Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Bridgefestival og enkeltmand

Bridgefestival og enkeltmand

emailnotifikationer
 
 

Sidste år ytrede jeg et ønske om at der blev indført enkeltmandsturneringer på bridgefestivalen.

Der blev udtrykt positive holdninger, og at man ville se på det inden næste år.

Hvilke overvejelser ligger bag, at det ikke blev til noget ?

Hvis det er noget med bridgemate, kunne man vel bare begrænse deltagerantallet og lade os nørder selv regne resultatet ud.

Kim

 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Kim

Jeg er opmærksom på, at du gennem flere år har efterlyst enkeltmandsturneringer på festivalen. Du er også blevet bakket op i det ønske af andre, og vi har svaret, at vi vil prøve det af, når BridgeCentral har fået sit enkeltmandsmodul. Vi har skrevet, at det tidligst ville ske i år. Vi har ikke enkeltmandsmodulet klar inden festivalen, og derfor venter vi endnu et år med at afprøve enkeltmandsturnering i festivalsammenhæng.

 

Vi er altid kede af at skuffe nogen, og derfor vil jeg også gerne gøre mig til talsmand i festivalledelsen for, at vi under alle omstændigheder prøver med en enkeltmandsturnering i 2017, uanset om BridgeCentrals enkeltmandsmodul er klar til den tid eller ej - hvilket jeg dog forventer, at det er.

 

Med venlig hilsen

Flemming Bøgh-Sørensen

Generalsekretær

Svar
 

Hej
Lyder spændende, vi ser frem til dette,

 

kim nielsen

Svar
 

Selv om jeg efterhånden føler mig som Don Quixote i kamp mod vindmøllerne synes jeg stadig godt man kunne prøve ideen om enkeltmand under festivalen af.

 

Kim Nørgaard

Svar
 

Efter det positive svar fra den forhenværende generalsekretær tilbage i 2016, synes jeg den nye ledelse skylder en lignende tilkendegivelse på spørgsmålet.

Positiv vilje -selv uden løfter -  er altid et godt stykke af vejen.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn