Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » android app

android app

emailnotifikationer
 
 
Hej.

Kunne DBF ikke snart lave en android app.  De fleste af os bruger vel efterhånden også vores mobil til at checke resultater og den slags.  Hjemmesiden kan selvfølgelig forstørres op, men det bliver temlig uoverskueligt.

Eller er jeg den eneste der har det på den måde?

Venlig hilsen

Super_G

Svar

Svar

 
 
 
Hej Sune.

Det ville være dejligt med en app til mobiltelefonen, som du skriver: Vi er mange, der går rundt med en smartphone i lommen, men det er en smule tricky. Vi vil gerne stille alle lige, så der skal udvikles til mindst tre platforme: Android, iPhone og Windows Mobile. Det vil blive en ganske kostbar affære, og som bekendt hænger pengene ikke på træerne.

Men mens vi venter på manna fra himlen, kunne vi jo overveje: Hvad skal en app kunne? Skal den vise resultater fra ”min klub”, vise nyheder fra DBf, vise bridge.dk i en neddroslet version……? Mulighederne er mange, kom med jeres forslag.

Med venlig hilsen
Claus Øgard
Svar
 
Hej Claus.

Jamen så tænker jeg.  Hvorfor går jeg ind på hjemmesiden:

Resultatformidling må være prioritet nummer et.  Hvordan den skal være, ved jeg ikke præcis, men noget a la find klub (søgning måske?).

Det næste jeg kigger efter er nyheder og medlemsinfo, såsom systemkort og debat. 

Kommende turneringer og bridgefestival.  Hvor finder jeg et åbent hus, hvis lige jeg har lyst til at spille og er på ferie.

Dette er hvad jeg lige kan komme i tanke om.

Venlig hilsen

Sune



Svar
 
Sjovt med en app, hvor man kan trykke "mine turneringer" ( som på BBO) og have hurtig adgang til alle spil og kortfordelinger fx 3 mdr tilbage. 
Mulighed for at sende kortfordelinger til andre der har app'en. Eller selv indtaste en kortfordelinger og sende til venner.
Det er rimeligt at opkræve betaling/ abonnement for en app, hvis den kan noget.
Svar
 
Mht. Resultatformidling. 

Indtast medlemsnummer. Så kommer du ind på en side med oversigt over de turneringer, du har deltaget i. Tryk på den givne turnering og voila oversigt over din placering samt den samlede. Hermed undgåes at du skal ind på forskellige hjemmesider, blot indtaste dit Dbf nummer. Let og enkelt og igen allerede opfundet.  Gør reklame for guld og sølvturneringer synligt på hjemmesiden. Lav et link til running scores og offentliggør resultatet på hjemmesiden. Gerne med et "tillykke". Superservice til de klubber som afholder disse og de deltagende spillere. 

Vh 
trille
Svar
 
Hej

Bare en kommentar fra en som lever af at udvikle IT løsninger.

En decideret app er en alt for dyr løsning, da man nok ville være nød til at lave både en udgave til Android og en til iPhone. Det er meget svært at udvikle gode og brugbare mobile "løsninger". Med løsninger mener jeg både apps og websites.

En modernisering af (Bridgecentralens) resultatsider med tilhørende mobiludgave er snarere vejen at gå, hvis der engang findes midler til signifikant at forbedre Bridgecentralen.

Med "mobiludgave" mener jeg HTML sider optimeret mod smartphones a la m.bt.dk

Mit eksempel illustrerer meget godt, hvor svært det er at lave gode mobileudgaver, når selv en af landets største aviser ikke kan gøre det bedre.

Mvh Henrik
Svar
 

Hej alle,

Jeg tror desværre Henrik har ret i, at det er for dyrt. Men det gør ikke jeres forslag overflødige, for det er guld værd i forhold til en opgradering af bridge.dk, hvor man måske kan indarbejde en del af funktionerne.

Kom endelig med flere kommentarer til funktioner, I drømmer om. Vi lytter.

Mvh Christina
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn