Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Resultatformidling

RE: Resultatformidling

emailnotifikationer
 
 

Undskyld - men hvad er det for en underlig resultatformidling, der nu er sat i værk.

Tidligere tastede man 1. division, hvis det var det, man ønskede at se - og vice versa.

Nu bliver man mødt af "resultatformidling" og efterfølgende "række A", "række B", "række C" og "række D"..

Bortset fra det helt uantagelige, at "Række C" dækker 3. division Øst, medens "Række D" dækker 3. division Vest, er det da helt sort, at man ikke blot - via et enkelt tryk - kan se divisionernes navne og aktivere den division, som man ønsker at følge.

VH

Frederik Mørk

 



 

Svar

Svar

 
 
 

Jeg synes det er meget passende. :)

Mvh Ole Berg

Svar
 

OK, Frederik, du har selvfølgelig en pointe.

Der er et københavnerhold der ved lodtrækning er røget i 3. div. vest.

Når de nu ligger nr. 2, er det selvfølgelig lidt synd for dem, at det kun er i D-rækken.

Mvh Ole Berg

Svar
 

Faldt over selvsamme nyskabelse - var ved at gå i BILKA og bytte pc´en.

 

Der er ikke latterligt - der er: KOMPLET LATTERLIGT

hans w- - med et langt liv med kommunikation som hovedret...

Svar
 

Jeg tror jeg vil turde vædde på, at det vil tage ret så få minutter at ændre overskrifterne på de fire kolonner fra A-B-C-D rækken til 1.div - 2.div - 3.divØ og 3.divV -- ligesom man i nogle klubber kan have Rød-Blå-Gul og Grøn række.

At man ikke har fået det gjort endnu må bero på, at man ikke har tænkt tanken endnu -- TROR JEG -- så Frederik og Hans, bare rolig, det bliver bedre :)

Svar
 

Jamen, det er da fint Jan, at det bliver rettet efterhånden. Snes du selv, at det rgodt nok.

Hvorfor skal vi konfronteres med  nogle "fjumlemikler",(amatører) der åbenbart ikke kan kende forskel på divisionerne og har større behov for at illustrere deres kendskab til alfabetet (A,B,C og D).

Fint de kender alfabetet (og åbenbart ikke ret meget andet). Kunne man dog ikke sikre sig bistand til resultatformidlingen af en kvalitet, der forhindrer såsanne tåbelige udfald.

VH

Frederik

 

 

Svar
 

Jeg prøver at fokusere på hvordan man kan gøre det bedre, og så bruger jeg så vidt muligt så få kræfter som muligt på at skælde ud over dét der burde være ændret.

 

Jeg er nok sådan lidt jubelidot-agtig, og forsøger altid at synge med på: Always look on bright side of life :)

 

Svar
 

Du skriver, at du prøver "at fokusere på, hvordan man kan gøre det bedre". 

Hvorledes udmønter denne fokuseren sig så  til at medvirke til et bedre resultat (det fortaber sig mildest talt lidt i det dunkle).

Jeg skælder i og for sig ikke ud - men undrer mig blot over den ret så åbenlyst amatragtige tilgang  til at løse problemet .

Jeg er med på "look on the bright side of live", men der er sgu lang vej, hvis det, som vi hidtil har set, repræsenterer "saglundskaben" hos dem, der er sat til at videreformidle resultaterne.

VH

Frederik Mørk

Svar
 

Jeg var lige ved at skrive en kommentar her. Men så indså jeg, at det dog var et ekstemt ligegyldigt emne at bruge sin tid på.

Så jeg vil vælge en mere moden kampplads. Men fortsæt endelig den brave strid med vindmøllerne ++

[ .. en eftertanke, Frederik. Jeg tror din kamp for at vægte FORM frem for INDHOLD vil få bedre gennemslagskraft, hvis du ikke anvender ord som 'amatragtige' og 'saglundskaben' ...]

God weekend 


 

Svar
 

Kære Frederik

Så er det vist blevet opdateret med de rigtige benævnelser, og jeg synes faktisk det er rigtigt lækkert, at man kun skal klikket ét sted for at få alle divisioner på ét sted.

Jeg tager ikke ansvar for, at det er ændret nu :)

 

Svar
 

Havde besluttet, at hvis min store helt "Bio" ikke havde meldt sig inden midnat, så ville jeg ikke genere omverdenen yderligere. Men nu får i - meget mod min vilje vederlagsfrit - et indblik i, hvordan JEG arbejder, når jeg kommunikerer. Det er en uddød fremgangsmåde fra dengang, jeg blev uddannet som/til journalist:

Man skriver sit budskab - OG SÅ LÆSER MAN DET IGENNEM!

I vil for fanden da ikke påstå, at den medarbejder, som har lavet det ABC-bras har kigget noget igenem? Hvis vedkommende har, så er der håb endnu - de mangler altid arbejdskraft ved landbruget...

PS: Hidrører kunstnernavnet "bio" fra bio-dynamisk?

 

Svar
 

Du har ret Jan, det er en forbedring at man på et skærmbillede har overblik over hele divisionsturneringen.

Har I i øvrigt lagt mærke til at man via "kampresultat" i +-menuen kan se et holdrengskab for hele kampen, og øverst i den visning kan se den enkelte halvleg - lækkert :)

Svar
 

Kære BIO

Du skriver: [ .. en eftertanke, Frederik. Jeg tror din kamp for at vægte FORM frem for INDHOLD vil få bedre gennemslagskraft, hvis du ikke anvender ord som 'amatragtige' og 'saglundskaben' ...]

Dit udsagn er I bedste fald = totalt nonsens - du kan selvfølgelig ikke være i tvivl om, at der er tale om slåfejl. 

Alligevel intervenerer  du i tråden - ikke for at kommentere indholdet, men udelukkende for - helt uden ærinde - at introducere dig selv.

Det samme gjorde du i tråden "Hvor længe skal man vente" længe efter, at tråden var afsluttet og afløst af et mere aktuelt indlæg, hvor du vedblev med at fremkomme med abrupte udfald og fornærmelser (alt holdt på et sprogligt højt niveau).

Der kom  en forkrampet undskyldning - vist ment som en undskyldning for din - nærmest perfide - indblanding.

Forventningen var jo så, at du i det mindste ville forholde dig til den nye tråd, som du - senere end alle andre - var blevet bevidst om.

Men nej. Det interesserede dig ikke at bidrage med en kommentar til det indlæg, der relaterede sig til en konkret problemstillig.

VH

Frederik Mørk

 

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn