Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Division 14. januar 2024

RE: Division 14. januar 2024

emailnotifikationer
 
 

Først et ønske om et rigtig godt nytår til alle bridgespillere i Danmark.

I de sidste 52 år - i øvrigt det samme antal som der er kort i et spil - har vi været vant til kun at skulle forholde os til 4 konger. Fra d. 14. januar skal vi forholde os til 5! Det er, som det er sagt mange steder, en historisk begivenhed, som jeg personligt og mange andre med mig gerne vil overvære. Det er jo ikke hver dag, vi får en ny konge. Desværre falder 14. januar sammen med den korte divisionsweekend, hvor det er planlagt, at vi skal spille om søndagen indtil kl. ca 16.00.

På baggrund af de indtrufne omstændigheder vil jeg opfordre til, at man komprimerer programmet og afvikler de 2 kampe om lørdagen. Alternativt kan man afvikle 3 halvlege lørdage og den sidste søndag formiddag.

 

Søren Kraunsøe

Svar

Svar

 
 
 

Kære Søren

Havde det været kollision med en VM-finale i fodbold, ville jeg forstå dit forslag. Det er en "her&nu-oplevelse", der skal foregå live.

Det er der ikke tale om her. Alle kongetro (inkluderer ogsa mig - Fonseca ville formentlig sige "jeg") kan da sagtens vente med at få den oplevelse serveret via en videooptagelse. Da det endelige program er fastlagt på forhånd (stribevis af ceremonielle handlinger) er jeg nu ikke sikker på, at jeg orker at se det,

Håber blot at Frederik, hvis endnu en smuttur til Madrid er programsat, når tilbage i god tid.

GODT NYTÅR til alle.
Frederik Mørk

Svar
 

Som om det er noget.

 

 

I 2017 havde DBf lag en divisionweekend samtidig med et modeltogstræf i Prag. Og ikke bare et modeltogstræf, men et Fremo-Skala-N-træf

Hvis det ikke er skandaløs ringe planlægning, så ved jeg ikke hvad er!!!

Mvh Ole Berg

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn