Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Damedivision 28-29.1 - Køge - resultater - status

Damedivision 28-29.1 - Køge - resultater - status

emailnotifikationer
 
 

Resultaterne fra Damedivisonen - afviklet i Østsjællands Bridgecenter (Køge) 28-29.1 findes, i princippet, via link nedenfor.

UPDATE - mandag 12.00 - af ældre tekst nederst i opslaget.

Troldmændene har været på spil, min blyant er pakket bort. Alt ser rigtigt ud. De fejlberegnede IMP, der udløste problemet, er nu på rette plads. Nu henstår kun at afdække roden til problemet - her håber jeg naturligvis at pilen ikke peger alt for entydigt på mig. men det undersøger jeg naturligvis. 

---


Men der er desværre to resultater, der, som jeg har forstået det, ikke lægger sig korrekt ned på resultatserveren. Det har en del følgevirkninger, fx er sidste halvleg fra 1. division ikke på nettet, og sidste halvleg i 2. division er fejlbehæftet. Forbundets BC3 superbrugere har været inde over og går videre med problemet.

Det var første gang, jeg (som turneringsleder) havde ansvaret for BC3 i divisionen, der er BC3-kompliceret, formentlig fordi der samtidig spilles flere steder. Jeg havde et mindre opstartsproblem, men derefter kørte alt upåklageligt lige til det sidste, hvor det så gik galt. Vi opdagede problemet, fordi den automatiske beregning af IMP-scoren i BC3 ikke passede.

Da jeg er rneget nervøst anlagt, har jeg løbende printet (på papir) alle bordresultater (også fra de borde, der ikke spillede i Køge). Det vil sige, at det, i yderste konsekvens, er muligt at komme i mål med en blyant.

Men, som skrevet, problemet er overdraget til rette vedkommende, og det er naturligvis mit håb, at der kan findes en løsning uden brug af blyant.
 

http://resultater.bridge.dk/template/turnering.php?mainclubno=5000&clubno=12&tournament=147

Svar

Svar

 
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn