Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Dansk Bridge

Dansk Bridge

emailnotifikationer
 
 
Jeg skrev et lignende indlæg for år tilbage. Nu er det mere relevant end nogensinde. Dansk Bridge udkommer 10 gange årligt. Sådan har det altid været. For mange-mange år siden besluttede man at spare sommernumrene væk, da sommeren var agurketid for bridge. Nu er det lige omvendt. De fleste store mesterskaber og festivals ligger om sommeren. Sidste nummer udkom 1. Juni og vi har haft NM, EM, festival, og Lahrmann vandt lige junior VM. Osv-osv. Vi kan let fylde 3 numre med artikler. Er tiden ikke kommet til at genoverveje hvornår bladet skal udkomme. Skal man skippe 2 måneder burde det være januar og juli.
Svar

Svar

 
 
 

Det er ikke noget, jeg normalt dyrker - men manden har sgu´ fuldstændig ret!

vh hans w-, journalist (m.m.)

Svar
 
Alternativt kunne man flytte noget af bridgen væk fra sommermånederne, hvor der jo er mulighed for mange andre interessante aktiviteter. Har faktisk aldrig helt forstået, hvorfor festivalen skulle ligge medio juli. Påsken ville passe meget bedre.
 
Kan se, at der nu er rekrutteringsdag ultimo august. I skrivende stund siger termometeret 20 grader kl. 23.00 på terrassen. Er det nu folk begynder at overveje, hvad de skal få de lange vinteraftener til at gå med?
 
Begynderundervisningen behøver vel ikke nødvendigvis starte samtidigt med, at vi andre addicts begynder at få abstinenser?
 
Har læst om kulturnat i København medio oktober, men har ingen ide om effekten?
 
Hvis den er positiv, kunne man måske udbrede konceptet.. 
 
I hovedlandet ville vi nok kalde det noget andet - smiley.
 
bh
Johan
Svar
 

Jeg har i mange år været med til at planlægge festivalen. At flytte den til påsken er ikke en mulighed. Her er SG huset booket fuldt ud med gymnastikaktiviteter, og den kan ikke stilles til rådighed på den tid af året.

MVH Jytte Skjærbæk

Svar
 

Hej Dirch Olesen eller hvem det er der har skrevet det længere start indlæg som jeg nu kun har på min mobil og ikke herinde mystisk? Her kommer der en opfordring til at støtte op om festivalen i Svendborg da kommunen o.a. betaler gildet for leje af hallerne og der skal noget retur til byen i form af overnatninger, besøg på cafeer m.m. Husker tydeligt at Den lokale avis havde et stort indlæg, da festivalen kom til byen, som bl.a. oplyste at festivalen genererede en omsætning i omådet på ca 5-6 mill. pr. år vi var der. Så byen klare sig nok ok. Man kunne måske endda forvente at der kunne blive råd til at få lavet noget aircondition i hallerne(påtrænkt).

Hvis der skulle tænkes ud af boksen kunne en anden mulighed være at flytte festivalen et andet sted hen, nu har vi været i Svendborg et lang stykke tid. Dejlig by, helt enig, men også udkants Danmark(set fra Aalborg) samt en overfyldt og meget dyr by at være i uge 28. Det burde være muligt at finde noget hvor spillested og indkvartering kunne forenes, huske tydeligt hvor hyggeligt vi havde det i Vingsted mellem de mange bridgeevents, dette er ikke eksisterende på og omkring spillestedet i Svendborg.  

PS

Flyt den endelig ikke op i nærheden af Aalborg da vi gerne vil hjemmefra og have noget kvalitetstid med ligesindede.

PPS

Påsken er no go

 

 

Kim Nielsen    

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn