forundret- og formentlig irriteret - mange læsere.

 

Forklaring følger her:
 
Utallige ignorerede henvendelser angående det manglende referat samt spørgsmål (også ignoreret) angående en noget lemfældig håndtering af kvalifikationsturneringer i Åben Par og Mixed Par til DM-finalerne bevirkede, at jeg så mig nødsaget til at bringe et opslag her for i det mindste at få det endelige referat fra generalforsamlingen (hvor jeg så kunne se, hvorledes bestyrelsen elegant havde snoet sig uden om og bortforklaret dets mangelfulde håndtering af kvalifikationerne til Mixed-par og Åben-par) inden jeg kommenterer disse forhold yderligere.

Det lykkedes så efter knap tre måneder og vil nu resultere i et nyt opslag, hvor jeg håber, at  "nøglepersoner" i de andre distrikter (og i DBF) vil tage stilling til håndteringen.
 
Venlig hilsen
Frederik Mørk
 
Nu er du kommet med tre alenlange indlæg om ingenting i denne - afsluttede - tråd. Altså ren chikane. De problemstillinger, som jeg ønsker stillingtagen til, behandles således i en anden tråd ("Kan man det?"). Kunne du ikke forholde dig til denne tråd fremadrettet?
 
Venlig hilsen
Frederik Mørk
 
PS: Og du er selvfølgelig fortsat velkommen til også at give dit besyv med i f.t. meldeproblemerne
Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn