Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Bridgemate

Bridgemate

emailnotifikationer
 
 
Ved et enkelt klik i opsætningen af bridgematen kan man få lov til at indtaste udspilskortet. Desværre kan man ikke efterfølgende vise udspilskortet på hjemmesiden. Som jeg har forstået det kræver det en opgradering af Bridgecentralen.
Jeg har forespurgt i min klub og ca 50% af klubbens medlemmer ønsker, at det var muligt at bruge denne "feature".
Er der andre klubber der har et ønske om denne mulighed ? og er det noget DBF overvejer at bruge ressourcer på ?

Med venlig hilsen

Henrik B. Andersen
Lemvig Bridgeklub
Svar

Svar

 
 
 
Hej Henrik.

Udspil og navne, på de spillere der skal sidde ved bordet, er et ønske hos mange. Desværre er det ret dyrt at få lavet, så det må vente. Vi vil hellere bruge ressourcer på fejlretninger. 

Med venlig hilsen
Claus Øgard
Svar
 
Hej Claus.

Prøv at høre "hinsidans" hvordan, man gør. Det er udviklet i Sverige - således at man både ser udspillet og spillerne ved bordet. 

Så der skal ikke nyudkvikles! 

vh
trille
Svar
 
Hej Trille.
 
Det er korrekt at svenskerne har funktionaliteten, og den findes også i andre lande. Disse lande bruge andre systemer, så det er ikke bare at kopiere, der skal genereres kode. Vi får det også på et tidspunkt, men som jeg skrev tidligere, vil vi lige nu hellere bruge penge på at rette fejl, end at implementere nye ting.

Med venlig hilsen
Claus
Svar
 
Hej Henrik,
Vi fra One-eyed Jacks har haft dette ønske siden vi var var testklub ved indførelse af  Bridgemate for mange år siden. På dette tidspunkt var DBF så positive at vi bad vores spillere om at indtaste udspil, da vi følte os sikre på at dette var lige på trapperne. Men det er som sagt mange år siden.
Claus skriver at dette er dyrt at indføre, hvilket er blevet nævnt ved flere lejligheder. Det har jeg dog svært ved at forstå. Som nævnt kan udspil indtastes i bridgecentralen. Det eneste jeg umiddelbart kan se at der kræves er at man gør plads til at gemme oplysningen i .bws filerne og herefter påføre bordresultater en ekstra kolonne. Kan Claus oplyse hvor mange penge 'ret dyrt' er? Min fantasi rækker ikke til at vi taler om særligt mange penge. Men måske vores leverandøre tager meget høje priser.

Mvh...Ole
Svar
 
Hej Ole

Eller også er fundamentet = Bridgecentralen i en sådan stand at selv den mindste ændring kræver omfattende test og det er meget tidskrævende, som du nok ved, som IT mand, og dermed dyrt.

Det ville være mit gæt.

Mvh Henrik
Svar
 
Vi tager udspil og navne op til efteråret. Som Ole formoder er det overkommeligt at få udspillet ind i BridgeCentral. Det er mere omfattende at få navne i stedet for blot parnumre vist på Bridgematen. Vi vil gerne begge dele, men derved er det svære projekt nok kommet til at forsinke det nemme projekt.

Mvh
Flemming Bøgh-Sørensen
Generalsekretær

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn