Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » deltagergebyr for at spille bronze under festivalen

deltagergebyr for at spille bronze under festivalen

emailnotifikationer
 
 

set i det nye referat fra HB.

Pris for at spille festival bronze turneringer sættes op til 100kr for at generere et overskud til DBf. Dyrere 24 spils turneringer skal man vist lede længe efter, hvis de overhovedet findes!

Som Asterix siger: de er skøre de romere

Svar

Svar

 
 
 

Det har du ganske misforstået, Kim.

Det har aldrig været og vil aldrig blive hensigten med bridgefestivallen at genere penge eller bare have overskud. 
Helt fra starten blev det kraftigt understreget af salig Knud-Erik Lindegaard, at festivallen var et flagskib, en medlemsfest, et initiativ som - i lighed med den svenske parallel - skulle promovere selve bridgen.
Reklamere for vores kære hobby.
Ligesom fx med landsholdene.

Hvis det kunne nogenlunde løbe rundt, var det fint. Men ellers måtte et eventuelt underskud tages fra foreningens PR-konto. BASTA.
 

Desuden - ikke mine ord igen - ville det nok også pisse nogle af vores gavmilde festival-sponsorer noget så kraftigt af, hvis DBf nalrede penge under bordet til anden brug end festivallen.

 

Svar
 

Hej Niels

Jeg er helt enig med dig i at festivalen gerne må have et underskud og gerne et større et hvis det kan være med til at få flere til at deltage. Vi vil gerne have så mange som muligt til, at deltager samt afholde en fremragende festival så den bliver bedre og bedre og dermed netop kan promoverer bridgen i Danmark. Jeg er helt overbevist om at nedskæring af antal dage(indført ved sidste festival) og øgede priser(indført sidste festival og åbenbart endnu mere i 2024) ikke er vejen frem. 

 

Jeg skrev godt nok at det var for at generere et overskud at priserne sættes op, men det helt korrekte er at HB åbenbart ønsker festivalen løber rundt. I referatet oplyses citat: festival - er budgeteret med et meget lille underskud på 1900 kr. Det skyldes, at der er indlagt en række prisstigninger på de forskellige turneringer, som ikke forventes at påvirke deltagerantallet. Dette også med tanke på, at HB ønsker større indtjening fra festivalen citat slut. Så det der med at det gerne må koste at afholde festival er vist på vej ud. 

 

godt nytår til alle

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn