Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Bridgemate App

RE: Bridgemate App

emailnotifikationer
 
 
Svar

Svar

 
 
 

Hej 
Er her mon nogen der ved noget om den bridgemate-app, som  man kan hente til sin tlf. 
Altså, jeg har den og har brugt den længe. Men en af mine venner er fornylig startet i en klub langt fra mig, og hun vil også gerne have den app. Men kan alle dbf medlemmer regne med at den vil virke eller kræver det at klubben har valgt at gøre et eller andet? 
Er der noget sted, hvor man se hvilke klubber man kan bruge den i?

Svar
 

Vi har også tidligere brugt app i et par klubber i Odense, men er stoppet igen.

App'en og funktionerne er helt uafhængig af DBF og kan bruges af alle der bruger Bridgemates.

Men den virker kun hvis klubben går ind i Bridgemate Kontrol Softwaren på PC'en og aktiverer App'en.

Det gøres under "Værktøj" -> Valgmuligheder" - "App indstillinger"

På den her side står der meget mere om hvordan man gør https.//bridgemate.com/app/

 

Mvh

Morten

Svar
Stemmer på dette indlæg1
 

Det var vist den information jeg søgte.  Så tusind tak . 
Jeg er selv glad for at bruge appen, DOG undgår jeg som regel at bruge den undervejs i at vi spiller, for det kan godt forstyrre min ro, hvis jeg/vi ser at vi er lige ved at "komme op7ryge ned" - MEN når vi er færdige med at spille, så er resultatet der jo med det samme og selvom jeg ved, der kan ske ændringer, så synes vi det er rart at vi kan se resultatet hurtigt. 

Måske du kan svare på en ting mere. 
Når man har prøvet at spille flere steder, så erfarer man at nogle klubber får resultater frem på hjemmeside eller papir, i løbet af måske 15-20 min. Men jeg kender klubber hvor der går flere timer, og først 3-4 efter at man kørte hjem fra klubben, kommer resultatet på websiden. Hvad kan være forklaringen på det?

 

Svar
 

Jeg har ingen erfaringer med Bridgemate App'en, men jeg kan fortælle om resultatformidling fra en turnering til hjemmesider. Langt de fleste turneringer bliver undervejs udsat for fejl og forstyrrelser, og hovedparten af dem kan rettes nogenlunde hurtigt, når rutinen og erfaringen er til stede under afviklingen. En mindre del af uregelmæssighederne er det lidt sværere med: Det kan være fordi, man først skal udrede, hvad fejlen egentlig var og derpå rette. Det kan være vanskeligheder, der kræver hjælp udefra. Det kan være svigtende internet-forbindelse på spillestedet o.s.v. Endelig kan det være, at klubberne har forskellige traditioner og vaner på dette punkt, herunder mulige samarbejder blandt flere aktive i en klub, så også koordinering internt i klubben skal styres omhyggeligt, men ikke altid bliver det. Vi ser også jævnligt, at resultater på hjemmesider er ledsaget af kommentarer om opfølgende rettelser og foreløbige resultater, og de er udtryk for, at processen endnu ikke er færdig, selv om resultater er offentliggjort.

Prøv at sammenligne med, hvordan Indenrigsministeriet griber opgaven med resultatformidling af Folketingsvalg an. . . . . :-)

Kort sagt kan man frikende BridgeCentral og Bridgemate Control Softwaren for hovedparten af tidsforbruget efter turneringsafslutningen, men såvel spillerne som de turneringsansvarlige bidrager hertil.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn