Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Link til EM-hjemmesiden?

Link til EM-hjemmesiden?

emailnotifikationer
 
 

Det er fint med "skolebridge ", "Bridgens dag 2016", Svendborg warm up" og andre lignende kioskbaskere på bridge.dk-forsiden. Men er det ikke værd at ofre plads til et direkte link til EM-hjemmesiden? - og måske samme sted med mulighed for at linke op til andre sider, der mere specifikt relaterer sig til den danske EM-deltagelse? Også selv om vi ikke kan synge med på sangen "Vi ligger nr. 1...."

mvh Tyson

Svar

Svar

 
 
 

Hej Peter

 

Under sliderbilledet "Nyt fra Landstræneren" kan du komme ind til den blog, hvor landstræner Jacob Røn skriver løbende opdateringer direkte fra EM. Der ligger også et link til running scores i bloggen. Sliderbilledet linker ind til en nyhed og ikke direkte til bloggen af hensyn til alle dem, der kigger med via mobile enheder. På mobile enheder vises forsideslideren nemlig ikke, men nyhederne ligger øverst.

 

Derudover kan du på Facebook, som af samme grund vises længere oppe end normalt på forsiden af bridge.dk i øjeblikket, følge de mere hurtige opdateringer, som både kaptajn Jacob Røn og coach Birgitte Capion er rigtig flittige til at lave. Her lægger de også jævnligt links til resultatsiderne ind. Du kan sagtens klikke dig ind på facebookopdateringerne via bridge.dk, selvom du ikke selv er Facebookbruger.

 

Der er altså to steder øverst på forsiden af bridge.dk, hvor man kan følge med i EM. Jeg håber, at du kan finde den ønskede information et af disse steder, så du kan følge afslutningen på EM.

 

God weekend,

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

Svar
 

Kære Trine

Det bliver lidt for indirekte, når EM burde være den for tiden gældende altoverskyggende nyhedskilde. Hensynet til de mobile enheder kan vel opretholdes, selv om der også er en iøjnefaldende knap på forsiden?

Mvh Tyson

 

Svar
 

Jeg må give Peter ret. Der SKAL være link direkte på forsiden, når store begivenheder finder  sted, som EM jo trods alt er.

mvh

Otto

Svar
 

Hej Peter og Otto

 

Der er ikke nogen mere fremtrædende plads end forside-slideren, hvor vores EM-nyhed "Nyt fra landstræneren" som sagt har ligget hele tiden. Det er muligt, at det ville have været lettere at få øje på, hvis den f.eks. havde heddet  "EM opdatering".  Nyheden har ikke ligget øverst hele tiden, da vi ikke er enige i Peters grundlæggende præmis om, at EM er den altoverskyggende nyhed. Når bridge er i landsdækkende TV har det større betydning end EM for en stor del af vores medlemmer. Vi har i øjeblikket mere end 100 DBf klubber, der knokler med medlemsprojektet Bridgens Dag. Pressekontakt er en del af dette arbejde, og et landsdækkende TV-indslag om bridge er mere end fantastisk i den forbindelse. Bridgefestivalen og hvad dertil hører er også en stor begivenhed, og det har mere direkte betydning for flere medlemmer end EM har. Dermed ikke være sagt, at EM ikke er stort, men det er ikke altoverskyggende i to uger. Denne vurdering behøver du selvfølgelig ikke at være enig i, men det er altså baggrunden for, at vi også prioriterer andre nyheder højt midt under EM.

 

Vi synes generelt, at vi har dækket EM rigtig godt denne gang, med både landstrænerens blog og med de mange Facebook-opdateringer. Selvom vi synes det, kan vi selvfølgelig sagtens gøre det endnu bedre. 

 

Det er første gang, vi har haft Facebook-feedet liggende så højt oppe på hjemmesiden, og første gang vi har en direkte landstræner blog. Vi har kun fået positive reaktioner på Facebook-opdateringerne, og vi kan se, at flere og flere "liker" vores Facebookside, så denne del har vi været tilfredse med. Bloggen har vi tilrettet undervejs på baggrund af ønsker om datering og forfatternavn. Nu fremkommer I med et ønske om lettere adgang til selve resultatsiden. Det tager vi selvfølgelig til os, ligesom vi gør med anden feedback. Umiddelbart tænker jeg, at vi næste gang kan gøre teksten i selve nyheden lidt mere omfattende, og allerede her også have et link til resultatsiden, så man ikke skal ind og finde det i bloggen. Det vil vi arbejde med til næste gang, som allerede er til september, hvor vi har hele fire danske hold med til OL i Wroclaw, Polen. Jeg håber, at I her vil finde jeres ønske omend måske ikke helt opfyldt, så dog imødekommet.

 

MVH 

 

Trine Binderkrantz

Danmarks Bridgeforbund

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn