Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Et par spørgsmål til nyt DM par

Et par spørgsmål til nyt DM par

emailnotifikationer
 
 
Under turneringer-parturneringer- DM par står der følgende:
  • BEMÆRK, at der i 2023 er fri tilmelding til Superligaen og 1. division – uanset handicap, hvor parrene inddeles efter handicap i hhv. Superligaen og 1. division. Herefter bliver der op- og nedrykning hvert år.
Spørgsmål:
 
1.Hvad betyder det at der  inddeles efter handicap - er det en form for seedning, hvor man forsøger at lave lige stærke grupper ? 
 
2. Når op- og nedrykning er gået i gang: Hvad sker der, hvis et makkerskab opløses og der dannes to nye par der gerne vil have pladsen ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svar

Svar

 
 
 

Hej

Jeg har et spørgsmål til DBf omkring hvilke succeskriterier man har opsat for det nye setup. 

 

Hvis(når) der det nye setup senere skal evalueres må der som en selvfølge være et succeskriterie som der måles imod ellers er en evaluering ikke mulig og så kan man ikke ændre/rette ind.

 

Så spørgsmålet er hvilke målsætning DBf har opstillet med dette nye setup?   

Svar
 

Hej

Jeg har lidt svært ved at forstå, at det skal være muligt at sidde over i et år og så bevare pladsen.

Så ender det jo med at jyderne deltager hvert andet år, når det foregår i jylland, og sjællænderne deltager, når det foregår på sjælland.

Det vil da på ingen måde revaluere DM.

 

Svar
 

måske er det med vilje udformet således:)

Svar
 

hej

Så fik vi lidt oplyst omkring det nye setup. Ikke fra distriktets- eller DBfs hjemmeside og ikke herinde på debatten, men af et distriktsbestyrelsesmedlem som på spilleaftenen kunne oplyse at fri tilmelding til superliga og 1. div ser ud til at være aflyst da par som ønsker,at tilmelde sig højest må have et samlet HAC på 12. Jeg spurgte ind til om alle der har 12 eller mindre var sikre på at kunne deltage eller der var et maksimum antal deltagere i 1.division, men det kunne ikke oplyses da distriktet lige havde fået oplysninger fra DBf.

Måske det ville være muligt at alle de oplysninger fra DBf som er sendt til distrikt Nordjylland kunne offentlliggøres eller andet sted inden der er sidste tilmelding heroppe på søndag.

 

Kim Nielsen  

Svar
 

Hej Kim

 

Det er selvfølgelig beklaget, at du ikke synes, du har fået den fornødne information. Det blev pointeret at vi håbede, man ville sørge for god kommunikation fra distriktet og til spillestederne. Der er også lavet en flyer til ophængning i klubberne, også med de nye fakta. At parret skal have et gennemsnitshandikap på maksimalt 12.

Vi ønsker naturligvis et så homogent felt i 1. division og superleaquen som muligt Kim, og derfor er det ønskværdigt at parrene dertil også er homogene i hcp.

Der er i år gjort ekstra plads i både superleaque og 1. division, og vi forventer, der er plads til de par, der ønsker at spille.

Der er ingen begrænsninger på antal par i 2. division ( hvorimod der kan være 2 x 40 i de 2 andre divisioner)

Mht fri tilmelding, skal det forstås derhen, at man ikke skal kvalificere sig via en distriktsturnering, hvilket man skal i 2. division.

Jeg håber, det besvarede dine spørgsmål Kim, ellers må du endelig skrive igen.

Med venlig Hilsen

Sus

 

Svar
 
Hej sus Tak for dit svar. Flyers og anden info. har vi spillere ikke set noget til. Mine efterlysninger efter setup var set i henhold til den hastig nærmede dato for tilmelding her i Nordjylland. Jeg har efterspurgt målbar målsætninger måske du kan hjælpe. Ligeledes kunne Erik Christensen fortjene et svar på om i har overvejet hans bekymring omkring oversidning
Svar
 

Hej Erik

Jeg syens, at det er fornuftigt, at man kan sidde over et år. Der kan jo være rigtigt mange grunde til, at man ikke kan stille op i netop den weekend, hvor DM afvikles - og det giver ingen mening, at man i givet fald skal starte forfra i 2. division.

Jeg frygter ikke det scenarie, som du skitserer. Før bridgefestivalens tid blev DM også afviklet skiftevis øst og vest for Storebælt, og der var ikke specielt mange afbud fra de, der kom fra den modsatte side.

M.v.h.

Ole

 

Svar
 

Hej Kim

 

I første omgang er succeskriteriet, at vi får flere deltagere end de 90, der var sidste år.

Mht hvorvidt man udelukkende vil spille hvert andet år Jylland eller Sjælland, for at spare økonomisk ift overnatning mv., så tror jeg simpelthen ikke, det bliver et issue.

Det er muligt, at der sidder nogle få med de tanker. Men de spillere, der er seriøse og nyder at møde spillere af samme styrke, de vil ikke sidde over fordi de skal tage til Jylland eller Sjælland....

 

Mvh  Sus

Svar
 

 parret skal have et gennemsnitshandikap på maksimalt 12.

 

På hvilket tidspunkt?

Svar
 

Pr. 1. marts 2023 Ib  :)

 

Mvh  Sus

Svar
 

Hej Sus

Dit svar omkring succeskriterier, mere end 90 er det en vittighed! i må da have diskuteret og nedfældet nogle målsætninger da i traf beslutningen om at ændre i setup.

 

Jeg har lige et ekstra spørgsmål. 

Hvis det nu bliver en stor succes og der bliver for mange tilmeldte i 1.div.  kan de par, med under 12 HAC og som ikke har spillet distriktsfinaler så spille 2.div?

 

    

Svar
 

Hej igen Kim

 

Mit svar afspejlede egentlig, at den umiddelbare målsætning for i år er at komme op  på minimum samme deltagerantal som Åben Par sidste år. 

På den lange bane er målsætningen at få så stor en 2. division (med fyldt 1. og Superliga forstås) at vi kan lave mange rækker på de 2 spillesteder inddelt efter hcp.

Fuldstændigt som når der spilles Vinoble på Festivalen.

TUK har lavet plads til 2 x 40 par i de 2 øverste  rækker.

Skulle vi komme i den helt vildt lykkelige situation, at der meldes sig flere end de 80, så har vi selvfølgelig også plads til dem i 2. division. Alle der ønsker at spille får mulighed derfor Kim. 

Men, vi har virkeligt håbet at vi på denne måde kunne tilgodese både eliten og bredden, så alle får fornøjelsen af at spille Åbent Par.

Med venlig hilsen Sus - der håber vi bliver så mange, at vi skal ud og leje sportshaller :D

 

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn