Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: det nye DM i åbnpar

RE: det nye DM i åbnpar

emailnotifikationer
 
 

Hej

 

I det sidste HB referat kan der læses, at HB nu har vedtaget et setup for afviklingen af det nye DM for åbenpar. Her et par mdr efter ventes der stadig på at det kommer offentlig frem, det et vist på sin plads at det offentligøres.

 

kim nielsen 

Svar

Svar

 
 
 

Hej 

Jeg er forundret over at der ikke er noget respons på Kims indlæg - i det mindste burde DBF komme frem med noget 

Det tyder jo ikke på at der er den store interesse for Åben Par.

Hilsen 

Carsten

Svar
 

Hej Kim og Carsten.

Kim venter på det kommer offentligt frem, at der er et nyt setup for åbent par. Hertil kan jeg svare at det har der været meget åbenhed omkring og det har været officielt længe (uddybes i næste afsnit).

Carsten venter på DBF kommer frem med noget. DBF er vel både dig og mig Carsten, samt alle andre medlemmer?

 

Vi kan være enige eller uenige i HB-beslutningen om at tage åben par ud af festivalen og ligeledes i det helt nye format for turneringen, men det er noget helt andet. Jeg synes derimod ikke vi kan kritisere informations formidlingen af hvad der er sket. Det føler jeg virkelig er kommet i samme grad som det er vedtaget / kommet frem.

 

HB har truffet alle de overordnede retningslinjer omkring det nye setup, og på nuværende tidspunkt er TUK så igang med at lave de endelige detaljer ud fra disse beslutninger, så der kan sættes noget endeligt ind i turneringsbestemmelserne, men dette er endnu ikke helt på plads.

 

Jeg har lige ledt lidt rundt omkring på DBF hjemmesiden for at finde hvad der her er kommunikeret åbent om DM åben par og har fundet følgende (men der er sikkert mere):

 

Under medlemsinfo er det nye format omtalt i to HB-referater, både fra den 20/9 og fra den 21/11.

I nyhedsbrevet udsendt til alle klubber og præsenteret under nyheder på rullemeuen i højre side fra december er det nye format forklaret ret detaljeret. Om klubberne udsender det til medlemmer og om medlemmerne ser det på hjemmesiden er vist ikke hverken sekretariatets eller HBs problem.

I aktivitetskalenderen for 2023-24 som blev sat på hjemmesiden før jul er datoen for åben par publiceret. Denne findes under turneringer i venstre side.

Under turneringer og videre til parturneringer og så til DM for åbent par står der meget detaljeret forklaret om det nye format. Det har stået der længe, men er sidst opdateret 22/12.

 

Jeg er ikke selv tilhænger af det nye format, men jeg synes til gengæld det har været kommunikeret meget åbent ud hele tiden. Nu er det sådan HB har vedtaget det skal være for at lave noget forandring på noget som var gået lidt i stå, så mener jeg vi må bakke det op og håbe på det virker.

Svar
 
Hej Poul Bo
 
Jeg mener bestemt at det svæver lidt med de endelige proportioner for den nye struktur, det er ved at haste da distrikterne begynder at afholde distriktsmesterskaber inden for kort tid(marts) og det må være en selvfølge, at deltagerne ved dette, da det er med i overvejelserne om de skal tilmelde sig til disse distriktsmesterskaber med hensyn til videre deltagelse i DM(hvis de ikke er sikker på om de er mellem de få par der kan spille i superliga og 1. division). Et andet punkt er brug af substitut i superliga og 1. division, hvad sker der hvis man bliver nødt til at have substitut med i en finale og dennes HAC ikke er god nok til man er berettiget til at deltage(måske nogle kunne spekulere(snyde) i det ved tilmelding). Er der op/nedrykning mellem divisionerne efter hver års turnering? hvis ja er det således kun første år som de bedste HAC par møder hinanden. Sidst men ikke mindst er spillestedernes placering vigtigt at kende da der er pokkers til forskel om eksv. den ene 2. division lægges i Esbjerg, Århus, Odense eller Aalborg og nok vil have indflydelse på almindelige bridgespillere overvejelser om de vil deltage.
 
Alle de ovenstående spørgsmål og måske flere gør at det haster det med at få en afklaring.
 
MVH
Kim Nielsen
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn