Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Hjælp til holdturnering

Hjælp til holdturnering

emailnotifikationer
 
 

Jeg er ansvarlig for tilrettelæggelsen af en holdturnering i klubben. Mit problem er at der er 30 par. Et skidt antal at lave en holdturnering for! For mig er det vigtigt at spille hold!

Har andre haft samme udfordring, og hvordan har I løst det??

Godt nytår til alle

Niels Andreasen

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Niels

I vores klub har vi løst det ved at invitere par ind, så vi kom op på et hold-egnet tal ( f eks for os 4 spillere)

Det kunne jo være en mulighed?

 

God nytår

 

Mvh Sus Vang

Svar
 

Hej Niels

Nu ved jeg ikke hvor lang en turnering I planlægger at lave, men i vores klub ville vi inddele i 2 rækker på hhv 8 og 7 hold, og spille alle mod alle i rækkerne, med en kamp pr. aften. det vil giv en oversidderaften til holdene i en af rækkerne, men det oplever vores medlemmer ikke som noget problem. Det oversiddende holds spillere vil evt. kunne substituere på de andre hold, men så er det en god ide at have retningslinjerne omkring det på plads inden turneringen starter.

Godt nytår 

Vh Rico

Svar
 

Mit forslag vil være at lave en butlerpar-turnering med 15 borde.
Når du skriver '30 par' (og ikke fx 14½ hold) lyder ikke rigtig som om, der er mange faste holdkonstellationer; og så kan man jo fint lave en turnering, hvor det er imp-scoren ('hold-tankegang') og ikke mp-scoren ('par-tankegang'), som er det vigtige.
..

Svar
 

Der skal nødvendigvis være et lige antal borde til en holdturnering, og udover de allerede nævnte
- et oversidderhold hver gang
- hyre to par ind
er der en mulighed mere, som vi i Faxe BK med et ulige antal borde afprøvede her i efteråret efter tip fra en anden klub:

Vi havde et par der var på en længere rejse, og der er jo altid det ene par og det andet par, der skal noget. Vi tilrettelagde turneringen på dagene for den lange rejse, og afhængig af hvem der tilfældigvis var yderligere fraværende, justerede vi løbende lidt på holdene. Så slap vi også for det evindelige arbejde med at finde substitutter for spillerne.

Jeg er ikke sikker på, om det kan anbefales. De berørte hold var aldrig rigtig glade, og det var altid det, der var skyld i at de ikke vandt turneringen. Måske andre har gode erfaringer med denne metode?

Svar
 

Tak for de mange gode råd.

Jeg fandt et ekstra hold så vi er 2x8 borde.

 

GODT NYTÅR

MVH

Niels Andreasen

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn