Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Ekskludering af Knud Harries' 1. divisionshold

Ekskludering af Knud Harries' 1. divisionshold

emailnotifikationer
 
 

Kære DBf

 

Kan vi dog ikke stoppe denne nonsens-ekskludering af Knud Harries' 1. divisionshold? Holdet er jo fuldstændig identisk med det hold, vi har spillet imod de sidste 10 år.

 

Lad mig foreslå:

1) Undertegnede (eller TUK) indsamler samtykke fra de 11 øvrige 1. divisionshold (hvis et sådan ikke kan opnås, kan I set bort fra dette indlæg).

2) Den 'ulovlige spiller' får omgående og med tilbagevirkende kraft meldt sig ind i en DBf-klub

3) Den 'ulovlige spiller' sørger for at tilmelde sine fremtidige kontingentbetalinger til Betalings Service 

4) Vi fejrer allesammen nytår velvidende, at en latterlig teknikalitet ikke har ødelagt 2+ sæsoner for det bemeldte (nej, der skulle ikke stå udmeldte) hold og ikke har skævvredet sæsonen for alle andre

 

Jeg aner ikke hvilken indflydelse eksklusionen har for min egen situation i samme turnering, men jeg kan forsikre alle om, at beskyldninger om inhabilitet vil blive mødt med tilbagemeldingen 'rend og hop!' 

 

Jeg synes, at det vil være en brøler af rang, hvis TUK og sekretariat træffer en beslutning uden at høre hvad de øvrige deltagere i turneringen har at sige. Hvis alle er enige om, at eksklusion er en dårlig ide, så lad for guds skyld være med at tvinge afgørelsen i gennem med henvisning en støvet bog. 

 

Kh og glædelig jul

 

Anders Hagen 

Svar

Svar

 
 
 
Bio - ta'r du imod MobilePay?
Svar
 
Svar
 

medlemskab af DBF

Det ser ud til, at medlemskab af DBF er et generelt problem også i de lavere rækker, så måske er det på sin plads, at der bliver taget fat med "hård hånd" om alle de her gratister, der færdes i holdturneringssystemet. Jeg vil opfordre til, at samtlige rækker også i kredsregi undersøges desangående.

mvh

torben frimer

Svar
 

Jeg vil gerne give en kommentar til kreds 4 omkring håndtering af deres manglende kommunikation . 

Thorkild Andersens hold fik ingen straf da jeg havde betalt og det var en fejl fra min klub. 

Inden de kom til det resultat har der været så meget skriveri. 2 af mine hold kammerater var på ferie og der nåede de at få kritik for manglende hurtige svar. Jeg selv fik først kendskab til problematikken 4 dg efter da min klub gav mig besked. Skrev øjeblikkelig til Poul Bo og gav der besked om at det var en klub fejl. Samtidig er det super svært at få bestyrelses medlemmer i klubberne og de der sidder på posterne er jo ikke professionelle så fejl procenten må forventes at være større. Dette krævede et skriv fra min formand , skriv mellem kreds 4 og mig samt Thorkild . Altsammen noget der kunne tage 2 min. Ring eller mail til mig der er hovedpersonen og det ville være løst. Lave en sag ud af det er da tidsspilde og forstyrrelse af mange . Jeg synes det her kræver læring. Kontakt dem det handler om. Find ud af det. Der er forhåbentligt ingen der snyder bevidst. Vi elsker de kort så stop nu den hetz mod en forglemmelse. For vores klub kan det jo ende med ingen vil tage det frivillige bestyrelse job. Kreds 4 er også frivillige og kunne have sparet sig selv for meget arbejde. Lad os nu komme videre og se osten fremfor alle hullerne. 

Hilsen Marianne Rasmussen 

Svar
 

Formodentlig er alle enige om at sanktionen er for hård, men at lade holdene votere om strafudmåling kan ikke være en fremgangsmåde man skal benytte. Hvad gør man så hvis følgende situationer opstår:

1) Zia - Helgemo subber i 1.division, men viser sig ikke at være medlemmer.

2) Zia - Helgemo subber i 3.division, men viser sig ikke at være medlemmer.

Skal straffen være mildere hvis de har spillet de 5 foregående sæsoner fremfor aldrig har spillet før?

Skal straffen være hårdere i 3.division fordi konkurrencen er blevet mere skævvredet der?

Skal straffen være mildere fordi de troede at de var medlemmer eller ikke vidste man skulle være medlem?

Skal man lade de andre hold stemme om hvorvidt holdet skal udelukkes?

Ikke helt nemt, men endnu sværere hvis man året forinden har ladet Harries gå fri som følgende af ovenstående.

Jeg mener at reglen bør laves om når nu alle er uenige i straffen og hvorfor ikke gøre det med tilbagevirkende kraft. Måske også sætte nogle flere ord på så der tages højde for forskellige situationer.

Svar
 

Magnus Groes: "hvorfor ikke gøre det med tilbagevirkende kraft." Eller det væsentligt mere rimelige spørgsmål: Hvorfor dog i alverden gøre det med tilbagevirkende kraft. Det ville jo blive totalt kaotisk.

Hvis man derimod vil lave om på reglerne fremadrettet efter grundige overvejelser, så bare sæt igang.

Ikke-medlemmet på det udgåede hold såvel som holdets kaptajn har totalt snorket i timen. Det er formentlig første gang i bridgehistorien, at der er gået over halvdelen af kampene, før der dukkede en voksen op. Konsekvensen er derfor proportional.

PS: Mht. Zia og Helgemo sponserer vi gerne et passivt medlemsskab af Faxe BridgeKlub.

Svar
1 2 3 4 5
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn